nie polecam (1) nie polecam, bylam zrobic tam sobie wlosy, pani ogolnie bardzo mila niestety... Aga POLECAM (1) Zachęcona opiniami na Trójmieście postanowiłam udać się do p.Grzegorza i... Marta Polecam (1) Świetne solarium, miła obsługa i usługi wykonywane w dobrym stylu. Można się... Aneta
Rewelacja! (1) Pani Kasia jest rewelacyjna! Doradzi, pomacha szybko i sprawnie nożyczkami i... bea mia - opinia (1) mnie jest po prostu brak słow...koszmar i to chyba wszsytko tłumaczy mia ...aż drżały mi nogi... (1) Dlaczego zapukałam do Alternative'u, odpowiedź jest prozaiczna - AWANGARDA... ZADowolona CZErwona... :-) polecam (1) Byłam w salonie wczoraj, po raz pierwszy. Wyposażenie salonu nie powaliło... agnes :) (1) Salon super, ceny przestepne. Korzystalam z fryzjera, depilacji, rolleticu,... Kasia Musicie odwiedzić to miejsce (1) Nic dodać nic ująć. To po prostu rewelacyjne miejsce. Panie przesympatyczne... Marlena POLECAM!!! (1) Bardzo polecam salon Maryla sama korzystam kompleksowo z usług.i jestem... nina W pełni udana wizyta! (1) Pierwsza wizyta i jest...super!w moim przypadku: strzyżenie u p. Krzysztofa.... Gosia anetta - opinia (1) Wspaniałe miejsce, fantastyczna jakość usług za niewielkie pieniądze,... anetta warto (1) ten czlowiek ktory jest szefem jest niesamowitym fryzjerem wrecz... piotr POLECAM (1) Z usług tego salonu korzystam od dawna i zawsze jestem zadowolona. Do tej... Monika Ruda - opinia (1) jestem klientką, która chodzi do pory z "doskoku", nie tylko po to żeby... Ruda nie bardzo :/ (1) Panie fryzjerki wykonują swoje zadania od niechcenia, rzucają dziwne... rozczarowana Warto (1) Człowiek zna się na rzeczy!! Perfekcyjna obsługa. Po co przepłacać za lansowy... Tomek Rewelacja!!!!!! (1) Godny polecenia salon. Obługa sympatyczna, miła i co najważniejsze fachowa!!!... Aśka Polecam (1) chociaz korzystalam tylko z zabiegów depilacji woskiem, jestem bardzo... zori super miejsce (1) o salonie dowiedzialam sie ze stronki, juz dawno szukalam jakiegos salonu... kfiatuszek