moglibyście się unowocześnić (1) wszytko byłoby fajnie, tylko jakość łóżek jest beznadziejna, są takie małe,... Adrianka bardzo miła, ale przedewszystkim fachowa Pani masażystka!! polecam! (1) Byłem już w kilku salonach masażu, bo jako osoba uprawiająca czynnie sport... Mario hojrak - opinia (1) no po prostu pełen wypas! :))) obsługa niesamowicie miła i kontaktowna, a... hojrak
Zalujcie, jesli jeszcze nie trafilyscie do tego salonu!!! (1) Nigdy nie spotkalam sie z takim wyczuciem i profesjonalizmem w salonie... gosia Polecam (1) Ja zrobiłam sobie motylka na ... ASIA doskonały, niepretensjonalny fryzjer w Sopocie (1) jestem facetem i choć nie przywiązuję przesadnej wagi do balejaży, to z... marek brak profesjonalizmu i kultury osobistej (1) Bylam z Pania umowiona telefonicznie na nastepny dzien po wykonanym... Kasia Polecam! (1) Spędziłam w Faltomie Święta Wielkanocne z moją rodzinką. Dzieciaki na... Monika Gorąco polecam (1) jeśli któraś z pań a raczej domyślam się ze wszystkie my kobiety... evelina laura Godne polecenia (1) Mój tatuaż jest cudowny, po prostu arcydzieło:))) Nic, a nic nie... Kasik IDA - opinia (1) gabeil ktory byl na starym miejscu byl o wiele fajniejszy. co do pracownikow... IDA Kamila - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona :)) zrobiono mi rewelacyjny balejaż i super obcięto... Kamila Polecam jak najbardziej (1) Super! Trafiłam tam po przestudiowaniu opinii w internecie i inie zaluje!... Coronelka słabo (1) poszłam tam niedawno, wiedziona chęcią zmiany, ale pani, która mnie strzygła... marika Po la - opinia (1) Z usługi jestem zadowolona (a nieczęsto to się zdarza u fryzjera), udało się... Po la super (1) klient NAJLEPSZE SOLARIUM !!!! (1) a ja jestem stała klientkąCANCUN w Gdyni i musze powiedzieć, że dopóki... Weronika BYŁO SUPER (1) ZROBIŁEM DZIS SOBJE TATUAŻ W TYM PRZYBYTKU JESTEM POD WRAŻENIEM ATMOSFERY I... MICHU ewa - opinia (1) ,,Zmarchwstania bogów, uczuć, myśli dobrych,czystych intencji,traw,liści... ewa super super super! (1) ten gabinet jest godny polecenia!! Panie Kosmetyczki widać,z e bardzo... zadowolona