Salonik (1) Dziewczęta piękne, fajowy szefuńcio, wykwalifikowane fryzjereczki i wystrój... Gosieńka polecam!!!!! (1) Byłam w salonie na oczyszczaniu twarzy jak i manicure i pedicure i naprawdę... niusia zawiedziona (1) Do odwiedzenie tego salonu skłoniły mnie wypowiedzi na tym portalu.... adiaps
ek - opinia (1) Wyjątkowo przyjazne miejsce. Piękny wystrój, ustonnie połozony zakład. Miła... ek spa na 5!!! (2) naprawdę warto odwiedzić OTC online przy ul.Kopernika w Gdyni.Usługi warte... dancemusic1 POLECAM GORĄCO!!!! (1) trafiłam tam przypadkiem, bo to nowy salon w Sopocie i zdecydowałam się... Małgorzata ;( (1) BARDZO MI BRAKAJUE TEGO PIEKNEGO USMIECHU PANI ANI MA NADZIEJE ZE JESZCZE GO... STALY KLIENT harley (1) dałem sobie wydziargać dwa smoki na ramionach i jestem super zadowolony z... adamus65 Super przyjemne miejsce (2) Finansowo - spokojnie. MIejsce - naprawdę doskonałe. No i fachowość. Sprzęt... Piotr Nieprofesjonalnie (1) Zabieg wykonany bardzo boleśnie, stosunek obsługi do klienta pozostawia... Niezadowolony... najlepszy salon w trójmieście !!! (1) Serdecznie polecam nowo otwarty salon w sopocie DEJA VIU profesjonalna... iWONKA.c Lucyna i Beata - opinia (1) Bardzo dobry fryjer,wspaniala obsluga i sympatyczna atmosfera . Jestem co... Lucyna i Beata rewelacyjny nowy salon (1) Zupełnie przypadkiem dowiedziałem się o nowym salonie fryzjerskim Deja vu.... Piotr A jakie sa ceny? (2) Moze panie korzystajace z Salonu wypowiedza sie cos na temat cen bo na... ZAinteresowana super (1) Niedowiary -- dzieki córce trafilam do p Asi w Dejavu ,jestem nareszcie... ewa Emila - opinia (1) Odwiedziłam ten salon zachęcona przez koleżankę. Niestety wizyta bardzo... Emila NIE POLECAM MAKIJAŻU PERMANENTNEGO!!! (1) Nie polecam makijazu permanentnego, wykonuje go pani M. ktora jest od... EO SUPER WYPAS (1) Bardzo miły klimat, Wojtek w dziarach jest rewelacyjny. Bardzo kontaktowy... Ola STANISŁAWA CZARNOCKA - opinia (1) W dniu 18.06 skrócono zabieg-spózniłam się parę minut poniewaz był... STANISŁAWA CZARNOCKA Super!!! (1) Polecam z czystym sumieniem! Justyna