Męskie cięcie... kiepsko to wygląda (1) Dałem szanse Światu Alicji bo był blisko i w sumie moja fryzura nie jest zbyt... Rafał _Przedłużanie paznokci_ (1) Pani Izabela bardzo dobrze przedłuża paznokcie,rewelacyjnie wyglądają tak jak... _Magdalena_ p.Sylwia Włodarczyk (1) Dla wszystkich poszukujących p.Sylwi Włodarczyk podaje adres Gdynia... Oli
Pan Piotr (1) Jestem bardzo zadolona jego podejściem do klientek (pomimo,że jedna... asik CANCUN (1) Bardzo dobre studio,super sprzęt i profesjonalna obsługa.POLECAM Ania Polecam!!! (1) Szczerze polecam manicurzystke z tego salonu (P. Agnieszke). Robi rewelacyjne... Stala klientka rewelacyjne umiejętności i wspaniała obsługa (1) To salon gdzie Fryzjerki posiadaja wspaniałe umiejetnosci doradza w... hania extra solarium (1) To solarium jest chyba najlepsze w trójmieście.Mogę polecić każdemu z ręką na... Krzysztof NR.1 (1) POPROSTU REWELACJA SOLARIUM NA WYSOKIN POZIOMIE irek POLECAM! (1) Jestem stałą klientką tego salony ze względu na jakość usług!Moje włosy po... Coco Modemoiselle POLECAM w 100% (1) Uważam, że Pan Szymon patrząc na klientkę widzi w jakiej fryzurze będzie jej... Dagmara Super solarium ! (1) Solarium z najwyższej półki.Ceny niskie bo użdzenia i lampy są nowe,więc... Adam super solarium (1) Opalam się od kilku tygodni w solarium "CANCUN".Jestem pod ogromnym... Agnieszka Pani Halinka (1) Jest to mały salonik, w którym pracuje pani Halinka, i to ją tu ocenię. Jest... gosia rewela!!!!! (1) ja mam najcudoniejsze akryle na swiecie polecam pania Iwonke :)))) kara Rozczarowana (1) Może w pozostałych salonach jest lepiej, ja niestety nie jestem zadowolona,... marzena salon SUPER (1) salon super, jakośc usług REWELACJA nie ma dnia zebym nie wychodzila z tego... BEATA Szczerze polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z uslug tego solarium. Chodzę tam od kilku lat.... stała klientka Kamila Poprostu Super (2) rewelacja szybko i sprawnie a ceny takie ze odrazu 2 sobie zrobilem... maciek Bez rewelacji! (1) Byłam u p. Moniki (długie blond włosy) na strzyżeniu. Prosiłam o fachową... Monika z Gdyni