Anna - opinia (1) Coś mnie podkusiło i zamiast do P., który strzyże bardzo dobrze umówiłam się... Anna majka - opinia (1) Zadowolona jestem zawsze:)wpadne za 1,5 tygodnia:)znawu na wakacjach,pomysl... majka czas to pieniądz-nie w alternative:) (1) Zacznę od tego,że byłam tam dość dawno temu, ale nikt nigdy wcześniej... karolcia
Paynokcie (1) Jestem bardzo zadowolona! Przyjemny klimat, sympatyczne panie. Ala ULUBIONE MIEJSCE NA RELAKS (1) O salonie dowiedzialam sie dzieki mezowi od ktorego dostalam PODARUNEK... IWKA rewelacja !!!! (1) Super kliemt, fajne wnętrze, można poczuć się kobietą na nowo i zatrzymac na... bluebell Gorąco polecam!!! (1) Mój chłopak robił sobie w tym salonie tatuaż(zakrywał stary niezbyt... Iwona lepiej być nie może!!! (1) salon to mało powiedziane!według mnie to jest małe SPA!Klimat jest naprawde... k.m rewelacja-gorąco polecam (1) Jestem stała klientka salonu i jestem bardzo zadowolona. Obsługa bardzo mila,... Aneta Dziękuję Pani Renatko!! (1) Byłam bardzo mile zaskoczona.Po raz pierwszy po wizycie u kosmetyczki... Kasia wszystko byloby ok.. (1) gdyby byly telefoniczne zapisy. Tu zgodze sie z opinia ponizej. Solarium... Iwona POLECAM (1) Właśnie wróciłam z Salonu. Jestem bardzo zadowolona-jak zwykle, zarówno z... Małgorzata Niespecjalnie polecam (1) Jak przeprowadziłam sie do Gdyni, koleżanka poleciła mi ten zakład. Jednak ja... Meg ;-) (1) Pani Karolina zrobiła z moimi wlosami cos niesamowitego!!!naprawde super -... See Monika - opinia (1) gabinet mały ale dzięki temu miły i przytulny.zabiegi super!bardzo... Monika Polecam!!! (1) Salon Pani Grazyny był pierwszy na mojej liście do odwiedzenia.Okazało się,... Gosia bylam widzialam wybralam (1) wczoraj w poszukiwaniu tej najppiekniejszej obeszlam chyba cala gdynie,... madi Tak ta Pani zna się na fryzjerstwie (1) pomogła mi pozbyć sie dolegliwości skóry głowy polecając szampon może nie... Beata polecam wszystkim :) (2) profesjonalna i bardzo sympatyczna obsługa:) jako stała klientka zawsze... stenia ŚREDNIO... (1) Wchodząc do salonu nie bardzo widzialam zainteresowanie moja osobą..czekałam... klientka