frytka - opinia (1) Bardzo fajny salon kosmetyczny. Muszę przyznac, że świadczone usługi są na... frytka jestem bardzo zadowolona (1) byłam u p.Agnieszki i nie mogę powiedzieć złego słowa. Dawno nie wyszłam tak... zadowolona :) Warto :) (1) Trendy to salon do którego bez wątpienia warto pójść.. z doświadczenia wiem... Ewelinka_fajna
Mikrodermabrazja (1) Witam mimo 25 lat poddalam sie zabiegowi mikrodermabrazji,ktora w moim... Ania Pozdrowienia z nad Morza Polnocnego (1) Szczesliwie ,wszystkie moje wstrzasy i koszmary po roznych super pseudo... Kalina Ellerink Wow jestem pod wrazeniem (1) Tydzien temu bylam u Macka i zrobilam sobie tatuaz, coz moge powiedziec ....... Ewa podziekowania (1) Chcialabym bardzo podziekowac za wspanialą metamorfoze!!kolor,styl pierwsza... Magdalena Kokoszka profesjonalnie, przyjemnie + przystępne ceny (1) Korzystałam z zabiegów depilacji(nogi, rece) + peeling kawitacyjny twarzy.... czarna mamba Podziw! (1) Pełen profezjonalizm! Mój wzorajszy kolczyk prezentuje się... zagnywacz polecam (1) bardzo miło -pelen profesjonalizm .Paznokcie rewelacyjne !!!!! i solar taż kasik Mam wątpliwości co do fachowości personelu (1) Weszłam na Państwa stronę w poszukiwaniu nowego salonu Spa, który skusiłby... Aga EWA - opinia (1) Bardzo miła atosfera, SUPER miła obsługa- a jeśli chodzi o solarium to zaletą... EWA monee - opinia (1) Uwielbiam swoją fryzjerkę- Beatę. Polecam wszyskim klientkom z Ujeściska i... monee Super fryzjer! (1) Polecam wszystkim! Obsługa profesjonalna i przesympatyczna. Pani fryzjerka... aga anonim. - opinia (1) Rewelacja. Profesjonalna obsługa. No może ceny w innych studiach sa niższe... anonim. Super miejsce (1) Polecam to solarium,jest naprawde super bo oprocz tego ze mozna tam sie w... klientka fajnie fajnie (1) po prostu jest super ... solarium i kosmetykę już mam wypróbowaną -duzy pozytyw kasik Dla mnie to był szok !!! (1) Jednym słowem REWELACJA !!! Tego nie da się opisać słowami, to trzeba po... Renata Bardzo miło i profesjonalnie! (1) Strzygłem się u Pani Oli i jestem bardzo zadowolony. Muszę przyznać, że... Dennis zawsze super! (1) Rewelacja!!!Zawsze wychodzę z En Face uśmiechnięta!Siedziałam na fotelu u... Magda