mistrz fryzjerstwa (1) Najlepszy fryzjer, z wszystkich do których wcześniej chodziłam, (a byli to... agrawa za przystępną cenę europejska jakość (1) zmienia się Polska, zmienia się Gdynia. Pracuję poza Trójmiastem ale kiedy... kinga polańska Super!!!!!!!!!!!!!! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić wszystkim ten salon. Byłam tam na uczesaniu... Karina
dziewczyny z krewetki (1) pijac kawke w sopocie zajrzałam na piekny dziedziniec TRZY gracje i NIE DO... JUSTYNA rewelacja (1) rewelacja g WARTO SPRÓBOWAĆ:) (1) PERFEKCYJNIE WYKONANA USŁUGA ALE PRZEDE WSZYSTKIM PRZYSTOJNY FRYZJER:) DOPIESZCZONA KLIENTKA Salonik (1) Dziewczęta piękne, fajowy szefuńcio, wykwalifikowane fryzjereczki i wystrój... Gosieńka polecam!!!!! (1) Byłam w salonie na oczyszczaniu twarzy jak i manicure i pedicure i naprawdę... niusia zawiedziona (1) Do odwiedzenie tego salonu skłoniły mnie wypowiedzi na tym portalu.... adiaps ek - opinia (1) Wyjątkowo przyjazne miejsce. Piękny wystrój, ustonnie połozony zakład. Miła... ek spa na 5!!! (2) naprawdę warto odwiedzić OTC online przy ul.Kopernika w Gdyni.Usługi warte... dancemusic1 POLECAM GORĄCO!!!! (1) trafiłam tam przypadkiem, bo to nowy salon w Sopocie i zdecydowałam się... Małgorzata ;( (1) BARDZO MI BRAKAJUE TEGO PIEKNEGO USMIECHU PANI ANI MA NADZIEJE ZE JESZCZE GO... STALY KLIENT harley (1) dałem sobie wydziargać dwa smoki na ramionach i jestem super zadowolony z... adamus65 Super przyjemne miejsce (2) Finansowo - spokojnie. MIejsce - naprawdę doskonałe. No i fachowość. Sprzęt... Piotr Nieprofesjonalnie (1) Zabieg wykonany bardzo boleśnie, stosunek obsługi do klienta pozostawia... Niezadowolony... najlepszy salon w trójmieście !!! (1) Serdecznie polecam nowo otwarty salon w sopocie DEJA VIU profesjonalna... iWONKA.c Lucyna i Beata - opinia (1) Bardzo dobry fryjer,wspaniala obsluga i sympatyczna atmosfera . Jestem co... Lucyna i Beata rewelacyjny nowy salon (1) Zupełnie przypadkiem dowiedziałem się o nowym salonie fryzjerskim Deja vu.... Piotr A jakie sa ceny? (2) Moze panie korzystajace z Salonu wypowiedza sie cos na temat cen bo na... ZAinteresowana