:) (1) hmm..nie ma co się zastanawiać trzeba się tam wybrać...najlepszą reklamą... Karola godne polecenia :) (1) dziękuję serdecznie Pani Kasiu, uratowała mi Pani włosy (i humor na... Iwona AZS - opinia (1) Jedno z ciekawszych studiów w 3mieście jeżeli chodzi o klimat, przede... AZS
Bardzo polecam salon w Gdyni! (1) Pani Iza świetnie robi paznokcie.Jestem zawsze bardzo zadowolona i z miłą... Iwona Nie polecam A. ani K. (1) Pani A. jest nieskupiona, jakoś trudno jest jej się rozstać z telefonem... Anka Polecam Faltom. (1) Uważam że czas który spędziłem w Faltomie będąc na imprezie integracyjnej w... Marek SZCZERZE POLECAM (1) JESTEM KLIENTKA BARDZO WYMAGAJACA,JEDNAK Z OBSLUGI I USLUG W TYM SALONIE... FENIKS167 Asia - opinia (1) Chodzę do Pani Izy na depilację. Zabieg wykonany szybciutko, profesjonalnie,... Asia uwaga na Pawła (1) Normalnie chodziłam do tomka lae wyjechał :/ ale jest tam Adrian ktory... papppaula Solarium z duszą (1) Małe solarium ale z wielką duszą. Mile mnie zaskoczyło. Poleciła mi je... Patrycja średniak (1) jak niżej: kiepska obsługa, wysokie ceny a jakość usług jest średniawa.... Joanna nie polecam (1) nie jestem zadowolona. poprosiłam o fryzurę asymetryczną. w wykonaniu... Ola Bogna nic nie umie!!!! (2) porażka! ta Bogna to porażka! babka nie potrafiła mi zrobić prostego... Lidia super efekty (1) Dzięki zabiegom u Pani Magdy wreszcie mogę normalnie się ruszać, miałam tak... Dorota perfumy??woda toaletowa?? (1) powiem tak ktos albo robi reklame w wawie ale sprzedaja pod wasza marka... yagoo Biedronia;-) - opinia (1) Wspaniałe miejsce,które swoim przyjaznym klimatem zachęca do powrotów;-)ale... Biedronia;-) Super (1) Robiłem tam sobie dziare. Leżeć to dobry wybór dla kogoś kto ceni sobie... szczupły Podoba mi się ! (1) Pare dni temu robili mi tam przeklucie. Szybko i bezboleśnie. Pan od klucia... Poleczka rewelacja!! GORACO POLECAM!!! (1) zdecydowanie najlepsze solarium w trojmiescie!! bardzo milo mozna spedzic... Kasia Ela - opinia (1) Byłam tam już 5 razy i zawsze spotkałam się z pełnym profesjonalizmem i miłą... Ela