Polacem (1) Jestem klientką od kilku lat. co prawda ceny są dość wysokie ale warto, bo... ewa Polecam wszystkim (1) Po przeczytaniu poniższych opinii wybrałam się dzisiaj do Salonu Pani... Agnieszka *** - opinia (1) Dziewczyno pomysl troche telefoniczne zamawianiełózka inne solaria to robiły... ***
100% profesjonalizmu (1) 100 % profesjonalizmu i ogrom poczucia humoru!!Gorąco polecam!!! bogna.p ale klimat (1) obsługa bardzo profesjonalna, taki klimat powinien być we wszystkich... Olga ingaki (1) Witam! W tym studiu robiłam wiele kolczyków i jestem z nich bardzo... ingaki :) (1) ja jestem osobiscie bardzo bardzo zadowolony zrobilem dzis tam sobie tattoo... korcik Polecam (1) Polecam zarówno kosmetyczkę (chyba Krystyna) jak i fryzjerkę p. Emilię.... Zadowolona lamb - opinia (1) Z racji mojego zawodu korzystałam z usług wielu salonów fryzjerskich. Jednak... lamb super :)) (1) Polecam gorąco! Zwłaszcza panią Ewę!! Betty Monika - opinia (1) bedac "przejazdem" w Gdansku postanowilam skorzystac z uslug salonu en vogue... Monika polecam:) (1) korzystalam i korzystam nadal z zabiegow w tym salonie i jestem bardzo... maddy Ola - opinia (1) Miałam okazję spędzic przyjemne chwile w tym... Ola Kto się nie dziara ten fujara -Jak się dziarać to tylko TU!!!!!! (1) Świetne studio polecam gorąco dziaram się tylko tam i gdzie indziej nie... ManieK MAGDA - opinia (1) SUPERRRRRR milo i przyjemnie.Jak w domu;-) MAGDA Polecam! (1) Byłyśmy z babcią na pedicure i manicure i było rewelacyjnie! Na pewno tam... Khumbamelala polecam :) (1) bylam uczesac sie przed slubem kolezanki - moge polecic kazdemu, kto chce... maddy Justyś - opinia (1) Doskonała kosmetyczna z powołaniem. Wspaniały masaż i zabiegi. Jest Pani... Justyś I. - opinia (1) Bylam w tym zakladzie fryzjerskim ostatni raz .Obcinala mi wlosy niejaka p... I. Polecam (1) Długo szukałam profesjonalnej fryzjerki i wreszcie znalazłam. Polecam bez... ajka