Gratuluję ekipy w salonie dejavu (1) Kochani!!!... Kaśka kal - opinia (1) Pierwszy raz trafiłam tam z przypadku i byłam zadowolona więc wracam tam i... kal Zadowolony! (1) Mimo ze jestem facetem dbajacym o swoj wyglad kozystam z calej gamy uslug... Karaluch
Rewelacja!!! (1) Pani Marzena jest jedna z najlepszych fryzjerek u ktorej bylam.Bardzo... Ktos fajny-Wy wiecie kto! JESTEM BARDZO ZADOWOLONA :-) (1) Bardzo miły gabinecik, przytulny, nowocześnie urządzony, kosmetyczka... zabcia30 moje nowe ulubione miejsce ;)) (1) to jest miejsce, do ktorego chce sie wracac! nie raz w miesiacu ale... eterna Polecam! (1) Miła obsługa, fachowy makijaż, nie zawiodłam się. Naprawdę polecam:) Klaris Bardzo polecam!!!!!!!! (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa , wysoki standard i duży wybór wzorów.... asia Polecam, bo jest efekt a cena w normie. (1) robilam juz rozne cuda. Od herbatek po ultracontura. Zdecdowalam sie na te... Janka z Gdyni 100% satysfakcji (1) polecam gorąco Adriana!! pełen profesjonalizm.. ze spokojem oddaję swoją... dorito Polecam! (1) Mogę z czystym sumieniem polecić usługi w gabinecie Pani Beaty, zabiegi na... :-)) JAK DLA MNIE GITARA (1) JEST DOBRA AKRYLOWY FRENCH TO JEJ SPECJALNOSC, KLADZIE 40 MIN - POWAZNIE I... SYLWKA Rewelacja :) (1) Chciałam dołączyć do grona zadowolonych klientek tego salonu...Pełen... Goja Polecam (1) Polecam, choć na siłę nikogo bym tam nie zaciągała:) Wszystko poprawnie,... kam Najlepszy (1) Najlepszy salon w jakim byłam! Karinka robi NAJPIEKNIEJSZE paznokcie na... Ola JUZ WRZESIEN A JEJ JESZCZE NIE MA :( (1) TAKIE TAM MALE PYTANKO DO SZEFA CZY PANI ANIA PRACUJE JESZCZE U WAS CZY MA... KTOS TRAGEDIA!!!!!!!!!!!! (1) NIE POLECAM!!!!!!!! SALON BARDZO LADNY OBSLUGA MIłA ALE TO CO MI ZROBILI Z... MAGDA łYSY - opinia (1) REWELACYJNE STUDIO I OBSłUGA JAREK TO NAPRAWDE WIELKI TALENT I SPOKO KOLEś... łYSY jak do fryzjera to tylko tam !! (1) Atmosfera naprawde rewelacyjna, obsługa jesczez lepsza. P.Beata uczyniła... Gosia EMILIA - opinia (1) Rewelacyjna obsługa,Pani Edyta jest bardzo profesjonalną kosmetyczką do... EMILIA