masaz plecow, calego ciala ,twarzy (1) Magda Szulecka posiada dar ,ktory powoduje ze moge normalnie funkcjonowac,... Justyna ODRADZAM!!!!! (1) Chociaż byłam umówiona na konkretną godzinę czekałam 20 minut na fryzjerkę,... pikola POLECAM (1) BYŁAM U PANI RENATY.POPRZEDNIE OPINIE PRAWDZIWE.SYMPATYCZNA BLONDYNKA... grazyna
POLECAM!! (1) znalazłam przypadkiem i naprawdę POLECAM!!nie pamiętam keidy ostatnio byłam... kasia PAZNOKCIE (1) Bardzo ładne paznokcie pani robi bardzo miła obsługa niunia Salon Rewelka (1) Jestem po raz kolejny zadowolona, spedziłam w salonie 4 godziny i mama... Patrycja Polecam !! (1) Super salon, rewelacyjna oraz bardzo miło i serdecznie nastawiona obsługa.... Karina Zadowolona klientka;) (1) Poziom usług oferowanych w En Vogue jest porównywalny z poziomem najlepszych... Olimpia222 Aniah22 - opinia (1) Polecam jak najbardziej,wszystko rewelacyjne a ceny przystępne. Aniah22 super relax! (1) przybyłam do gabinetu i doświadczyłam super relaxu i wspaniałej... zrelaksowana Taki zakładów jest naprawde nie wiele (1) Powiem tylko tyle, że naprawde warto odwiedzic ten zakład boro267 Studio Isabell (1) Miejsce gdzie wypiękniejesz i zrelaksujesz się. Ania Płen profesjonalizm gorąco polecam (1) Ela to bardzo kontaktowa przesympatyczna osoba słuchająca uważnie klienta,... Ania x - opinia (1) salon jest super, bardzo polecam p. Lidke, ktora zawsze znajdzie fajne... x Gonia - opinia (1) Powiem krotko- cena pedicure( bez malowania ) 75zl PRZEGIECIE!! i to bez... Gonia w tym zakladzie czas sie zatrymal (1) zaklad nie salon z czasow PRL-U.pani iwona i caly personel zatrzymali sie na... maryanna Polecam !!!!!!!!!! (1) Bardzo miła obsługa, miły i ciepły prawie domowy klimat. Fachowe zabiegi i... Ewa Interesujący Studio Urody (1) Miła i fachowa obsługa. Ogólnie polecam..jedyny minus to ich lokalizacja a... eni Rewelacja!!! (1) Byłam tam 2 lata temu, przymierzałam w innych miejscach gdzie panie dawały... kasia iza - opinia (1) Po raz kolejny się nie zawiodłam. Salon profesjonalny, przemiła i... iza