ceny? (1) czy ktoś może podać w jakich cenach jest mniej więcej strzyżenie? bo "ceny -... doris ania - opinia (1) Kupiłam tam suknię ślubną. Obsługa bez zarzutu znosiła moje niezdecydowanie i... ania ohhh!!!!stare nawykiii sa zle!!! (1) Mozna powiedziec, ze poczatki byly u pani Iwony dobre uczeszczalam do salonu... klijetka
szczerze polecam (1) Wybrałam się do Beauty Laser w Gdyni. Najpierw pojechałam na konsultację i... malpusia_1974 Nadal uważam że SUPER (1) Miałam krótką przerwę jeśli idzie o obecność w salonie ale wróciłam i z cała... Ewa WARTO!! (1) Ceny na pierwszy rzut oka mogą nie wydawać się niskie, ale EFEKTY są naprawdę... żorżi serdecznie polecam (1) Korzystając w ciągu 2 miesięcy z Bailine straciłam w sumie 65cm i schudłam 8... Kotek POLECAM;))) (1) Odwiedzilam salon za namowa przyjaciolki. Wrazenia bardzo dobre, fryzura... Dominika Pani w kwiecie wieku wszystko psuje. (1) Generlanie salon przyjemny i mam tam ulubiona fryzjerkę która potrafi dobrać... Stała Klientka A. Iza - opinia (1) Polecam salon w Gdyni. Świetna obsługa, elegancki wystrój, miła atmosfera. Iza świetny odpoczynek (1) masaż wykonany profesjonalnie! - polecam szczególnie kamienie wulkaniczne -... Ula BRAK DOŚWIADCZENIA (1) Pisze tego mejla w imieniu mojej dziewczyny. Jesteśmy zażenowani wykonaniem... Sławomir Kamiński Rewelacja!!! (1) Polecam wszystkim Club. Wreszcie znalazłam fryzjerów z prawdziwego... świeżo upieczona mama GORĄCO PLECAM...NIE MA LEPSZEGO W TRÓJMIEŚCIE... (1) BARDZO MIŁA OBSŁUGA, FAJNY KLIMAT A PRZEDE WSZYSTKIM NAJLEPSZE ŁÓŻKA, KTÓRE... MŁODY.... polecam (1) polecam gabinet Pani Beaty - mam problematyczna cere -wybralam sie wiec na... dominika gorąco polecam (1) DLA MNIE REWELACJA-CZYśCIUTKO,MIłA OBSłUGA I FAJNY WYSTRóJ. ZA KAżDYM RAZEM... joanna iza - opinia (1) Rewelacja!!!! Nic dodać nic ująć iza Najlepsze solarium pod słońcem:) (1) Najlepsze solarium, z jakiego kiedykolwiek korzystalem, super efekty, niskie... andrew Świetne studio naprawdę polecam... (1) Raz się wydziarałem gdzie indziej i to była wielka wtopa. Na szczęście... Danko_rzeznik Na pewno będę tu wracać:))) (1) Lubię to miejsce bardzo, bo lubię tu przychodzić, a wychodzić wręcz... Asia