Mi sie podoba. (1) Bardzo miła atmosfera, oryginalne kosmetyki,miła i profesjonalna obsługa.... IGA USTA NA STAŁE (1) Wykonanie bardzo dokładne,zabieg prawie bezbolesny,efekt 100%Polecam p.Monikę... Małgosia zdecydowanie polecam! (1) Szukałam, szukałam i w końcu znalazłam świetny salon. Fryzjerka doskonale... Marta
:) (1) Polecam solarium we Wrzeszczu. Ktoś pisał wcześniej, że są duże kolejki. To... Kasia jaroo - opinia (1) dzisiaj sie tam dziaralem.wyszlo super polecam to studio . wielkie dzienks za... jaroo SZCZERZE POLECAM (1) Żadna pozywtywna opinia nie odda jakości usług i fachowości pracowników... Zadowlona poczujesz się jak w niebie... (1) ...gdy przekroczysz drzwi gabinetu...poczujesz cudowny, owocowy zapach... mm POLECAM :)))) (1) Dzisiaj byłam w tym saloniku, moje ogólne wrażenie BDB. Atmosfera... klaraaa POLECAM (1) Bylem polecam.Sto procent sterylnosci chlopaki doradzili mi.Poswiecili mi... Maciek zbank - opinia (1) Obsluga mila ceny przystepne, solarium super mocne , poprostu rewelacja... zbank SA - opinia (1) Właśnie wróciłem z tego salonu. Strzygła mnie wysoka szczupła blondynka.... SA fenomen! (1) Lampy są świetne, czyściutko, wspaniały klimat, nie chce się stamtąd... A marek - opinia (1) polecam w 100%. Bylem z żoną na kamieniach wulkanicznych, niezapomniane... marek Coś wspaniałego! (1) W wielu solariach już bywałam, ale w żadnym nie czułam się tak wspaniale. A... Alucha Rewelacja (1) Strzygłam i farbowałam się kilka dni temu u p. Krzysia i jestem bardzo... Justyna FANTASTYCZNA OBSŁUGA (1) BARDZO MIŁA I FACHOWA OBSŁUGA!!! POLECAM SERDECZNIE!!!! KASIA solarium o jakim zawsze marzyłam:) (1) super!wypas! przyjazna atmosfera!według mnie najlepsze solarium w... diana sylwiaaa - opinia (1) fajnie ze powstalo blisko mnie solarium tylko mogliby obnizyc stojacej kabiny... sylwiaaa bardzo pozytywnie!!! (1) Odwiedziłam dziś salon Aurum- chyba jedyny taki salon w trójmieście,a... ania s. POLECAM (1) CENY STOSUNKOWO WYSOKIE, ALE ZAPEWNIAM, ŻE WARTO TAM SIĘ OPALAĆ. SOLARIUM... KASIA