Halina - opinia (1) Nic dodać nic ująć - po prostu wszystko jak należy i tak powinno być w... Halina Dziękuję! (1) Byłam tam po raz pierwszy i napewno nie ostatni!Ceny są dosyć wysokie,ale... Aga damiano - opinia (1) Hej,byłem z moja dziewczyna tydzien temu w Faltomie,chociaż w Rumi mieszkam... damiano
super salon (1) Zrobiłam sobie w tym salonie kolczyk w pępku oraz intymny, jak również jeden... Anusia Deja Vu - polecam. (1) Piękny salon, w pięknym miejscu. Przesympatyczna, profesjonalna obsługa i... ZS Polecam! (1) Zabiegi pedicure i manicure u pani Izy to czysta przyjemnosc. A... Małgorzata Irena Goraj - opinia (1) przemiła i profesjonalna obsługa, panie doskonale przygotowane... Irena Goraj PAN ADRIAN TO NAPRAWDĘ TALENT W SWOJEJ DZIEDZINIE (1) Pozdrawiam Pana Adriana i chce powiedzieć , że ten chłopak ma nieprzeciętny... EWELINA cena (1) Owszem tak cena zalozenia kolczyka w języku i brwi to koszt 100zlCena... ewa rewelacyjny nowy salon kosmetyczny (1) Informację o salonie znalazłam w internecie. Szukałam salonu z maszynami do... Krystyna Rewelacja (1) Kolejny raz odwiedziłam salon i musze powiedzieć, że nowa, odmłodzona... bela SUPER (1) Witam, Poraz piewrszy odwiedziłam ten przepiękny salon i naprawde nie żałuję... Sabina Polecam (1) Bardzo miła obsługa, wszystko dokładnie wytłumaczą. Ja jestem zadowolona z... Motylek Zadowolona - opinia (1) Pełen profesjonalizm, na zadawane pytania zawsze fachowa odpowiedz ,... Zadowolona Moncia. - opinia (1) Byłam u Maćka na konsultaCJI.pierwsze wrażenie bardzo sympayyczny kolo.Facet... Moncia. pech? (1) Byłam dziś u fryzjerki. Najwyraźniej miałam pecha nie trafić na chwaloną w... karolina To Pablo;) (1) Ten wyższy to Paweł lub Pablo, bo też tak o nim mówią. Przemiły i przystojny... Mońcia SUPER (1) Bardzo lubię ekperymentować ze swoimi włosami, wizyta w pracowni... anita Maria - opinia (1) Bardzo przyjemny salon, sympatyczna i fachowa obsluga - wszytko dokladnie... Maria beata - opinia (1) Najlepsze masażystki jakie znam.Do tego super atmosfera pozwalająca się... beata