Super - POLECAM! (1) Fajne dziewczyny, Panowie polecam się tam udać :) ktoś :) Super (1) Wlasnie stamtad wrocilem super wystroj super obsluga super strzyzenie POLECAM A fajnie (1) zaczelam nie dawno chodzic, lampy super wszegolnosci lozko mr 3 muzyczka... kasia
Polecam (1) Mimo przecietnego wnetrza, obsluga mila, a fryzjerzy profesjonalni. bylam... szczesliwa Warto...... (1) Jestem stałą klientką Salonu i w tym okresie, nie zdarzyło mi się, żebym... Agata Bobkiewicz serdecznie polecam (1) Bardzo miła obsługa, profesjonalnie wykonywane usługi, miła i sympatyczna... ... tragedia!!! (1) wszystko było oki do momentu dnia ślubu. Już podczas pierwszego tańca suknia... asia akryl (1) podzielam zdanie pani poniżej, też robiłam sobie tam paznokietki i są... kasia bardzo fajny gabinet (1) do gabinetu zglosilam sie z tradzikiem, niemoglam sobie z nim poradzic od... Paulina madziaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (1) a madzia jest po prostu z*******a.i juz.po jej strzyzeniu nie musze nic robic... ja rewelacja (1) TANIOI I ZAJ.... kompo Super Studio + Fantastyczna Atmosfera (1) Uwielbiam Studio P.Szymona ! Zawsze wychodzę zadowolana :-) z super fryzurą... friika Bardzo mila, atrakcyjna pani o imieniu Sylwia (1) Ekstra, ze otworzyliscie taki ekskluzywny salon!! Gratuluje atmosfery i... Ewa from Bomi bardzo zadowolona (1) polecam goraco, rewelacyjne wlosy, rewelacyjne podejscie do klientek. Mala OD Agnieszki Radziszewskiej (1) Od 27031 lipca miałam przerwę urlopową co zaznaczyłam na mojej stronie... Agnieszka Radziszewska Karolina - opinia (1) W salonie byłam kilka dni temu, obsługa jest rewelacyjna, panie zawsze... Karolina Sylwunia super fryzjerka i nie tylko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Sylwka-aparycja-wdzięk-sprawność-subteln spryt-umiejętność... Kacper Sylwka zaje-fajna LASECZKA i fryzjerka (1) Jestem klientką Sylwki sorry p. Sylwki ona jest cudowna z moimi włosami... Ewka jak dla mnie super (1) w koncu nie ma falszywej pani ktora za usmiechcem kryla pelno nienawisci. w... rafal Mój ulubiony salon :) (1) Kilka tygodni temu ja i moja siostra byłyśmy u pani Anety na czesaniu...Po... Madzia