I WROCIłA :D (1) MAM NADZIEJE ZE PAMI ANIA WROCI NA SOLARIUM BO DOSZLY MNIE SLUCHY ZE JUZ... P Jest OK (1) Jest OK alina odpowiedz do opinii Pani Ani (1) Kazdy makijaż ślubny poprzedzony jest makijazem probnym,jak bylo i w tym... Ania-wizażystka
Gorąco polecam... (1) Gorco polecam wszystkim Paniom i Panom. Jestem po dwóch zabiegach (bikini i... AGA Swietna fryzura bez ryzyka (1) Pani Agnieszka i pani Mariola wyleczyły mnie z lęku przed nożyczkami jaki, w... Spokojna głowa :) Zdecydowanie na tak :) (1) Dla mnie rewelacja, opalenizna długo sie trzyma i od razu brązik :) a do tego... Ania POLECAM GORĄCO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) BARDZO FAJNY SALON Z SUPER OBSŁUGĄ I PRAWDZIWYM KLIMATEM TEGO JEDNEGO DNIA W... Monika Pełna fascynacja!!! POLECAM (1) Niezwykle utalentowna wizażystka,wyczarowała niesamowity makijaż a dodadkowo... Ewa sa salony i cos co prowadzi pani Iwona!!!!!! (1) Bardzo przykro pisac ,ale byłam stała klijetka pani Iwony jeszcze na... Była klijetka rozczarowanie (1) moja opinia będzie chyba pierwszą negatywną na temat salonu Alternative..... rozczarowana klientka jestem zadowolona (1) tanio i dobrze - zdecydowanie można polecić klientka !!!SUPER!!! (1) Opalałam się już w wielu solariach i uważam że Studio Atlantis jest... Stała klientka Jarek i dagmara są po ślubie (1) i już 11 lat mają studio wsumie jarek doszedł puźniej:) a ile nagród zdobyli! anonimowy super (1) Studio naprawde najlepsze w trojmieście obsługa świetna a wybór kolczyków... Młodzik Agnieszka - opinia (1) Profesjonalne i miła obsługa+przyjazny klimat gabinetu+ wysokiej jakości... Agnieszka Sabina - opinia (1) To Kuba`ś Puchatek, dla którego tatuowanie jest jak miodek, czyli tym, co... Sabina profesjonalizm (1) W tym salonie pełen profesjonalizm to Pani Karolina. Jedno spojrzenie i juz... Aniusia Ańka O. - opinia (1) wyposażenie salonu i obsługa super !! Ańka O. szczerze polecam (1) Cała jestem w skowronkach! Wreszcie mam gładkie lico! Super że powstał u nas... Barbasia lukasz - opinia (1) polecam wszystkim, niskie ceny, super obsluga, no i dlugotrwały efekt... lukasz