to jest to - czego wlasnie szukasz (1) Gorąco polecam wszystkim to miejsce. Pełny profesjonalizm. Nic dodac nic... Anna W ... - opinia (1) Nikt nie robi paznokci lepiej niż Pani Małgosia. REWELACJA !!! ... Gosia (1) Polacem , zdecydowalam sie na serie zabiegów mikrodermabrazji + sonoforeza... Gosia
Triszia - opinia (1) Miałam obawy. Wybrałam tak chwalonego Pana Kamila. Nie zawiodłam się. Bardzo... Triszia Oya - opinia (1) Dwie wizyty i dwa czaderskie tatuaze! Az chce sie wracac.. Polecam :) Oya jest elegancko...;) (1) no bo jest elegancko;) majkel Zadowolona (1) Jestem bardzo zadowolona.Od wielu lat się opalam,ale w CANCUN jest... Magda Zadowolona (1) Jestem bardzo zadowolona.Od wielu lat się opalam,ale w CANCUN jest... Magda Serdecznie polecam (1) Jestem stala klientka tego salonu i nie zgadzam sie z opinia pani Grażyny.... Aleksandraa Jakoś usług... (1) Miałam okazje odwiedzić salon urody Milenium i stwierdzam że jakoś usług... Novi eli - opinia (1) Jesli chodzi o obsluge jest jedna starsza Pani, ktora strzyze mezczyzn,... eli super salon (1) Obsługa fachowa i uprzejma,lokal zadbany i ładny.Polecam !!!!!!! Aniah22 Taki sobie :| (1) Wszystko jest w porządku, aż do momentu zrobienia kolczyka - później gdy są... M Polecam Studio Izyda (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa, wysoki standard i duży wybór... Zbyszek Polecam!!!! (1) Bardzo fajnie, że w końcu jest taki salon w Rumi.Obsługa miła, ceny ok, a... karla555 moim zdaniem najlepsza wizazystka jaka mnie malowala,pani Ela jest swietna!!! (1) Pani Ela jest doswiadczona,profesjonalistka ktora ma podejscie do... Angela Szachowska uwielbiam to miejsce (1) Świetna obsluga, wspaniały efekt. Każdy znajdzie cos dla siebie. Gorąco... Wisionka jola - opinia (1) fajne fryzjerki,szkoda że jedna odeszla, ale ja znalazlam pracuje na... jola izzie - opinia (1) Rewelacyjna jakość usług, przemiła i profesjonalna obsługa, przystepne ceny.... izzie Polecam! (1) Salon miły, czysty urządzony z gustem. Obsługa profesjonalna, pan Grzesiek... Monika