zawsze się jest zadowolonym (1) Chodzę do tego zakładu już 5 lat! Ja sie czeszę u Beatki, która jest... Malunia Maja - opinia (1) Szukalam, szukalam i w koncu znalazlam "swojego" fryzjera. Wczoraj mialam... Maja poszukujacy P. Krzysztofa (1) Pan Krzysztof otworzyl swoj salon i jesli poszukujecie go to prosze... Znajoma :)
super, ekstra dobre solarium tylko w Cancun ! (1) chcesz wygladac jak bys wlasnie wrocil z Cancun poprostu idz do solarium... Sylwia :) REWELACJA!!! (1) Nigdy wcześniej nie byłem tak bardzo zadowolony z mojej fryzury. Gorąco... symo Gorąco polecam (1) Pierwsze co rzuca się w oczy to piękny wystrój. Fachowa obsluga,... Aneta Ceny ? (1) Na jakie ceny mniej więcej, należy się przygotować jeśli chodzi o męskie... mielas :) (1) zgadzam sie-profesjonalne studio, robilam kolczyk w bardzo rzadkim i... alex polecam (1) zadowolona polecam ! (1) bywam u Pani Alicji regularnie, polecam ze względu na dobrą jakość usług i... Kasia Gorąco polecam! (1) Dzisiaj po raz pierwszy skorzystałam z usług tego salonu. Obsługa jest... Paulina GORĄCO POLECAM !!! (1) Z usług Mirelli korzystam juz od ponad 6 lat. Jestem bardzo zadowolona.... Marzena w nowym porcie nie ma sobie rownyh (1) polecam michal JESTEM BARDZO ZADOWOLONA (1) Zarówno z zabiegu jak i obsługi. Zabieg nieco bolesny, zwłaszcza bikini ale... Kasia :) (1) a moze każdy powinien napisać z która z fryzjerek miał do czynienia wtedy... zorro Warto odwiedzić (1) Co prawda swoją sukienkę kupiłam w zupełnie innym miejscu, ale mimo to... mcz78 polecam (1) Obeszłam chyba wszystkie salony i ostatecznie zdecydowałam się na sukienkę z... mcz78 pani grazynko ten salon i obsluga sa rewelacyjne (1) absolutnie nie zgadzam sie z opinia pani grazyny!w salonie tym panuje... gozesowa Tak trzymać (1) Mieszkam w Gdańsku od kilku lat i w tym czasie odwiedziłam sporo salonów... Urszula Tylko Kamil !!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Super fryzjer :) Tyle wystarczy.... Wszystkie kobietki z mojej rodzinki do... Monia