koszmar (2) zachecona wynikami skusilam sie na oczyszczanie twarzy.pani kosmetyczka... dominika czule POLEcAM ! :) (1) Bardzo przyjemne miejsce.. Profesjonalna i miła obsługa w połączeniu ze... Paweł :) (1) jedno z najczesciej przezemnie odwiedznych miejsc i to wlasnie przez klimat... Krzysiek
The beściak w trójmiescie :) (1) jak dla mnie nadal bezkonkurencyjne solarium !! łóżka na najwyższym... Aleksandra Hawana (1) Ja osobiście za hawana na przymorzu nie zbyt przepadam... wole tą we... Em. EXTRA SOLARJUM Z BARDZO MIŁĄ OBSŁUGĄ !!! (1) Przemiła obsługa dzięki pani Romie ( pozdrawiam przy okazji ) Bardzo miła... Tomcio Super paznokcie! (2) Kilka dni temu zrobiłam sobie w tym salonie paznokcie akrylowe i muszę... Agnieszka mm - opinia (1) solarium fajne,troche problem z parkowaniem ale zaparkowalam w Galerii... mm warto zajżec (1) Pozbyłem się kurzych łapek i bruzd na czole, aż sam nie wierzę że to było... Arek Karolina - opinia (1) bardzo dobrze wyposarzony salon oraz bardzo mila obsluga, Karolina renata - opinia (1) Nie polecam Pani Edyty szczególnie jeśli ma się krótkie włosy. Z salonu... renata renata - opinia (1) Nie polecam Pani Edyty szczególnie jeśli ma się krótkie włosy. Z salonu... renata bravo (1) Trafilam do tego salonu z polecenia kolezanek z pracy ktore zawsze wychwalaly... iza Studio szczerze polecam (1) To jest mój drugi Tatuaż w tym Studiu, jestem w pełni zadowolony. Pełen... Goblin *S*U*P*E*R* (1) SUPER NAPRAWDE SUPER, PIERWSZA KLASA JESLI CHODZI O JAKOSC I EFEKT. JOANNA anetta - opinia (1) Rewelacyjny zakład polecam wszystkim anetta Dobre lampy-normalne ceny (1) Solarium EXTRA - czysto i sympatycznie. Ceny przystępne-własciciel nie... Michał Smok (1) Gorąco POLECAM !!!! Korzystałem z usług Kuby i od dłuższego czasu jestem... Krzysztof Dudzik Wisionka - opinia (1) Pan Grzegorz jest mistrzem w tworzeniu piekna. Ufam mu bezgranicznie. By miec... Wisionka super :) (1) ten salon odwiedzilam jako 2 i msuze przyznac,ze super poprostu :) Panie... Aga