Obsługa (1) Nigdy nie Miałam do czynienia z tak kiepską obsługą. Panie są bardzo... Basia dokończenie Rzadko spotk........ (1) Przechodząc do dalszej części wypowiedzi Pani ''nigdy więcej ''oceniajacej... Tomasz Bakowski komentarz do ''rzadko spotykana arogancja'' (1) Jako osoba przedstawiona w sposob krytyczny przez Szanowną Panią postanowilem... Tomasz Bakowski
SWIETNA OBSłUGA (1) Byłam dopiero drugi raz na zabiegu depilacji bikinii i zabieg przeprowadzała... Bożena Spróbuję:) (1) Po przeczytaniu opinii, zdecydowałam się na ten salon. Mam z natury kręcone... Alicja Klasse Hotel (1) Nach einem Reinfall mit einer privaten Unterkunft sind wir hier gelandet.... Thomas seri - opinia (1) miłe panie i duży wybór zabiegów :) klimatycznie, polecam ludziom stroniącym... seri Polecam (1) Polecam ten salon ,zwłaszcza paniom które sa osobami bardzo wymagajacymi i... Paula Małgosia - opinia (1) polecam gorąco Małgosia Stała klientka :) (1) W solarium u Pani Basi bywam bardzo często przynajmniej 2 -3 razy w tygodniu... gosia Sopot końcówki (1) totalna klapa!!poszłam podciąc tylko końcówki a wyszłam ze schodami na... wandzia proponuje PRL-owska wywieszke "za wykonane uslugi salon nie odpowiada" (1) Fryzjerzy mlodzi, sympatyczni z duzym potencjalem. Niestety "Pan z recepcji"... rozczarowana POLECAM (1) Byłam , sprawdziłam - jest OK . Polecam ten zakład !!! zadowolona Naprawdę polecam ! (1) Zachęcona wypowiedziami innych klientów tego Salonu postanowiłam i ja... Karina w skali szkolnej - dostateczny z plusem (1) w skali szkolnej - dostateczny z plusem G. polecam (1) polecam ten salon kosmetyczny Pani Iza rewelacyjnie przedłużyła mi paznokcie... Kasia Ceny (2) chciałabym się dowiedzieć ile kosztuje czesanie w tym salonie. Klasyczne... Alicja maryska - opinia (1) Witam, co do salonu to bez rewelacji. Ratuje go jedynie obecnosc Pana Tomka.... maryska Jestem zachwycona-polecam (1) Witam. Mój przypadek jest wyjątkowo trudny i pracy nade mną mogła się podjąć... Monika Z bezkonkurencyjny (1) Najlepszy salon w trójmieście, wyjatkowa atmosfera, doskonała - fachowa... apaszka