POLECAM (1) Jestem mile zaskoczony z jakosci usług wykonywanych w tym zakładzie:) Dzis... Maciek Super! (1) Jestem bardzo zadowolona przede wszystkim z pań, które obsługują, zawsze... Mirka :) (1) Najlepsze solarium na jakim byłam :) Moni
Ada - opinia (1) Profesjonalne podejscie do klienta, w koncu miejsce gdzie klient czuje sie... Ada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Super obsługa, wszystko z*******e , kto byl to wie, kto nie był niech idzie... orzecho bardzo fajny salon (1) mila obsluga - fachowa przede wszystkim!!! od kilku miesiecy korzysystam z... grazyna JEDYNE W SWOIM RODZAJU (1) w wielu solariach już bywałam ,ale w żadnym nie jest tak rewelacyjnie jak tam... JOANNA :) (1) bardzo fajny salon, miła obsługa, która faktycznie doradza ale nie narzuca... nela XXX (1) Rewelacja, rewelacja, rewelacja. Polecam to studio każdemu. Zdecydowanie... XXX fryzjerka z powołania (1) Znalazłam salon Boetcher właśnie na tej stronie i postanowiłam zaryzykować -... marta ewa - opinia (1) byłam już kilka razy, polecam wszystkim by spróbować...naprawdę rewelacja i... ewa salon damski - rewelacja (1) Szczególnie polecam młodego chłopaka, zna się na rzeczy. Umie zrobic cos z... zadowolona NAJLEPSZE SOLARIUM W TRÓJMIEŚCIE (1) CO TU DUŻO PISAĆ... POPROSTU TAK JAK SIĘ REKLAMUJĄ...MINIMUM CZASU OPALANIA... MŁODY obsługa (1) Witam Solarium mi sie podoba i wystrój:) ale duzo do powiedzenia mam na... Kasia moniaaaa (1) Nic dodać nic ująć. do Beatki chodze od 2 lat to ona stworzyła i stwraza... moniaaaa salon damski - zdaje rezultat (1) Gosciłam w avangardzie już pare razy i bardzo mi sie tam podoba. Pani Ania... Anka Naprawdę polecam! (1) Intensywnie szukałam gabinetu, celem wykonania zabiegu depilacji nóg. To... Iw omni - opinia (1) Bardzo miły klimacik, ceny zabiegów przystepne, bez naciągnia na usługi ;)... omni Gorąco polecam (1) Skorzystałam z makijażu sylwestrowego, efekt oszałamiający, nigdy tak super... Ela Poprawa (1) Przy ostatniej wizycie-pełna satysfakcja wzorki rewelacja!!!Włosy umyte...Tak... Darek