rewelka! (1) najlepsze solarium w trójmieście! rewelacyjna miła i kompetentna... Mirela eee (1) bez przesady z tymi pochwałami - po raz pierwszy mi się zdarzyło, że... Kot ????? (1) WITAM.SALONIK MOŻE BYĆ,MAŁO WIDOCZNY,ALE SCHLUDNY,OBSŁUGA POZOSTAWIA TROSZKĘ... MONIKA Z GDYNI
gorzej byc nie może (1) nie polecam nikomu tego "salonu"( jeżeli tak można nazwać ten butik). Pani... Weronika metarfoza (1) salon i obsługa rewelka, potrafią z brzydkiego kaczątka zrobić pięknego... K & D SUPERRRRRRRR!!!!!!!! (1) W lutym tego roku byłyśmy we trzy na City Spa, jest rewelacyjnie, wyszłyśmy... Monika, Ania, Asia wreszcie dobrana fryzura... (2) szukałam długo fajnego fryzjera w Gdańsku, kierując się opiniami klientek... Paula c.d Uwaga! Jesli chcesz miec piekne wlosy. (1) po fachowa pomoc,aby wyzbyc sie negatywnych emocji i kompleksow a dopiero... Silvia i Dorota Ninard Beata Gorazd - opinia (1) gabinecik sympatyczny,obsługa bardzo miła,możliwość skorzystania ze... Beata Gorazd Bardzo mały wybór (1) Niestety większość sukienek ze strony jest niedostępna. Obawiam sie że... Aga POLECAM (1) Jest to studio dla osób, które cenią sobie sterylność, higienę. Prócz tego... Patrycja Super !! !! !! (1) Po wielu poszukiwaniach odpowiedniego studia, aby przekłuć język, postawiłam... Adriana KOCHANI!!! Zachęcam i polecam gorąco!!koniecznie musicie poznać STUDIO ISABELL!!! (2) Pozwól sobie na chwilę zapomnienia...Zafunduj sobie relaks i oddaj się w ręce... S. W. Hanna - opinia (1) Profesjinalna i sympatyczna obsługa.Ciekawy wystroj,przyjemna atmosfera.Ceny... Hanna szok (1) Po wielu wizytach w przeróżnych salonach zostałam utweirdzona w przekonaniu,... syria Naprawdę warto! (1) Piękno i uroda jest naszym atutem.Polecam oddać się w ręce specjalistek tego... Agnieszka Nitka to się nazywa profesjonalizm (1) Dziewczyby rewelacja.Juz jakis czas chodze do salonu Oriana, najpierw... Magda Mr Pan Maciek "z Krewetki" is miszcz... (1) I want to say że Pan Maciek cuts baardzo nice i is baardzo friendly... ..I... Andżelika and czesio zdecydowanie nie polecam (1) bylam na scinaniu. cena wyskoka a rownie dobrze moglam isc do osiedlowego... a pozdrawiam (1) super klient