marta - opinia (1) po przeprowadzce do trójmiasta ciężko mi się było wybrac do fryzjera, bo do... marta ;) (1) robiłam sobie w tym salonie paznokcie, stwierdzam że to najładniejszy akryl... Anna rolletic i fotoepilacja. (1) Jestem bardzo zadowolona z zabiegu fotoepilacji polecam go wszystkim ktorzy... ewa
Polecam! (1) Zachęcam przyszłe panny młode do odwiedzenia tego salonu. Są tu piękne,... Edyta luksus, na który każdy może sobie pozwolić (1) Deja Vu to salon warty polecenia. Urządzony w nowoczesnym stylu, kosmetyki i... ANIA Nie ma lepszego solarium od CANCUN ! ! ! (1) Byłam w wielu solariach w trójmieście i nie tylko,ale takiego miejsca się... Joanna Maria - opinia (1) Sympatyczna obsluga, przystepne ceny. Polecam. Maria Nie bardzo ta nowa Pani :( (1) Wszystko fajnie tylko gdzie jest p. Iwonka???? Nowa Pani niestety zbyt... Kleo Świetna obsługa (1) Gabinet godny polecenia. Wystrój co prawda pozostawia nieco do życzenia, ale... Hanka WSPANIAŁA:)))) (1) OGROMNY TALENT I PASJA :))) wyczarowała wspaniały makijaz panny młodej (... beata Polecam! (1) Dawno nie korzystałem z usług Avangardy, ale to się zmieni! :) Obsługa... rafał fryzjer- tak, poznokcie-tak, KOSMETYKA- NIGDY!!!! (1) Korzystałam z usług fryzjerek, wszystko ok, miło, uprzejmie, włoski dobrze... Xenia Dla mnie rewelacja!! GORĄCO POLECAM CANCUN !!! ceny są ok. (1) Super klimat, lepszego do tej pory nie widziałem, za taka kase. Bardzo miłe... MATI Jest wspaniały! (1) Serdecznie polecam wszystkim salon fryzerski w Sopocie DEJA VU .... Andrzej GORĄCO POLECAM ! SŁONECZNE CANCUN ! (1) opalam się w solarium CANCUN od jakiegoś czsu i muszę przyznać,że jest... SARA Monika - opinia (1) Bardzo ładne włoski a Pani Agnieszka bardzo sympatyczna:) Pozdrawiam Monika PRZYLĄDEK RADOŚCI (1) Cieszę się, że znalazłam miejsce, w którym jakość usług odpowiada... Eliza Szczerze polecam!!! (1) Wykupilam pakiet 20 zabiegow i mimo ze przebylam ledwo polowe drogi jestem... Joanna ZAWSZE PEŁEN PROFESJONALIZM!! (1) Taka dewizja chyba towarzyszy im od zawsze. Oni są boscy w tym co robią i... Drugi Dzuki :-) Oczyszczanie i zabieg fotoepilacji (2) Witam. Miałam przeprowadzonie w salonie dwa zabiegi: - Oczyszczanie -... Elżbieta