goraco polecam (1) goraco polecam, obsluga bardzo mila, bardzo mile i przytulne wnetrze,... ania81 super super:) (1) bylam 3 razy, bardzo polecam :) pierwszy raz u pani Kasi - bylam... Aśka Dla mnie rewelacja!!!!!!!ceny sa ok. (1) supr klimat,lepszego do tej pory nie widzialam,za taka kase.Bardzo mila... magda
polecam (1) bylam na depilacji pach i efekt przeszedl moje oczekiwania!! po 3 zabiegach... Dominika Polecam każdemu!!! (1) Chodzę do Wiesi od 3 lat i nigdy nie byłam niezadowolona. Zawsze kombinujemy... Juss jestem zadowolona :) (1) Trafiłam do tego zakładu przez przypadek, i będę tam wracać. Miła obsługa i... klientka aliena - opinia (1) teraz juz wiem dlaczego mają tak tanio, za badziewie mało sie płaci aliena Gorąco polecam! (1) Pani Ania zrobiła mi makijaż ślubny - rewelacja! Piękne wykonanie, super... Ania salon (1) Salon pani Bożenki Pajor jest rewelacyjny znajdują sie w nim poprostu... iwonka Gabinet godny polecenia! (1) Szczególnie polecam panią Renate. Wreszcie znalazłam profesonalną osobę... Kasia Uwielbiam TRENDY:) (1) Od paru lat regularnie chodze tylko i wylacznie do Trendy:) Sa super. Nie... madzia POLECAM!!! (1) Od lat korzystam z usług Bożeny oraz fryzjerki Ewy, a od roku z zabiegów... Gawron Po£echtaj Twe uspione zmys£y! (1) Naleze do bardzo wymagajacych i kaprysnych klientek, szukajacych czegos... Agnieszka Same plusy!!! (1) Z Trendów zawsze wychodze zadowolona. Lubie zmieniac fryzjerow, ale od... Andzela Naprawdę warto!!! (1) Gorąco polecam Instytut Urody. Obsługa profesjinalna, naprawdę można sie... Lidia :) (1) Witam ponownie chłopakow;) nooooooooooo to sie nazywa studio, ekipa i... MEGI Godny polecenia (1) Odpowiednie miejsce dla tych, którzy chcą zadbać o swój wygląd i... Anna Lewkowska Patryk (1) Patryj jest fryzjerem i idealnie dobiera kolor i umie ścianć z nieprzeciętna... Asia Polecam bardzo gorąco (1) Chodzę na masaże od ponad pół roku i jestem bardzo bardzo zadowolona.... Marta Agata - opinia (1) Naprawdę świetny!!!! Polecam ten salon! Miła obsługa, przyjazna atmosfera, a... Agata