Polecam (1) Chodzę do "Bogny" już ok 2 lata i gorąco polecam. Może nie jest najtaniej,... Aga karola - opinia (1) zakład jak zakład. Najbardziej wkurzające jest to ze gdy siedze na fotelu i... karola kacha - opinia (1) Świetny klimat i uprzejma obsługa. Godne polecenia! kacha
Jestem w szoku... (1) Wprost nie moge uwierzyc z to co czytam negatywnego ponizej. Wczoraj po raz... Anita Nzjlepszy salom kosmetyczny (1) TO najleszpy salon kosmetyczny w jakim byłam. Panie sa miłe, potrafią... Marlla Natalia - opinia (1) Poleca-chyba wystarczy!!!Korzystam od 2lat i nie wyszlam jeszcze z tego... Natalia tatuaż (1) witam,właśnie zrobiłem sobie pierwszy tatuaż i musze powiedziec a raczej chce... zyga AC MILAN !!! (1) Polecam jak najbardziej to wspaniałe studio, miła obsługa zapewni mam... sawczen Bardzo dobry salon (1) Pierwszy raz skorzystałam z usług tego salonu i jestem bardzo zadowolona.... Gosia SZCZERZE POLECAM (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi:) Bardzo profesjonalne podejście do... Asia Najlepsze studio w Gdańsku!! (1) Ludzie świetni można z nimi pogadać na każdy temat, pośmiać się, pożartować,... Agoosia po latch traum i rozczarowan wreszcie bardzo dobry salon! (1) Polecam pania Agnieszke, potrafi sie konsultowac, konfrontowac, jest mila,... kat P . O. L . E. C . A . M :D (1) goraco wszystkim polecam, profesjonalna obsluga, wszystko sterylnie czyste i... ola i tomek marta - opinia (1) po przeprowadzce do trójmiasta ciężko mi się było wybrac do fryzjera, bo do... marta ;) (1) robiłam sobie w tym salonie paznokcie, stwierdzam że to najładniejszy akryl... Anna rolletic i fotoepilacja. (1) Jestem bardzo zadowolona z zabiegu fotoepilacji polecam go wszystkim ktorzy... ewa Polecam! (1) Zachęcam przyszłe panny młode do odwiedzenia tego salonu. Są tu piękne,... Edyta luksus, na który każdy może sobie pozwolić (1) Deja Vu to salon warty polecenia. Urządzony w nowoczesnym stylu, kosmetyki i... ANIA Nie ma lepszego solarium od CANCUN ! ! ! (1) Byłam w wielu solariach w trójmieście i nie tylko,ale takiego miejsca się... Joanna Maria - opinia (1) Sympatyczna obsluga, przystepne ceny. Polecam. Maria