extra!!! (1) Witam1 salon Floris zostal przeniesiony dokladnie naprzeciwko na ulicę... ALEXIA Super! (1) Polecam to studio! Profesjonalne podejscie do klienta, miła i fachowa... Ania Byłam tam na masażu (1) Byłam i jest tam bardzo fajnie. Przemiła pani Ania miły klimat i wyszłam jak... Maja
nie polecam! (1) Korzystalam trzykrotnie z uslug p. Karoliny. Ostatnia wizyta niestety nie... gosia Rewelacyjna obsługa (1) Uwierzcie mi dziewczyny,odwiedziłam sporo salonów,szukając tej... Dorota Marzena - opinia (1) To bardzo mile miejsce, do ktorego ludzie z przyjemnoscia przychodza.moge... Marzena krzysztof - opinia (1) Zgadzam się z pozytwnymi opiniami o tym Solarium. Prezentowane w ulotkach... krzysztof Swietne solarium (1) Polecam wszystkim goraco to solarium, jest przecudnie. Super atmosfera,... gosia Ernestyna - opinia (1) Polecam super salon ,profesjonalna obsługa ,wystruj przepiękny fachowość... Ernestyna Maria - opinia (1) Jestem stałą klientką tego salonu i jestem zachwycona bardzo miła i... Maria Pani Karolina jest super! (1) Gorąco polecam Panią Karolinę, która naprawdę się zna na tym, co robi,... Ania Polecam!!!! (1) Gabinet bardzo ladnie urzadzony a pani Hania przesympatyczna. Robilam bikini... asia POLECAM!!! (1) Miła sympatyczna atmosfera, dziewczyny bardzo fajne i przede wszystkim to... Olcia mala - opinia (1) PO KILKU WIZYTACH U PANI ALICJA STWIERDZILAM ZE BRAK JEJ FANTAZJI I... mala mimi - opinia (1) Powiem tak,niektóre fryzjerki miłe,ale ogólna atmoasfera srednia, najgorsza... mimi Świetny Salon naprawde Polecam - Bo WARTO ! (1) W dzisiejszych czasach ciezko znalezc dobrego fryzjera badz kosmetyczke ale w... *** Ania *** Wreszcie znalazłam fryzjera dla siebie! (1) No więc po przeczytaniu opinii na trojmiescie, z pewną dozą nieufności... Arua Suknia piękna ale niestety za duża (1) Od kiedy zobaczyłam suknie Farage Galaxy innej nie chciałam, pojechałam na... Agnieszka Potocka stała klientka - opinia (1) To jest bardzo dobry salon fryzjerski polecam każdemu kto chce zmienić swój... stała klientka Polecam Pana Pawła! (1) Młody ;) z głową pełną pomysłów, bardzo dokładny. Kiedy masuje głowę podczas... Olga