Permanentny makijaż (1) Podzielam opinię pani ,która wyzej napisala o makijażu na stałe.... Irena srednio (1) korzystam z uslug kosmetycznych w tym zakladzie i byla tam iwonka ktora nie... ania Polecam (1) Dobre cięcie, mniej podoba mi się brak ręczników jednorazowych jola
:P (1) Pandemonium Crue to profesjonalne podejście do tematu zarówno tatuowania jak... F.U.C.K.A. Polecam (1) poraz drugi byłam już u p.ewy i jestem bardzo zadowolona z mojej fryzury.... monika Polecam (1) Do salonu trafiłam po przeczytaniu opinii na 3mieście.pl Na głowie miałam... sanna anula - opinia (1) Świetne miejsce dla osób szukających chwili wytchnienia i jednocześnie... anula atmosfera (1) Fajne łozka i ładna opalenizna ale dziewczynki coraz to bardziej nijakie... stali klienci z wrzeszcza agnieszka - opinia (1) Byłam w Gabinecie po raz pierwszy i muszę przyznac, że efekt jest doskonały,... agnieszka polecam! (1) Świost to nie tylko zwykłe studio tatuażu i piercingu, to też fajne miejsce... Meggy tuba (1) tuba 230W rządzi <3 :) anitaaaaaa jest bosko (1) To najpiekniejszy salon na swiecie mam odzywiona twarz zrobione brewki Masaz... Marta Spoko/spOKO! (1) ... właśnie tak powinno wyglądać studio tattoo&piercing!!! Jak najbardziej... świost:-) :) (1) wielka pozytywka, tatuaż - pierwsza klasa, ja Zawsze znajdzie sie ktos niezadowolony (1) Jedni lubia tego, fryzjera, inni wola tamtego. W tym zawodzie nie da sie... Pablo MISTRZOSTWO!!!! (1) kinga Idealna obsługa oraz duży wybór oryginalnych wzorów (1) Świetna ekipa, w studiu jest miła i zabawna atmosfera po prostu na luzie,... RudeGirl malboh - opinia (1) Miła atmosfera,profesjonalna obsluga,ja bylam u pani Asi jestem zadowolona.... malboh odpoczniesz i wyjdziesz piękna (1) Bardzo lubię to miejsce.Zawsze czuję się obsłużona fachowo i... Jola polecam (1) Napewno krzywdy tam nie zrobia(a zdarzylo mi sie to w innych... Izka