rewelacja!! GORACO POLECAM!!! (1) zdecydowanie najlepsze solarium w trojmiescie!! bardzo milo mozna spedzic... Kasia Ela - opinia (1) Byłam tam już 5 razy i zawsze spotkałam się z pełnym profesjonalizmem i miłą... Ela no i znowu pojechala ;( (1) doniosly mnie sluchu ze pani Ani znowu nie ma i pisze z zapytaniem kiedy... staly bywalec ;D
Pani Mariola :) (1) Chodziłam do Gabriela jeszcze na Skwerze Kosciuszki. Moją fryzjerką była... Monika Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi w tym salonie - wszyscy bardzo... Monika Klientka - opinia (1) Profesjonalizm i miła atmosfera! Klientka Dla mnie bomba! (1) Naprawdę polecam ten gabinet:) Profesjonalna obsługa, świetny klimat i dla... Irenka Zoska - opinia (1) Mnie to miejsce bardzo rozczarowalo. Rolbilam tam tylko manicure, bo nie... Zoska Plka - opinia (1) frzyjerzy troszke mało skupieni, najlepsza-honorata, generalnie nie jest źle... Plka Szczerze polecam (1) Z natury jestem wybredna, rzadko używam określeń typu : rewelacyjny,... amarena CANCUN ROZBUDZA APETYT NA SŁOŃCE ! ! ! (1) To solarium ne potrzebuje wszystkich chwytów marketingowych !!!!!!!!!!!!... IREK KOLCZYKI GÓRA (1) Kolejny mój kolczy w tym studio i co nic nie bolało zajefajna Pani normalna... Madzia Rudi KASIA -MEGI - opinia (1) STUDIO SUPER ZROBIONE , WZORKI DUZO ALE OBSLUGA MASAKRA NIE MIŁA NIE... KASIA -MEGI SORKI ZE CI NIE PASUJE JAK DZIARAMY ........ (1) SORKI ZE KOMUS NIE PASUJA JAK INNI DZIARAJA JA ŁAZILEM PO STUDIACH I... SZOGUN żabcia - opinia (1) Jestem bardzo wdzięczna p.EDYCIE za świetne rady i fachową opiekę nad moją... żabcia Monika - opinia (1) Dziewczyny! Polecam masaż! Zabieg wysokiej klasy, wykonywany przez lekarza... Monika POLECAM GORACO (1) MILA OBSLUGA, Z DZIEWCZYNAMI MOZNA POROZMAWIAC, NAPIC SIE KAWY, POSMIAC A... JOLA Polecam!!! (1) bylam na serii zabiegow Beuty Tek oraz mikodermabrazji-(usuniecie... Aska Podziekowanie (1) Regularnie przylatuje co 2 miesiace z Londynu do salonu Calmii. , musze... Paulette mi - opinia (1) polecam - zwłaszcza usługi kosmetyczne pani Dorota rewelacyjna wczesniej... mi