Polecam P. Magdę - kosmetyczkę (1) Świetnie wykonuje zabiegi, udziela fachowych porad, a przy tym jest bardzo... Justyna maelynn - opinia (1) korzystalam z uslug fryzjerskich- rewelacja!! zarowno balejaz jak i... maelynn Beata - opinia (1) nie ma sie co rozpisywac SUPER SALON!!! I LIGA!!!!!! atmosfera jak nigdzie... Beata
polecam (1) Bardzo miłą obsługa, duży profesjonalizm. Ceny wysokie ale materiały i... Monika :) (1) naparwde fajne sloarium, szczegolnie pan ktory mnie czasem obsługuje:) hmmm,... D. magda - opinia (1) zgadzam sie ze jest tam najlepsza obsluga na swiecie:)w tym salonie... magda Polecam (1) Znalazłam adres salonu Dalia na portalu Trójmiasto. Skorzystałam z jego... Ilona aga - opinia (1) po przeczytaniu b.dobrych ocen oww.zakładzie poszłam aby się ostrzyc i... aga joanna - opinia (1) mimo to ze jestem starsza kobieto p.Monika ktora tam od niedawna pracuje... joanna Dla mnie super (1) Wg mnie jest super. Nigdy mi sie nie przydarzyło żeby obsluga byla nie mila... P. Klientka - opinia (1) No powiem ze bylam bardzo mile zaskoczona :) bardzo elegencki wystroj,... Klientka Polecam (1) Jestem juz stała klijenktą tego salonu. Gorąco polecam na zabiegi w miłej... agnieszka nie znjdziecie drugiego takiego miejsca na ziemi bo to 7ksieżyc... (1) TAK TO PRAWDA ODKĄD UCZĘSZCZAM DO MOJEGO UKOCHANEGO SALONU ,CZUJE SIE LEPIEJ... STAŁA BYWALCZYNI ANIA.. :) (1) Do tego salonu dotarłam jako do drugiego na mojej liscie. Odrazu znalazłam... zadowolona Nowa ja (1) Od bardzo długiego czasu korzystam z usług kosmetycznych Pani Hanii - pełen... Ewa N. jak można narzekać na Karolinę? (1) w Trendy bylam wczoraj, chodze tam od ponad dwoch lat. zawsze bylam... ola Kask:( - opinia (2) Niestety po wizycie u fryzjera w Heaven Beauty jestem rozczarowana. Fryzjerzy... Kask:( KO - opinia (1) same plusy!!! no poza miejscem parkingowym;) Naprawde profesjonalne zabiegi... KO stała klientka (1) No zaczynam się martwić, bo tak wszyscy chwalą panią Renatkę, ze niedługo... iza odpoczynek i dobre samopoczucie (1) polecam serdecznie miła atmosfera pani Maja i Iza bardzo miłe radosne znające... Kasia