super:) (1) profesjonala, bardzo miła obsługa, polecam rollmasaż, vacu,... Asia a ja się z negatywnymi komentarzami nie zgodzę! :) (1) od jakiegoś czasu jestem tam bardzo często. I nigdy nie narzekałam. Pani... Basiek solarium (1) solarium swietne nowe łóżko super lampy super obsluga polecam!!! kasiunia
Nie dziwię się tylu pozytywnym opiniom ;) (1) Super solarium. Na pewno będę korzystała z niego częściej ;) Bea POLECAM !!!! (1) Obsługa na najwyższym poziomie,miło ,sympatycznie O TO CHODZI... Violetta Maślewska IZKA - opinia (1) NA PRZYMORZU TRZEBA WYMIENIC LAMPY! -ROBI SIE MAŁA LIPKA NA OPOLSKIEJ... IZKA rzadko spotykana arogancja (1) Pomimo dotychczasowego wstepnego zadowolenia rezygnuje z uslug i ostrzegam.... nigdy wiecej swietne solarium (1) nowoczesne lozka,bardzo dobre lampy,mila obsluga,a przede wszystkim bardzo... tom147 REWELACJA (1) Gorąco polecam to miejsce to naprawdę jedyne profesjonalne solarium w... Kasia super!!! (1) JAK DLA MNIE REWELKA - BARDZO PROFESJONALNE STUDIO, CZYSTO , KOMFORTOWO ,... MARTYNA zaskoczona (2) Zmieniam salony \"jak rekawiczki\" i 2 m-ce temu trafilam wlasnie... Aga Duzy plus (1) Do gabinetu przyszlam z mocno mieszanymi odczuciami, zestresowana i nie do... zetka71 Nie polecam (1) Tak fatalnie wykonanej usługi dopełniania akrylem jeszcze nie spotkała.... niezadowolona Bardzopolecam (1) Bardzo miła obsługa , zwłaszcza właścicielka , konkretna i na prawde pełna... Anna Najlesza (1) Fryzjerka, i to nie tylko w Trójmieście Jurek Bartkowski :) (1) SUPER, SUPER i jeszcze raz SUPER..... ANIA :) polecam!!! (1) eksperymentowałam z wieloma fryzjerami i fryzurami ale u Pana Szymona... gumiś ms - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona, polecam. ms A JA POLECAM :) (1) Byłam w Faltomie na pakiecie weekendowym i wszystko było ok - włącznie z... Anka C. OLGA (1) PRZEMIŁA I ZAWSZE UŚMIECHNIĘTA! CZEKANIE NA ŁÓŻKO W JEJ TOWARZYSTWIE NIGDY... Karolina