oczyszczanie twarzy bllleeeeeeeee (1) jakis cza temu bylam tam na zabiegu oczyszczania twarzy to byla totalna... asia Ola - opinia (1) Pani Marzenka jest w profesjonalistką. Oprócz kreatywnego doboru fryzury... Ola anetta - opinia (1) świetny fryzjer a na dodatek przystojniak, polecam wszystkim klientkom! anetta
Polecam (1) Witam serdecznie, wczoraj byłam po raz pierwszy na strzyżeniu u p. Renatki.... ~Magda REWELACJA (1) Witam. Chciał bym się podzielić moimi wrażeniami po wizycie w tym salonie.... Dawid MAKIJAZ TRWALY REWELACYJNY EFEKT LINI MIEDZY RZESAMI (1) PANI EWA JEST MISTRZYNIA MAKIJAZU TRWALEGO BARDZO DLUGO ZASTANAWIALAM SIE NAD... ewcia Godny polecenia (1) Wszystko na najwyższym poziomie. Chodzę do p.Ani (blondynki) i jestem bardzo... Agnieszka K. Wszystko wspaniale. (1) Dwie piękne i młode Panie w dodatku siostry.Zakochać się można w takiej... Mirek niezadowolona z uczesania (1) Wybrałam się do tego salonu po przeczytaniu opinii z internetu. Liczyłam że... coma Gorąco polecam! (1) Gabinet jest bardzo przyjazny i jest wiele promocji, na które, nie ukrywam,... ola ok. polecam (1) było ok ,polecam, czysto, miło, profesjonalnie. Aśka polecam (1) Jestem po depilacji całych nóg. Zabieg wykonała Pani Hania K.Depilacja bardzo... justa006 gorąco polecam !!! (1) salon super można bosko odpocząć!!! WOJCIECH GRABIEC polecam masaż- czad (1) Byłam na czekoladowym - rewelacja, do dziś czuję ten super zapach. Wszystko... Małgosia ok. (1) Bedę tam chodzić, wreszcie mamy coś w centrum Gdańska:)Salon na poziomie... Asia zadowolona (1) Jestem z usługi,oraz obsługi zadowolona. ela moja opinia (1) Rewelacyjna obsluga i bardzo niskie ceny, polecam kazdemu. Rrofesjonalny... Robson POLECAM (1) Jako pierwszy klient Saveetat w tym roku moge jedynie napisac REWELACJA.... Skrzypol POPROSTU REWELACJA! (1) wlosy mam ,,specjalnej,,troski(suche)zawsze obawiam sie wizyty u fryzjera no... Joanna chciałabym iść (2) Kochani chciałabym iść ale się cholernie wstydzę!!!!POMOCY nigdy tam nie... kasia