Zadowolona - opinia (1) Pełen profesjonalizm, na zadawane pytania zawsze fachowa odpowiedz ,... Zadowolona Moncia. - opinia (1) Byłam u Maćka na konsultaCJI.pierwsze wrażenie bardzo sympayyczny kolo.Facet... Moncia. pech? (1) Byłam dziś u fryzjerki. Najwyraźniej miałam pecha nie trafić na chwaloną w... karolina
To Pablo;) (1) Ten wyższy to Paweł lub Pablo, bo też tak o nim mówią. Przemiły i przystojny... Mońcia SUPER (1) Bardzo lubię ekperymentować ze swoimi włosami, wizyta w pracowni... anita Maria - opinia (1) Bardzo przyjemny salon, sympatyczna i fachowa obsluga - wszytko dokladnie... Maria beata - opinia (1) Najlepsze masażystki jakie znam.Do tego super atmosfera pozwalająca się... beata Super (1) jestem bardzo zadowolona i napewno jeszcze skorzystam olcia Iwona - opinia (1) Pani Iza świetnie robi paznokcie.Jestem zawsze bardzo zadowolona i z miłą... Iwona tu wiedza fryzjerska tworzy markę (1) Jestem stałą klientką Pani Renaty i a moja mama choć w wieku 69 lat właśnie... Ania i Halina tragedia (1) bylam wczoraj u fryzjera w tym cudownym salonie. okropnosc, panienka M.... anka Polecam Pana Pawła (1) Ma głowę pełną pomysłów i propozycji na dobrą fryzurę. Moja nowa grzywka... Kasia mile zaskoczenie (1) ...tak naprawde gdyby nie moj znajomy nie wiedzialabym o istnieniu tego... baja ceny (1) wie ktos ile moze kosztowac zrobienie kolczyka w brwi i w jezyku? zMuDa Polecam wszystkim !! (1) Korzystałam z usług Pani Izy kilkakrotnie, wykonywałam m.in. pedicure oraz... Jola pełen profesionalizm (1) miła i profesjonalna obsługa najtańsze kolczykowanie w trójmieście. Naprawdę... zadowolony klijęt Istotka - opinia (1) Bardzo podoba mi się podejście tej Pani. Kiedyś przedłużałam włosy w salonie... Istotka już nie chodzę do innego fryzjera (1) Pani Kasia jest moją stałą fryzjerką. Odkąd uratowała mi fryzurę po... neania super (1) mi sie tam podoba najlepsza jest obsluga zawszemozna pogadac milo rewelacja... kasia ? (1) byłam u pana, ale nie wiem u którego ;) u wyższego: to paweł czy adrian???... jolka