Nowa ja (1) Od bardzo długiego czasu korzystam z usług kosmetycznych Pani Hanii - pełen... Ewa N. jak można narzekać na Karolinę? (1) w Trendy bylam wczoraj, chodze tam od ponad dwoch lat. zawsze bylam... ola Kask:( - opinia (2) Niestety po wizycie u fryzjera w Heaven Beauty jestem rozczarowana. Fryzjerzy... Kask:(
KO - opinia (1) same plusy!!! no poza miejscem parkingowym;) Naprawde profesjonalne zabiegi... KO stała klientka (1) No zaczynam się martwić, bo tak wszyscy chwalą panią Renatkę, ze niedługo... iza odpoczynek i dobre samopoczucie (1) polecam serdecznie miła atmosfera pani Maja i Iza bardzo miłe radosne znające... Kasia satysfakcja + zadowolenie = estetica (2) Elegancki lokal,przyjemna atmosfera,włascicielka lokalu okazała się... artur 515 07 16 14 Uwaga!Jesli chcesz miec piekne wlosy i wygladac rewelacyjnie. (1) Jestesmy mieszkankami Gdanska,duzo podrozujemy i mamy swiatowe doswiadczenie... Silvia i Dorota Ninard Galeria bałtycka!! (1) Goraco polecam!! Scięcie Profesjonalne, wlosy idealnie sie ukladaja a juz dwa... Kasia afro-women - opinia (1) Alternative to ciekawa alternatywa dla tych którzy w salonie oprócz... afro-women Polecam (1) Wzór tatuażu wykonany perfekcyjnie.Krzysiek naprawdę ma niezwykły talent i... jac załamana - opinia (1) Chciałam wszystkich ostrzec przed tym salonem.. Miałam nadzieje idąc tam ze... załamana Elfik & Łowca - opinia (1) Polecamy gorąco. Elfik & Łowca POLECAM (1) MOJA OCENA MÓWI SAMA ZA SIEBIE! POZDRAWIAM! MAGDA bobik - opinia (1) Obsługa owszem bardzo sympatyczna i ogólnie bardzo pozytywnie,ale z... bobik profesjonalnie, milo i bezbolesnie ;) (2) WOSK! moge sie zalozyc ze po przeczytaniu tego slowa wiekszosci z Was... M.A.D mary_kate12 - opinia (1) chodzę tam do kosmetyczki i jestem bardzo zadowolona mary_kate12 jak dla mnie SUPER !!!!!!!!!!!!! (1) Witam! Polecam wszystkim fryzjerki w tym salonie !, są wspaniałe, zawsze... lejdi24 Robert Boski (1) Panie Robercie to co robi Pan z włosami to istne arcydzieło, prawdziwa... M@X Usługi godne polecenia (1) Do zakładu trafiłam w sumie przypadkowo, ale po pierwszej wizycie z... Magda