:) (1) a moze każdy powinien napisać z która z fryzjerek miał do czynienia wtedy... zorro Warto odwiedzić (1) Co prawda swoją sukienkę kupiłam w zupełnie innym miejscu, ale mimo to... mcz78 polecam (1) Obeszłam chyba wszystkie salony i ostatecznie zdecydowałam się na sukienkę z... mcz78
pani grazynko ten salon i obsluga sa rewelacyjne (1) absolutnie nie zgadzam sie z opinia pani grazyny!w salonie tym panuje... gozesowa Tak trzymać (1) Mieszkam w Gdańsku od kilku lat i w tym czasie odwiedziłam sporo salonów... Urszula Tylko Kamil !!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Super fryzjer :) Tyle wystarczy.... Wszystkie kobietki z mojej rodzinki do... Monia jednym słowem - polecam (1) zrobiłam sobie wczoraj kolczyk w języku- i naprawde nie bolało..... dzis mam... Kinia suuuuper (1) Do salonu fryzjerskiego trafiłam dzięki znajomej.Obsługiwała mnie Pani... Zadowolona Prosze/ (1) A mozecie mi powiedziec jakie sa te ceny? takie zwykle scinanie. suszenie. ANETA Klientka - opinia (1) Uważam,że kosmetyczka Ewa jest ok. Fachowa. Kompetentna. Kulturalna. Z... Klientka Najlepszy salon w 3-mieście (1) Odwiedziłam chyba wszystkie salony w całym Trójmieście, ale to co mnie... Karolina Suuuuper!!!! (1) Najlepszy salon w Trójmieście!!! Jestem chłopakiem, miałem... Łukasz Gdynia Maciek to profesjonalista (2) szybkie kontury i bardzo dokładne , wypełnienia i cienie wykonywane sprawnym... Tomek polecam!!!!!! (1) polecam robienie paznokci w tym salonie! pania w czarnych krotkich wlosach... freya NAJLEPSZY FRYZJER W CALYM TROJMIESCIE (1) DLA POTWIERDZENIA SWOICH SLOW ZAWARTYCH W NAGLOWKU CHCIALBYM NAPISAC ZE... AREK ( WASZ KLIENT NA ZAWSZE ) Pani EWA- profesjonalistka jakich malo (1) Polecam wszystkim Paniom wizyte u Pani EWY. Pani Ewa jest profesjonalistka... Betty super!! (1) zdecydowalam sie na serie zabiego wyszczuplajacych i musze przyznac ze... Karolina Pobyt w spa (1) Juz dawno nie czulam sie tak zrelaksowana.Bardzo milo wspominam pobyt u... Kinga gorszych nie ma (1) tragedia robilam trwala u karoliny i porazka mam jedna wielka szopę. trzyma... niezadowolona Monika - opinia (1) Do zakladu en vogue trafilam za rada kolezanki. Pierwszy raz wziela moje... Monika