Tak ta Pani zna się na fryzjerstwie (1) pomogła mi pozbyć sie dolegliwości skóry głowy polecając szampon może nie... Beata polecam wszystkim :) (2) profesjonalna i bardzo sympatyczna obsługa:) jako stała klientka zawsze... stenia ŚREDNIO... (1) Wchodząc do salonu nie bardzo widzialam zainteresowanie moja osobą..czekałam... klientka
extra!!! (1) Witam1 salon Floris zostal przeniesiony dokladnie naprzeciwko na ulicę... ALEXIA Super! (1) Polecam to studio! Profesjonalne podejscie do klienta, miła i fachowa... Ania Byłam tam na masażu (1) Byłam i jest tam bardzo fajnie. Przemiła pani Ania miły klimat i wyszłam jak... Maja nie polecam! (1) Korzystalam trzykrotnie z uslug p. Karoliny. Ostatnia wizyta niestety nie... gosia Rewelacyjna obsługa (1) Uwierzcie mi dziewczyny,odwiedziłam sporo salonów,szukając tej... Dorota Marzena - opinia (1) To bardzo mile miejsce, do ktorego ludzie z przyjemnoscia przychodza.moge... Marzena krzysztof - opinia (1) Zgadzam się z pozytwnymi opiniami o tym Solarium. Prezentowane w ulotkach... krzysztof Swietne solarium (1) Polecam wszystkim goraco to solarium, jest przecudnie. Super atmosfera,... gosia Ernestyna - opinia (1) Polecam super salon ,profesjonalna obsługa ,wystruj przepiękny fachowość... Ernestyna Maria - opinia (1) Jestem stałą klientką tego salonu i jestem zachwycona bardzo miła i... Maria Pani Karolina jest super! (1) Gorąco polecam Panią Karolinę, która naprawdę się zna na tym, co robi,... Ania Polecam!!!! (1) Gabinet bardzo ladnie urzadzony a pani Hania przesympatyczna. Robilam bikini... asia POLECAM!!! (1) Miła sympatyczna atmosfera, dziewczyny bardzo fajne i przede wszystkim to... Olcia mala - opinia (1) PO KILKU WIZYTACH U PANI ALICJA STWIERDZILAM ZE BRAK JEJ FANTAZJI I... mala mimi - opinia (1) Powiem tak,niektóre fryzjerki miłe,ale ogólna atmoasfera srednia, najgorsza... mimi Świetny Salon naprawde Polecam - Bo WARTO ! (1) W dzisiejszych czasach ciezko znalezc dobrego fryzjera badz kosmetyczke ale w... *** Ania *** Wreszcie znalazłam fryzjera dla siebie! (1) No więc po przeczytaniu opinii na trojmiescie, z pewną dozą nieufności... Arua