REWELACJA!!! (1) Gorąco wszystkim polecam ten salon. Korzystałam już z usług wielu liczących... klientka KOSMETYCZKA JEST REWELACYJNA (1) JAK TYLKO CZUJĘ ŻE STRES WYGRYWA ZE NMĄ I JESTEM JUŻ ZMĘCZONA CODZIENNOŚCIĄ... zapracowana super (1) salon naprawde profesionalny tak jak personel,chodziłam do fryzjera do Sopotu... Ewa
Weronika - opinia (1) Chciałam pochwalić salon za profesionalne podejście do klienta,naprawde warte... Weronika Dorota - opinia (1) Konkretne podejście dziewczyn do swojej pracy. Fryzjerka intuicyjnie... Dorota Polecam! (1) Jakość usług wyśmienita, profesjonalna. Chodze do tego zakładu ponad trzy... Patrycja Aniah22 - opinia (1) Obsługa bardzo miła,fachowa.Wiedzą co chce klient i jak go zadowolić,a ceny... Aniah22 oczyszczanie twarzy bllleeeeeeeee (1) jakis cza temu bylam tam na zabiegu oczyszczania twarzy to byla totalna... asia Ola - opinia (1) Pani Marzenka jest w profesjonalistką. Oprócz kreatywnego doboru fryzury... Ola anetta - opinia (1) świetny fryzjer a na dodatek przystojniak, polecam wszystkim klientkom! anetta Polecam (1) Witam serdecznie, wczoraj byłam po raz pierwszy na strzyżeniu u p. Renatki.... ~Magda REWELACJA (1) Witam. Chciał bym się podzielić moimi wrażeniami po wizycie w tym salonie.... Dawid MAKIJAZ TRWALY REWELACYJNY EFEKT LINI MIEDZY RZESAMI (1) PANI EWA JEST MISTRZYNIA MAKIJAZU TRWALEGO BARDZO DLUGO ZASTANAWIALAM SIE NAD... ewcia Godny polecenia (1) Wszystko na najwyższym poziomie. Chodzę do p.Ani (blondynki) i jestem bardzo... Agnieszka K. Wszystko wspaniale. (1) Dwie piękne i młode Panie w dodatku siostry.Zakochać się można w takiej... Mirek niezadowolona z uczesania (1) Wybrałam się do tego salonu po przeczytaniu opinii z internetu. Liczyłam że... coma Gorąco polecam! (1) Gabinet jest bardzo przyjazny i jest wiele promocji, na które, nie ukrywam,... ola ok. polecam (1) było ok ,polecam, czysto, miło, profesjonalnie. Aśka polecam (1) Jestem po depilacji całych nóg. Zabieg wykonała Pani Hania K.Depilacja bardzo... justa006 gorąco polecam !!! (1) salon super można bosko odpocząć!!! WOJCIECH GRABIEC