SUUUUPER!!!!! (1) SUUUUPER!!!!! mala ;) (1) Jest bardzo fajnie, chodzimy z dziewczyna od jakiegos czasu i nizezmiennie... maras Najlepszy fryzjer !!!!!!!!!! (1) Pierwszy raz bylam u Pani Lucynki i jestem zachwycona! Dobiera kolor i... SZUJKA
Sylwia - opinia (1) cieszę sie że wkońcu mam blisko naprawde fajne solarium Pozdrawiam Sylwia bardzo dobry fryzjer jak i solarium (1) bardzo dobry fryzjer jak i solarium, bylam mile zaskoczona , polecam anusia witava fajne opalanie dobre lampy dobre ceny (1) fajne opalanie dobre lampy dobre ceny , uwazam ze jest to najlepsze splarium... anusia vitawa Semenowicz - opinia (1) Super miejsce! Polecam! Semenowicz Wioletta - opinia (1) Bardzo ładnie doczepione włoski, kolor ten sam co mój. Efekt jest... Wioletta jest ok!!! (1) Gabinet jest ok, dobre lamy na solarium, czysciutko. Bardzo profesjonalna i... Ela z Sokolki super! (1) bardzo dobrze-super atmosfera, przemiła obsługa, doskonałe cięcia^^ polecam Ania Super (1) Niedawno obcinałam tam włosy. Bardzo profesjonalnie! Zmoich krótkich włosów... Beata Warto odwiedzić!:-) (1) Polecam wszystkim salon pani Lucyny. Po raz kolejny jestem baaardzo... Ania kiepskie studio stare solaria brudno (1) kiepskie studio stare solaria brudno darek stare lozka , za te cene ok ale sa lepsze w tej cenie w gdyni (1) te modelel lozek sa troszke juz starawe , 500 jest ok ale powinny byc lepsze... xxxman Aga - opinia (2) Wpaść pod zgrabne i wdzięczne rączki Pani Izy to istna rozkosz. Jako, że... Aga serdecznie polecam!!!!!!!!!!!! (1) Bardzo profesjonalny salon, duży wybór zabiegów. Można sie naprawde... Kasia BARDZO MILY SALON (1) BARDZO MILY SALON, SUPER OBSLUGA, SZEROKI ZAKRES USLUG WYSZLAM Z SALONU... Marylka Polecam!!!! (1) Dagmara robila mi tatuaz pomogla mi go wybrac i dopasowac ma pelne... Kasia Ceny... (1) Mam pytanie do klientek. Jak kształtują się ceny w tym salonie?? Interesuje... Tasia Kosmetyka buuuu... (1) fajnie, że macie promocje itd.... ale nie może to rzutować na podejście do... basia