rewelacja (1) Czytając te opinie nie wierzyłam, że moze byc tak dobrze, ale postanowiłam... Ania SZCZERZE POLECAM :) (1) O salonie Izyda dowiedzialam sie z trojmiasto.pl i... BYL TO STRZAL W 10 ;)... Agata Jestem więcej niż zadowolona (1) Oddałam sie w ręce pani Kingi i efekt przeszedł moje oczekiwania. Fryzura... vertte
Ostrzegam!!! (1) Wszystko odbywało się w zasadzie w całkowitej ciszy. Ale podczas mycia obok... Mirka bardzo dobry gabinet-warto odwiedzić (1) Mój lekarz polecił mi Wasz salon. Miło zaskoczyła mnie duża różnorodność... Karolina :) (1) Szybko, Tanio, rewelacyjnie i bezboleśnie:) Ogromna pomoc w kwestii wyboru... Tre nie polecam kosmetyczki (1) bylam dzisiaj i jestem bardzo rozczarowana. mialam miec oczyszczenie cery i... aga najlepszy salon pieknosci - tez tak uwazam (1) bardzo sympatyczne panie,(szczegolnie pani Zdzislawa) ktore nie traktuja... Monika mega spoko :) (1) pozdrawiam moja ulubiona pania w czerwonych wlosach :P Michal gośka - opinia (1) Troszke drogo. Poza tym trzeba uwazać, jak się robi paznokcie. Lakier... gośka humorzasta baba! (1) baaaardzo drogo!kobita humorzasta i robi paznokcie gdzies z cztery godziny... kkkarolcia Mój tattoo (1) robiłam swój tatuaż i chociaż trwało to ponad 3h to znioslam to świetnie... Diablica:) Jerzy - opinia (1) Ja jestem zadowolony. Uczęszczam na zabiegi oczyszczania cery i polecam... Jerzy Zdecydowanie POLECAM wszystkim!!! (1) Byłam tam wczoraj pierwszy raz i napewno nie ostatni..... Obsługa bardzo... GosIuNia :) (1) Moim zdaniem nic dodac, nic ujac.Jednym slowem Rewelacja.Wszystkim, ktorzy... Ata ****super**** (1) satysfakcja gwarantowana!!!! bkmieciu Rewelacja!! (1) To jeden z nielicznych w Trójmieście fryzjerów, którzy potrafią dobrać... Ania Szydłowska super (1) bylam ostatnio na scieciu, i jestem bardzo bardzo zadowolona (a mnie... nat shallabi - opinia (1) Do 3 razy mile zaskoczenie! Raz- nigdy w zadnym salonie nie poswiecono mi... shallabi Polecam ;]] (1) Bardzo fajne babeczki tam pracują, a fryzury czeszą profesjonalnie ;]]... zzzzz