LEPIEJ niż w Paryżu! ;))) (1) faaaaantastyczna obsługa :) Miła, uprzejma i co najważniejsze profesjonalna.... Magda Jutrzas - opinia (1) Fachowa i miła obsługa, pełen profesjonalizm. Jutrzas Polecam, polecam i jeszcze raz polecam! (1) Przekłucie brwi i języka przez Pana Roberta ("Ciempiego") przebiegło bardzo... Blondyneczka
Polecam :-) (1) Przytulne miejsce, wyposażone w nowe profesjonalne łóżka o wysokim... Cezary Ceny (1) Skoro interesuja Cie ceny to dlaczego nie zadzwonisz? Z tego co wiem farba na... Aniela Goska - opinia (1) polecam wszystkim Panią!!!!!!!!!!!!!!!!! W studio panuje bardzo ciepła... Goska Hmm... (1) jestem zasmucony ze w Poznaniu nie ma kto zadbac jak nalezy o moją... bachor Rewelacyjni!!! (1) byłam tam po raz pierwszy i napewno nie ostatni!! juz od początku mojej... Irena Najlepsza fryzjerka (1) Najlepszą fryzjerką w tym salonie fryzjersko-kosmetycznym jest pani Alicja .... teresa Obsługa, jakość, itp. (1) Po pierwsze co nie podobało mi się najbardziej to to, że kiedy właścicielka... "Reklama to nie wszystko" .Klien nie polecam (1) Pierwsze kilka razy bylam zadowolona, faktycznie Panie potrafia zadbac o... kamila NIe polecam (1) Panie nie licza sie ze zdaniem klienta, bylam dwa razy dwa razy bez... kamila REWELACJA!!! (1) Jestem klientką tego salonu na ul.Legionów i jestem wprost... Ania O dwa przegięcia za dużo (1) Postanowiłam wystawić mega negatywa temu solarium, ponieważ 2x zostałam... Patrycja dosłownie super (1) niedawno robiłam sobie kolczyk w brodzie, z czego jestem bardzo zadowolona.... Magdalena Niezgadzam sie z "Stała Klienta A." (1) Uważam, że Pani bardzo nie w porządku ocenia Tą Panią. Ponadto nie wiem, czy... Zadowolona Klientka M. Jestem bardzo zadowolony (1) Bardzo sympatyczny salon, miła i fachowa obsługa. Jeśli jesteś facetem i... ładnie ostrzyżony Jestem zadowolona (1) Fryzjerki bardzo miłe, sympatyczna obsługa, bardzo fajną fryzurkę zawdzięczam... As SUPER MIEJSCE!!!! (1) Jestem stałą klientką Instytutu Urody Pani Edyty.Polecam gorąco. Zawsze... Marzena Dominika - opinia (1) Świetny salon, polecam Dominika