zaskoczona (2) Zmieniam salony \"jak rekawiczki\" i 2 m-ce temu trafilam wlasnie... Aga Duzy plus (1) Do gabinetu przyszlam z mocno mieszanymi odczuciami, zestresowana i nie do... zetka71 Nie polecam (1) Tak fatalnie wykonanej usługi dopełniania akrylem jeszcze nie spotkała.... niezadowolona
Bardzopolecam (1) Bardzo miła obsługa , zwłaszcza właścicielka , konkretna i na prawde pełna... Anna Najlesza (1) Fryzjerka, i to nie tylko w Trójmieście Jurek Bartkowski :) (1) SUPER, SUPER i jeszcze raz SUPER..... ANIA :) polecam!!! (1) eksperymentowałam z wieloma fryzjerami i fryzurami ale u Pana Szymona... gumiś ms - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona, polecam. ms A JA POLECAM :) (1) Byłam w Faltomie na pakiecie weekendowym i wszystko było ok - włącznie z... Anka C. OLGA (1) PRZEMIŁA I ZAWSZE UŚMIECHNIĘTA! CZEKANIE NA ŁÓŻKO W JEJ TOWARZYSTWIE NIGDY... Karolina rewelka! (1) najlepsze solarium w trójmieście! rewelacyjna miła i kompetentna... Mirela eee (1) bez przesady z tymi pochwałami - po raz pierwszy mi się zdarzyło, że... Kot ????? (1) WITAM.SALONIK MOŻE BYĆ,MAŁO WIDOCZNY,ALE SCHLUDNY,OBSŁUGA POZOSTAWIA TROSZKĘ... MONIKA Z GDYNI gorzej byc nie może (1) nie polecam nikomu tego "salonu"( jeżeli tak można nazwać ten butik). Pani... Weronika metarfoza (1) salon i obsługa rewelka, potrafią z brzydkiego kaczątka zrobić pięknego... K & D SUPERRRRRRRR!!!!!!!! (1) W lutym tego roku byłyśmy we trzy na City Spa, jest rewelacyjnie, wyszłyśmy... Monika, Ania, Asia wreszcie dobrana fryzura... (2) szukałam długo fajnego fryzjera w Gdańsku, kierując się opiniami klientek... Paula c.d Uwaga! Jesli chcesz miec piekne wlosy. (1) po fachowa pomoc,aby wyzbyc sie negatywnych emocji i kompleksow a dopiero... Silvia i Dorota Ninard Beata Gorazd - opinia (1) gabinecik sympatyczny,obsługa bardzo miła,możliwość skorzystania ze... Beata Gorazd Bardzo mały wybór (1) Niestety większość sukienek ze strony jest niedostępna. Obawiam sie że... Aga