nowe lamki ;D (1) Jeszcze lepsza opalenizna dzięki wymianie lampek ;D i ślicznie uśmiechnięta... cichy wielbiciel super:) (1) bardzo polecam, naprawde, bylam tam 1 raz i na pewno wroce :) a panie... zoska Kasia - opinia (1) Rollmasaż - super wynalazek!!! Kasia
Warto zajrzeć (1) Bardzo miła obsługa naprawdę polecam. Wystrój robi wrażenie i przyciąga oko.... Stworek Rewelacyjne Solarium ! (1) Uważam, że to solarium z całą pewnością zasługuje na najwyższą ocenę,... Klaudia Dobry Salon (1) Naprawdę dobry salon, jeszcze przed umyciem włosów fryzjer omawia z klientem... Fionca Gorąco polecam (1) Nowo otwary salon urody w dogodnej lokalizacji. Przyjemny wystrój,... Madzia ! najlepsze solarium pod słońcem ! (1) bardzo polecam wszystkim :-)) MAzi FANTASTYCZNY !!!!! (1) zrobiłam tatuaż na pleckach i jestem zachwycona!!! co za wprawa - po prostu... Basia duży średniak (1) nie wiem za co to studio zachwalają? ceny dużo wyższe niż w innych... malutka Polecamy!!!!!!!!!!!!! (1) Własnie zrobilysmy sobie kolczyki w jezykach.NIc nie bolalo!!!Strach mial... Madzia i Justyna Tajson - opinia (1) wspanialy efekt opalania polecam Tajson Marek - opinia (1) polecam, wspanialy efekt opalania, Marek Relaks i dobre efekty (1) Super zabieg na oczy i masaż twarzy - bardzo relaksujący, a po zabiegu... m4 Byłam zadowolona....byłam stałą klientką.... (1) Byłam stałą klientką, ale już nie jestem. I już więcej do Was nie przyjdę a... blue7 Błędna ocena: CENA (1) W swojej opinii błędnie zaznaczyłam ceny. Są one oczywiście przystępne.... Marzena Gapcio - opinia (1) Jeśli mowa o solarium we Wrzeszczu to do szału doprowadzają mnie wieczne... Gapcio Czarodziejski salon (1) Ja do p.Kariny przyjeżdżam aż ze Szczecina,profesjonalna,fachowa,materiał z... Basia Kamil (1) Ja natomiast goraco polecam Kamila. Jest naprawde mistrzem w swoim fachu.... Karola Bardzo sympatyczny (1) Salon jest świetny,od lat korzystam z jego usług i jestem bardzo... stała klientka