Ernestyna - opinia (1) Polecam super salon ,profesjonalna obsługa ,wystruj przepiękny fachowość... Ernestyna Maria - opinia (1) Jestem stałą klientką tego salonu i jestem zachwycona bardzo miła i... Maria Pani Karolina jest super! (1) Gorąco polecam Panią Karolinę, która naprawdę się zna na tym, co robi,... Ania
Polecam!!!! (1) Gabinet bardzo ladnie urzadzony a pani Hania przesympatyczna. Robilam bikini... asia POLECAM!!! (1) Miła sympatyczna atmosfera, dziewczyny bardzo fajne i przede wszystkim to... Olcia mala - opinia (1) PO KILKU WIZYTACH U PANI ALICJA STWIERDZILAM ZE BRAK JEJ FANTAZJI I... mala mimi - opinia (1) Powiem tak,niektóre fryzjerki miłe,ale ogólna atmoasfera srednia, najgorsza... mimi Świetny Salon naprawde Polecam - Bo WARTO ! (1) W dzisiejszych czasach ciezko znalezc dobrego fryzjera badz kosmetyczke ale w... *** Ania *** Wreszcie znalazłam fryzjera dla siebie! (1) No więc po przeczytaniu opinii na trojmiescie, z pewną dozą nieufności... Arua Suknia piękna ale niestety za duża (1) Od kiedy zobaczyłam suknie Farage Galaxy innej nie chciałam, pojechałam na... Agnieszka Potocka stała klientka - opinia (1) To jest bardzo dobry salon fryzjerski polecam każdemu kto chce zmienić swój... stała klientka Polecam Pana Pawła! (1) Młody ;) z głową pełną pomysłów, bardzo dokładny. Kiedy masuje głowę podczas... Olga olcia - opinia (2) bosko poprostu bosko,uwielbiam tam chodzić, szkoda, że u mnie na wiosce czyli... olcia Moja ocena : (1) Obsługa jest sympatyczna i uprzejma ;D Usługi są rewelacyjne, ceny są dość... Dominisia SAVEETAT the best (1) Co tu bede sie dużo rozpisywac...Robiłam sobie u Krzyśka tatuaż,... Iga Miłe zaskoczenie (1) O salonie dowiedziałam się ze strony trojmiasto.pl, bo inaczej to nigdy nie... Tina tragedia (1) Jak nigdy nie mialam popalonych po farbowaniu włosów, tak po wizycie się... niezadowolona Sylwia - opinia (1) Dzisiaj po praz pierwszy odwiedzilam salon i wykonalam zabieg... Sylwia SUPER (1) mila obsluga bywalam tam nie raz ale nowa kosmetyczka pani Ola jest poprostu... Agnieszka Polecam gorąco! (1) Kosmetyczka Maryla jest osobą bardzo sympatyczną, przepięknie wykonuje... Basia