Pełen profesjonalizm (1) profesjonalne podejśćie do klienta, trafny dobór barw, a przede wszystkim... pearl ;) (1) Kolego nizej... Na Morenie masz takze wszystko idealne - super łóżka itp,... BartuS Po prostu super (1) Jeśli szukacie skuteczności, odprężenia, relaksu i spokoju....to polecam to... Rebeca
miodzio (1) Moja przyjaciółka po wielu latach z długimi włosami postanowiła je ściąć, co... goat dramat (2) łóżka bardzo dobre, ale za to jak ceny podskoczyły, nie opłaca się, aż tyle... Mróweczka Depilacja laserowa (1) Skorzystałam dziś z depilacji laserowej większej części ciała i cóż...nie... Ola Takich salonów więcej! (1) Z wielką obawą udałam się na zabieg, słysząc o możliwym bólu, o niedokładnym... Gosiaczek Wygrałam konkurs! (1) Wcześniej zamieściłam swoją opinię o gabinecie Sun4You. Teraz chcę... Boska Polecam (1) zdecydowanie polecam! Małgosia jak najbardziej za.... (1) ....jej usługami jestem. robi bardzo dobrze na dobrych produktach i jest... sandra fajny gabinet! (1) Bardzo polecam zabiegi kosmetyczne-bardzo profesjonalne usługi i miła obsługa... grazyna Daria - opinia (1) Bylam tu pare dni temu, bez zamawiania wizyty. Pani byla troche zajeta, bo... Daria Rewelacja (1) Trafiłam tam poprzez koleżanki z pracy - spora część firmy chodzi tam do... cyklopeja ja pie....dole:)))))) (1) NIC DODAC NIC UJAC OBY TAK DALEJ CHLOPAKI !!!!!!!!!!! bankomat30 super (1) Usługi w gabinecie pani Beaty polecam innym klientkom ze względu na... Zadowolona klientka Jeżeli depilacja to tylko tu! (1) Wybrałam się do Gibinetu, za poleceniem koleżanki w celu depilacji okolic... Kocio ^^ (1) Ogólnie podoba mi się.to jest solarium na ktore chodzę prawie zawsze.... 58FG Ewa - opinia (1) Profesjonalizm, wspaniała atmosfera-nic dodać nic ująć-po prostu rewelacja! Ewa fajne i tanie solarium (1) dobre ceny ,dobry efekt ,blisko parking i fajne i mile panie tshoop@wp.pl super solarium (1) Mega fajne solarium , fajny klimat,super efekt za mala kase, dobre wyrka z... shark.z@wp.pl