obsługa (1) Witam Solarium mi sie podoba i wystrój:) ale duzo do powiedzenia mam na... Kasia moniaaaa (1) Nic dodać nic ująć. do Beatki chodze od 2 lat to ona stworzyła i stwraza... moniaaaa salon damski - zdaje rezultat (1) Gosciłam w avangardzie już pare razy i bardzo mi sie tam podoba. Pani Ania... Anka
Naprawdę polecam! (1) Intensywnie szukałam gabinetu, celem wykonania zabiegu depilacji nóg. To... Iw omni - opinia (1) Bardzo miły klimacik, ceny zabiegów przystepne, bez naciągnia na usługi ;)... omni Gorąco polecam (1) Skorzystałam z makijażu sylwestrowego, efekt oszałamiający, nigdy tak super... Ela Poprawa (1) Przy ostatniej wizycie-pełna satysfakcja wzorki rewelacja!!!Włosy umyte...Tak... Darek kolczyk z pepku (1) Pani ktora mi robila kolczyk wydawala mi sie bardziej przestraszona niz ja... Gita kolczyk w języku (1) mile zaskoczona wyszłam, niby taki duży pan i tyle tatułaży a bardzo ciepły i... Gita Gosia (2) Chciałam potwierdzi, że Paulina bardzo ładnie była umalowana. Wychowawczyni... Gosia K SUUUUUUUPER (1) Witam, jestem stałą klientką tego salonu. Korzystam nietylko z usług Pani... Aneta Polecam (1) Gabinet godny polecenia - fachowa wiedza i pełen profesjonalizm. Pani doktor... Basia Judyta - opinia (1) Nie ma nigdzie lepszej Pani manicurzystki:D A tak powaznie to naprawde bardzo... Judyta Rewelacja! (2) Znalazłam gabinet Pani Izy poprzez tę stronę. Zachęcona pozytywnymi opiniami... Dorota super makijaz - polecam (1) mialam przyjemnosc byc malowana na moj slub w zeszlym roku przez pania... Agata Rewelacyjna Ela!!! (1) Witam!!! Moim zdaniem nie można znaleźć lepszej osoby niż Ela, która pomoże... Monika Itrich NIGDY WIECEJ!!! (1) pierwszy raz bylam w tym salonie jakies trzy miesiace temu i bylam... Agnieszka bla - opinia (1) amatorszczyzna atmosfera jak u cioci tylko to na + bla Lilla Jozefowicz - opinia (1) Polecam p.Edytę.bardzo kompetentna,a przy tym sympatyczna osoba.byłam dziś w... Lilla Jozefowicz POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Serdecznie polecam manicurzystke w salonie AURUM. Paznokcie wykonane przez... klientka