Monika - opinia (1) Bardzo ładne włoski a Pani Agnieszka bardzo sympatyczna:) Pozdrawiam Monika PRZYLĄDEK RADOŚCI (1) Cieszę się, że znalazłam miejsce, w którym jakość usług odpowiada... Eliza Szczerze polecam!!! (1) Wykupilam pakiet 20 zabiegow i mimo ze przebylam ledwo polowe drogi jestem... Joanna
ZAWSZE PEŁEN PROFESJONALIZM!! (1) Taka dewizja chyba towarzyszy im od zawsze. Oni są boscy w tym co robią i... Drugi Dzuki :-) Oczyszczanie i zabieg fotoepilacji (2) Witam. Miałam przeprowadzonie w salonie dwa zabiegi: - Oczyszczanie -... Elżbieta SUPER SALON (1) ŚWIETNY SALON JAKIEGO W SOPOCIE BRAKOWAŁO, PRZECIEŻ TO KURORT, A OGÓLNIE DO... FIONA ania - opinia (1) oprócz pieknego studia maja normalne ceny ,jakosc uslug na wysokim poziomie... ania GORĄCO POLECAM!!!!! SOLARIUM Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA (1) Po wielu wizytach w bardziej i mniej renomowanych znalazalam solarium ktore... Marlena Podziękowania (1) Serdeczne pozdrowienia dla Pani Anity. Jest najlepszym fachowcem w... neve oszukana (1) Piękny wystrój, miła obsługa i... to wszystko, bo: Udałam sie do salonu na... Kasia TY TEŻ MUSISZ TAM BYĆ!!! (1) Nigdy nie byłam tak zadowolona jak w tym rewelacyjnym salonie! Pani Asia... gosiulek Głównie oszczędność czasu (1) i o to właśne chodzi. bozka super salon (1) witam jestem od niedawna klientka Pana Krzysztofa swietny fryzjer stylista... Dorota Salon `Maryla` (1) Jestem stałą klientką tego salonu . Pracownice jeszcze nigdy mnie nie... Janina m.pemanentny (1) M.pemanentny wykonany bardzo profesjonalnie ,miła obsługa,szczerze wszystkim... Małgosia Gorąco polecam . Włosy są rewelacyjne . (1) Ilona T. klientka - opinia (1) Obsługa kompetentna z dużą wiedzą, bardzo czysto, świetne kosmetyki.Polecam!!! klientka Solarium. (1) Polecam solarium - lampy nowe, czysto, nie tak, jak w przypadku innych... Tommy wspaniały i doskonały salon fryzur (1) Jestem wierną klientką i zawsze będę, już wiele lat korzystam i nigdy nie... Krystyna Polecam!!! (1) Ostatnio byłam pierwszy raz w Salonie p. Szymona i moimi włosami zajeła się... Anja