Justynka - opinia (1) Rolletic jest super! Już po trzecim masażu zauważyłam efekty gołym okiem,... Justynka Wspaniale (1) Mozna oddac sie w rece tych fachowców. Bylam bardzo zadowolona z porady i... Ela super (1) jakosc rewelacyjna jeszcze w zyciu nie mialam zrobionego frechu w 40 min z... iwona
Polecam!!!!!! (1) z czystym sumieniem polecam, profesjonalana obsluga, milo, czysto,... niusia niebo na ziemi (1) wspaniała ekipa i profesjonalna obsługa! Brawo, polecam... Maria Przemiłe trzy godziny:) (1) Dziewczyny w salonie sa przesympatyczne i przede wszystkim starają się pomóc... Oliwka Super - POLECAM! (1) Fajne dziewczyny, Panowie polecam się tam udać :) ktoś :) Super (1) Wlasnie stamtad wrocilem super wystroj super obsluga super strzyzenie POLECAM A fajnie (1) zaczelam nie dawno chodzic, lampy super wszegolnosci lozko mr 3 muzyczka... kasia Polecam (1) Mimo przecietnego wnetrza, obsluga mila, a fryzjerzy profesjonalni. bylam... szczesliwa Warto...... (1) Jestem stałą klientką Salonu i w tym okresie, nie zdarzyło mi się, żebym... Agata Bobkiewicz serdecznie polecam (1) Bardzo miła obsługa, profesjonalnie wykonywane usługi, miła i sympatyczna... ... tragedia!!! (1) wszystko było oki do momentu dnia ślubu. Już podczas pierwszego tańca suknia... asia akryl (1) podzielam zdanie pani poniżej, też robiłam sobie tam paznokietki i są... kasia bardzo fajny gabinet (1) do gabinetu zglosilam sie z tradzikiem, niemoglam sobie z nim poradzic od... Paulina madziaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (1) a madzia jest po prostu z*******a.i juz.po jej strzyzeniu nie musze nic robic... ja rewelacja (1) TANIOI I ZAJ.... kompo Super Studio + Fantastyczna Atmosfera (1) Uwielbiam Studio P.Szymona ! Zawsze wychodzę zadowolana :-) z super fryzurą... friika Bardzo mila, atrakcyjna pani o imieniu Sylwia (1) Ekstra, ze otworzyliscie taki ekskluzywny salon!! Gratuluje atmosfery i... Ewa from Bomi bardzo zadowolona (1) polecam goraco, rewelacyjne wlosy, rewelacyjne podejscie do klientek. Mala