Aneta - opinia (1) Jeśli ktoś chce zrobić sobie tatuaż to polecam to studio.Jest tam milutko a... Aneta Pani P. (1) Niewątpliwie za bardzo uwierzyła że jej talent fryzjerski zwalnia ją z... luśka Kasienko pozdrowienia zza siodmej wody:) (1) Kasienko pozdrowienia zza siodmej wody:) om
Bosko (1) Cóż można więcej napisac, Julita i Karina to czarodziejki...i ta... Ewelina Nohrstedt Super (1) Właśnie wróciłam z solarium i muszę powiedzieć, że miejsce mnie wręcz... Nowa klientka :) Ewa - opinia (1) Przemiła obsługa, fachowe doradztwo. Pani Brygida ma "złote ręce". Polecam. Ewa zawiedziona.... . (1) Bylam w salonie pare dni temu...... i z przykroscia musze stwierdzic iz... Justyna strasznie brudno (1) szczerze bylam tam w weekend,zostalam beznadziejnie obsluzona do tego suknie... cherrii mój ulubiony salon fryzjerski !!!!! (1) Rewelacyjne miejsce! Zawsze wychodzę od Pani Kasi bardzo zadowolona i... aga Rozczarowani... (2) Do SPA w Dworze chodzimy (chodziliśmy) od ponad roku. Niestety od jakiegoś... Olka Extra! (2) Ja nic więcej nie oczekuję od solarium - łóżka nowoczesne, dokładnie myte po... Syrena zapytanie (1) w jakich godzinach obsługa solarium liczy co 5 minutę gratis?kiedy byłam na... agnieszka Polecam (1) Korzystam z usług na dziale męskim i zawsze jestem zadowolony.Miła i fachowa... Beria Polecam (1) Byłam tam ok. 3 tygodni temu...był to mój pierwszy salon który odwiedziłam, i... Asiunia Pani Renata (1) Zachęcona pozytywnymi opiniami na portalu trójmiasta zapisałam sie do Pani... zorro Najlepszy... (1) Cieszę się, że taki wspaniały salon działa na moim osiedlu. Niepowtarzalny... M.S. Świetny (1) Położony w dobrym miejscu, nie miałam trudności z zaparkowaniem samochodu.... Agnieszka Super!!! (1) Nie zgadzam sie z opinia poniżej, ponieważ ja w ciagu 2 miesiecy obcinalam 3... Karolina. "x 2" (2) Zrobiliśmy sobie z żona tatuaże w tym studio.Są super - najbardziej zależało... Beagle DAMIANO - opinia (1) EXTRA DZIEWCZYNY W OBSLUDZE!NIE MA TO TAMTO!LUZKA SWIETNE NAJLEPSZE SOLARIUM... DAMIANO