Polecam! (1) Strzyge sie tam od 2 lat i jestem bardzo zadowolona. Na poczatku strzygl... Nina SKANDAL I ŻENADA!!!!!! (1) Gorąco ODRADZAM wizytę w tym salonie. Chamska obsługa i jawna ignorancja... Anna Dorocińska mayday - opinia (1) Salon ogólnie wygląda bardzo żle!! Korzystałem z usłu działu męskiego i tak... mayday
Monia i Piotr - opinia (1) Po dokonaniu rekonesansu kilku studiow tatuaży pomimo wyzszych cen usług... Monia i Piotr do "Goni" (1) "klijetka" Twoja ocena jest jak Twoja ortografia, daj sobie spokój w... Herbert jestem zadowolona (1) Dwa kolczyki i jeden tatuaż. Nie było się do czego przyczepić. Obsługa... Joanna C. małgonia - opinia (1) Korzystam z usług salonu od wielu lat i nie zamierzam go zmieniac!!!... małgonia Polecam (1) Chodzę do "Bogny" już ok 2 lata i gorąco polecam. Może nie jest najtaniej,... Aga karola - opinia (1) zakład jak zakład. Najbardziej wkurzające jest to ze gdy siedze na fotelu i... karola kacha - opinia (1) Świetny klimat i uprzejma obsługa. Godne polecenia! kacha Jestem w szoku... (1) Wprost nie moge uwierzyc z to co czytam negatywnego ponizej. Wczoraj po raz... Anita Nzjlepszy salom kosmetyczny (1) TO najleszpy salon kosmetyczny w jakim byłam. Panie sa miłe, potrafią... Marlla Natalia - opinia (1) Poleca-chyba wystarczy!!!Korzystam od 2lat i nie wyszlam jeszcze z tego... Natalia tatuaż (1) witam,właśnie zrobiłem sobie pierwszy tatuaż i musze powiedziec a raczej chce... zyga AC MILAN !!! (1) Polecam jak najbardziej to wspaniałe studio, miła obsługa zapewni mam... sawczen Bardzo dobry salon (1) Pierwszy raz skorzystałam z usług tego salonu i jestem bardzo zadowolona.... Gosia SZCZERZE POLECAM (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi:) Bardzo profesjonalne podejście do... Asia Najlepsze studio w Gdańsku!! (1) Ludzie świetni można z nimi pogadać na każdy temat, pośmiać się, pożartować,... Agoosia po latch traum i rozczarowan wreszcie bardzo dobry salon! (1) Polecam pania Agnieszke, potrafi sie konsultowac, konfrontowac, jest mila,... kat P . O. L . E. C . A . M :D (1) goraco wszystkim polecam, profesjonalna obsluga, wszystko sterylnie czyste i... ola i tomek