Ruda - opinia (1) jestem klientką, która chodzi do pory z "doskoku", nie tylko po to żeby... Ruda nie bardzo :/ (1) Panie fryzjerki wykonują swoje zadania od niechcenia, rzucają dziwne... rozczarowana Warto (1) Człowiek zna się na rzeczy!! Perfekcyjna obsługa. Po co przepłacać za lansowy... Tomek
Rewelacja!!!!!! (1) Godny polecenia salon. Obługa sympatyczna, miła i co najważniejsze fachowa!!!... Aśka Polecam (1) chociaz korzystalam tylko z zabiegów depilacji woskiem, jestem bardzo... zori super miejsce (1) o salonie dowiedzialam sie ze stronki, juz dawno szukalam jakiegos salonu... kfiatuszek Idealna fryzura (1) Moim zmartwieniem byla zawsze zbyt okragla buzia... Pan Grzegorz dobral mi... Anka Jestem pod wrazeniem ! (1) Witam, wlasnie bylam na probnym zabiegu "radiowym" w tej firmie. Jestem pod... Jola N. mistrz nad mistarzami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) odkąd otworzyli Galerię Bałtycką powierzam swoję włosy panu Adrianowi jest to... Karolina dzękuję p.Izo:)))))) (2) Rewelacja!Ręce p.Izy czynią cuda ,moja buzia promienieje po zabiegach u p.... Baśka Achhh... (1) wspaniały relaks, doskonałe kosmetyczki, czysta przyjemność... Polecam!... mika 7Księzyc 3 x na TAK (1) polecam szystkim niezdecydowanym uslugi w tym salonie Karina robi... Maja Monika - opinia (1) Całkiem przypadkiem trafiłam,ale napewno nie przypadkiem zostane!!!!... Monika REWELACJA (1) bylam klientka Pana Piotra (pierwszy raz) a zdaje sie ze ten Pan zreszta od... iwona Bardzo bardzo gorąco polecam! (1) Luxona to miejsce w którym nawet najbardziej nieśmiała osoba czuje sie... Zosia POLECAM!!! (1) Pełen profesjonalizm. Bardzo sympatyczni ludzie ;)Pozdrawiam!!! justyna niezapomniany wieczór w spa (1) już w progu czuć zapach wonnych olejków i blask świec, w tle słychać... Piotr ŚWIETNY GABINET! (1) Jeśli pazurki, to tylko w A-studio u pani Ani! Gorąco polecam, paznokcie są... Sunny ŚWIETNE MIEJSCE!!! (1) Salon fryzjerski,kosmetyczny i solarium.Profesjonalna i miła... Magda :)) (1) Profesjonalizm i bardzo dobra jakosc używanych materiałow do zdobienia... Monika