Grażyna - opinia (1) Z czystym sumieniem mogę polecić ten salon! Przytulny, przestronny z uprzejmą... Grażyna sopocianka - opinia (1) Byłam. Bardzo sympatyczna Pani fryzjerka, z fryzury jestem zadowolona i będę... sopocianka Polecam!!! (1) Wróciłam właśnie z pakietu odchudzającego z Faltomu. Wszystkim gorąco... Amatorka Spa
moim zdaniem najlepsze studio na Pomorzu. (1) serdecznie polecam to studio, zawsze świeże lampki i bardzo dobra obsluga,... MaR tYnA Magda - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z efektów opalania i wysokiego standardu łóżek.... Magda wiele do zyczenia (1) wszystko jest ok,jednakze produkty na jakich pracoja fryzjerzy pozostawiaja... ania Można być zadowolonym (1) Nowa, doskonale wyposażona klinika urody, praktycznie nie można wyjść... Anna Polecam! (1) Nie lubię zmieniać fryzjerów, ciężko jest mi zaufać nowej osobie. Do zmiany... Monia Gosia - opinia (1) Mam jeden tatuaż z tego studia, jak na razie, bo nigdy nic nie wiadomo. Z... Gosia Gorąco polecam ! (1) Nareszcie profesjonalny salon piękności, w którym wszystko co związane z... MN Beczkowski - opinia (1) korzystalem z masazu,fryzjerstwa,kapieli w kapsule,mikrodermabrazji.Moje... Beczkowski Machala - opinia (1) Sehr proffesionel,nett und freundlich!Auf jedem Fall weiter zu emphelen!Die... Machala Anna - opinia (1) Coś mnie podkusiło i zamiast do P., który strzyże bardzo dobrze umówiłam się... Anna majka - opinia (1) Zadowolona jestem zawsze:)wpadne za 1,5 tygodnia:)znawu na wakacjach,pomysl... majka czas to pieniądz-nie w alternative:) (1) Zacznę od tego,że byłam tam dość dawno temu, ale nikt nigdy wcześniej... karolcia Paynokcie (1) Jestem bardzo zadowolona! Przyjemny klimat, sympatyczne panie. Ala ULUBIONE MIEJSCE NA RELAKS (1) O salonie dowiedzialam sie dzieki mezowi od ktorego dostalam PODARUNEK... IWKA rewelacja !!!! (1) Super kliemt, fajne wnętrze, można poczuć się kobietą na nowo i zatrzymac na... bluebell Gorąco polecam!!! (1) Mój chłopak robił sobie w tym salonie tatuaż(zakrywał stary niezbyt... Iwona lepiej być nie może!!! (1) salon to mało powiedziane!według mnie to jest małe SPA!Klimat jest naprawde... k.m