Idealna fryzura (1) Moim zmartwieniem byla zawsze zbyt okragla buzia... Pan Grzegorz dobral mi... Anka Jestem pod wrazeniem ! (1) Witam, wlasnie bylam na probnym zabiegu "radiowym" w tej firmie. Jestem pod... Jola N. mistrz nad mistarzami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) odkąd otworzyli Galerię Bałtycką powierzam swoję włosy panu Adrianowi jest to... Karolina
dzękuję p.Izo:)))))) (2) Rewelacja!Ręce p.Izy czynią cuda ,moja buzia promienieje po zabiegach u p.... Baśka Achhh... (1) wspaniały relaks, doskonałe kosmetyczki, czysta przyjemność... Polecam!... mika 7Księzyc 3 x na TAK (1) polecam szystkim niezdecydowanym uslugi w tym salonie Karina robi... Maja Monika - opinia (1) Całkiem przypadkiem trafiłam,ale napewno nie przypadkiem zostane!!!!... Monika REWELACJA (1) bylam klientka Pana Piotra (pierwszy raz) a zdaje sie ze ten Pan zreszta od... iwona Bardzo bardzo gorąco polecam! (1) Luxona to miejsce w którym nawet najbardziej nieśmiała osoba czuje sie... Zosia POLECAM!!! (1) Pełen profesjonalizm. Bardzo sympatyczni ludzie ;)Pozdrawiam!!! justyna niezapomniany wieczór w spa (1) już w progu czuć zapach wonnych olejków i blask świec, w tle słychać... Piotr ŚWIETNY GABINET! (1) Jeśli pazurki, to tylko w A-studio u pani Ani! Gorąco polecam, paznokcie są... Sunny ŚWIETNE MIEJSCE!!! (1) Salon fryzjerski,kosmetyczny i solarium.Profesjonalna i miła... Magda :)) (1) Profesjonalizm i bardzo dobra jakosc używanych materiałow do zdobienia... Monika laska (1) ten salon zrobil zemnie najladniejsza dziewczyne swiata na sylwestra bylam u... dorota Profesjonalizm w każdym calu (1) Gratulacje - profesjonalizm od A do Z - pełna porada dot. włosów,... Kiki loteria w walentynki w solarium (1) jak co roku było losowanie w walentynki , byłam zaskoczona bo wygrałam bilety... g. bardzo fajne miejsce (1) bywam tutaj i bardzo mi sie podoba polecam paznokcie i fryzjera dorby poziom... gabi pasemka (1) serdecznie polecam salon fryzjerski BOGNA! Jest rewelacyjny,a pan Krzysztof... ania polecam P.Iza jest świetna !!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Witam ! Byłam u P.Izy parę dni temu na koloryzacji i jestem zachwycona z... B.zadowolona klientka