pani grazynko ten salon i obsluga sa rewelacyjne (1) absolutnie nie zgadzam sie z opinia pani grazyny!w salonie tym panuje... gozesowa Tak trzymać (1) Mieszkam w Gdańsku od kilku lat i w tym czasie odwiedziłam sporo salonów... Urszula Tylko Kamil !!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Super fryzjer :) Tyle wystarczy.... Wszystkie kobietki z mojej rodzinki do... Monia
jednym słowem - polecam (1) zrobiłam sobie wczoraj kolczyk w języku- i naprawde nie bolało..... dzis mam... Kinia suuuuper (1) Do salonu fryzjerskiego trafiłam dzięki znajomej.Obsługiwała mnie Pani... Zadowolona Prosze/ (1) A mozecie mi powiedziec jakie sa te ceny? takie zwykle scinanie. suszenie. ANETA Klientka - opinia (1) Uważam,że kosmetyczka Ewa jest ok. Fachowa. Kompetentna. Kulturalna. Z... Klientka Najlepszy salon w 3-mieście (1) Odwiedziłam chyba wszystkie salony w całym Trójmieście, ale to co mnie... Karolina Suuuuper!!!! (1) Najlepszy salon w Trójmieście!!! Jestem chłopakiem, miałem... Łukasz Gdynia Maciek to profesjonalista (2) szybkie kontury i bardzo dokładne , wypełnienia i cienie wykonywane sprawnym... Tomek polecam!!!!!! (1) polecam robienie paznokci w tym salonie! pania w czarnych krotkich wlosach... freya NAJLEPSZY FRYZJER W CALYM TROJMIESCIE (1) DLA POTWIERDZENIA SWOICH SLOW ZAWARTYCH W NAGLOWKU CHCIALBYM NAPISAC ZE... AREK ( WASZ KLIENT NA ZAWSZE ) Pani EWA- profesjonalistka jakich malo (1) Polecam wszystkim Paniom wizyte u Pani EWY. Pani Ewa jest profesjonalistka... Betty super!! (1) zdecydowalam sie na serie zabiego wyszczuplajacych i musze przyznac ze... Karolina Pobyt w spa (1) Juz dawno nie czulam sie tak zrelaksowana.Bardzo milo wspominam pobyt u... Kinga gorszych nie ma (1) tragedia robilam trwala u karoliny i porazka mam jedna wielka szopę. trzyma... niezadowolona Monika - opinia (1) Do zakladu en vogue trafilam za rada kolezanki. Pierwszy raz wziela moje... Monika nie polecam (1) jak na tak nieprofesjonalna usługe to cena 70 zł za french na formie jest... karolina wpadka.... (1) niestety nie jestem zadowolona z usług ...wiem ,że fryzjer u którego byłam... various niemozliwe (1) Zapraszam do studia, takiego przypadku nie mielismy od 7lat czyli od... ewa