ok. (1) Bedę tam chodzić, wreszcie mamy coś w centrum Gdańska:)Salon na poziomie... Asia zadowolona (1) Jestem z usługi,oraz obsługi zadowolona. ela moja opinia (1) Rewelacyjna obsluga i bardzo niskie ceny, polecam kazdemu. Rrofesjonalny... Robson
POLECAM (1) Jako pierwszy klient Saveetat w tym roku moge jedynie napisac REWELACJA.... Skrzypol POPROSTU REWELACJA! (1) wlosy mam ,,specjalnej,,troski(suche)zawsze obawiam sie wizyty u fryzjera no... Joanna chciałabym iść (2) Kochani chciałabym iść ale się cholernie wstydzę!!!!POMOCY nigdy tam nie... kasia Naprawdę SUPER!!! (1) Sądząc po wcześniejszych opiniach jestem drugim mężczyzną, który wyrazi swoje... michał Atmosfera do bani (1) Technika strzyżenia niestety chyba najlepsza jaką spotkałam (profesjonalne... Renata super super super (1) super super super jarek polecam!!! (1) super obsluga,polecam klientka bosko...niebiańsko...idealnie... (1) opalam sie w solariach już od wielu lat,ale w żadnym nie bylo mi tak dobrze... BYNIO Magda - opinia (2) Wizyta w tym salonie to tylko strata czasu. Mnie osobiscie wystawili do lodu... Magda SOLARIUM ESTETICA (1) ///BYWAM NA SOLARIUM , DZIEWCZYNY FAJNE , OPALANKO OK , CZYSTO I MILUTKO/// DARO jedyny w swoim rodzaju 7Księżyc (1) jestem pod niemalym wrazeniem salonu obsluga przemila i fachowa, Panie... stala klientka Opolska 3 (1) najlepsze solarium, lozka bardzo czyste!! Dziewczyny naprawde maja duzo... Urszula Serdecznie polecam (1) Szukaliśmy miejsca gdzie odpoczniemy od ciagłego pośpiechu, gdzie się... Doris tak sobie (1) kiedys bylo lepiej, teraz jak jest renoma leci sie na ilosc i na kase a... Ola bardzo dobre opalanie (1) bardzo dobre opalanie ceny spoko nowe solarium Uwe jest ok polecam (kate) (kate) BARDZO DOBRE FRYZJERKI (1) odkryałam to miejsce przypadkowo mieszkam na wiczlinie była trzy razy ,... ewa34wiczlino Dzięki Bogu (1) Nastąpiła tam jakas reforma ;) oby dalej Pan Jarek byl przy władzy :D Wiecej... Kasia