rewelacja-gorąco polecam (1) Jestem stała klientka salonu i jestem bardzo zadowolona. Obsługa bardzo mila,... Aneta Dziękuję Pani Renatko!! (1) Byłam bardzo mile zaskoczona.Po raz pierwszy po wizycie u kosmetyczki... Kasia wszystko byloby ok.. (1) gdyby byly telefoniczne zapisy. Tu zgodze sie z opinia ponizej. Solarium... Iwona
POLECAM (1) Właśnie wróciłam z Salonu. Jestem bardzo zadowolona-jak zwykle, zarówno z... Małgorzata Niespecjalnie polecam (1) Jak przeprowadziłam sie do Gdyni, koleżanka poleciła mi ten zakład. Jednak ja... Meg ;-) (1) Pani Karolina zrobiła z moimi wlosami cos niesamowitego!!!naprawde super -... See Monika - opinia (1) gabinet mały ale dzięki temu miły i przytulny.zabiegi super!bardzo... Monika Polecam!!! (1) Salon Pani Grazyny był pierwszy na mojej liście do odwiedzenia.Okazało się,... Gosia bylam widzialam wybralam (1) wczoraj w poszukiwaniu tej najppiekniejszej obeszlam chyba cala gdynie,... madi Tak ta Pani zna się na fryzjerstwie (1) pomogła mi pozbyć sie dolegliwości skóry głowy polecając szampon może nie... Beata polecam wszystkim :) (2) profesjonalna i bardzo sympatyczna obsługa:) jako stała klientka zawsze... stenia ŚREDNIO... (1) Wchodząc do salonu nie bardzo widzialam zainteresowanie moja osobą..czekałam... klientka extra!!! (1) Witam1 salon Floris zostal przeniesiony dokladnie naprzeciwko na ulicę... ALEXIA Super! (1) Polecam to studio! Profesjonalne podejscie do klienta, miła i fachowa... Ania Byłam tam na masażu (1) Byłam i jest tam bardzo fajnie. Przemiła pani Ania miły klimat i wyszłam jak... Maja nie polecam! (1) Korzystalam trzykrotnie z uslug p. Karoliny. Ostatnia wizyta niestety nie... gosia Rewelacyjna obsługa (1) Uwierzcie mi dziewczyny,odwiedziłam sporo salonów,szukając tej... Dorota Marzena - opinia (1) To bardzo mile miejsce, do ktorego ludzie z przyjemnoscia przychodza.moge... Marzena krzysztof - opinia (1) Zgadzam się z pozytwnymi opiniami o tym Solarium. Prezentowane w ulotkach... krzysztof Swietne solarium (1) Polecam wszystkim goraco to solarium, jest przecudnie. Super atmosfera,... gosia