JEST SUPPPPER (1) Bardzo miła i delikatna obsługa ( Pani Hania jest super ) ceny OK dla... matio pani majko tak trzymac (1) wspaniale wyposazony gabinet, p Majka rewelacyjnie przygotowana do pracy ,... karola zawiedziona - opinia (1) Ja również skusiłam się poniższymi opiniami i także jestem zawiedziona.... zawiedziona
chyba najgorsze solarium jakie odwiedzilam (1) chyba najgorsze solarium jakie odwiedzilam , dwa stare lozka w dodatku ze... sungirl GORĄCO POLECAM!!!!! (1) Do studia trafiłam z polecenia i nie zawiodłam się!przytulne miejsce w... Klaudia Gorąco polecam! (1) Po prostu rewelacja. Pani Sylwia jest genialna. Zawsze wyczaruje z moich... Dominika klasa - opinia (1) słodko w komentarzach,ale nie ma co ukrywac,Pani Roma nadaje smak... klasa Dobre ceny i miła obsługa ! (1) Polecam z czystym sumieniem ten gabinet !! Miła Pani Hania ,cierpliwie... Pati miło i sympatycznie (1) Ceny stosunkowo niskie Obsługa mila i pomocna choć nie wiem czy w 100%... siglejk opinia (1) Rewelacyjny i piękny salon obsługa salonu bardzo sympatyczna. Serdecznie... Magda Deja Vu (1) Rewelacyjny i profesjonalny zakład fryzjerski. Godny polecenia w... Piotr Zając Brawo:) (1) En Vouge:) Brawo dla lokalizacji i stylizacji. Mój Bratanek za każdym razem... Piotr :) (1) Jestem zadowolony z tego solarium zawsze fajna muza tam leci, zazwyczaj jest... Tomek NIE POLECAM MAŁO PROFESJONALNIE (1) Sugerując się tymi super opiniami skorzystałam z usług tej firmy i NIE... Gosia PIĘKNY BRĄZ (1) Ładnie, czysto, świetny sprzęt, miła i profesjonalna obłsuga - czego chcieć... Ela dorota - opinia (1) Club odwiedzilam po raz pierwszy wczoraj..wyszlam odmieniona i... dorota suuuuper, opłacało sie :) (1) Byłam dzisiaj u p. Pawła i jestem mega zadowolona, wyszłam z rewelacyjną... Marta Niestety Pani Lucyna mnie nie przekonala (1) Skusilam sie na wizyte w salonie wlasnie po przeczytaniu tych pozytywnych... klientka_ polecam (1) rzesy wygladaja jak naturalne, idealnie ulozone, pieknie podkreslaja oko.... Monika Rewelacja (1) Byłem Polecam w 100% Najlepsze studio i Obsługa na pomorzu! Andrzejek