Moja ocena : (1) Obsługa jest sympatyczna i uprzejma ;D Usługi są rewelacyjne, ceny są dość... Dominisia SAVEETAT the best (1) Co tu bede sie dużo rozpisywac...Robiłam sobie u Krzyśka tatuaż,... Iga Miłe zaskoczenie (1) O salonie dowiedziałam się ze strony trojmiasto.pl, bo inaczej to nigdy nie... Tina
tragedia (1) Jak nigdy nie mialam popalonych po farbowaniu włosów, tak po wizycie się... niezadowolona Sylwia - opinia (1) Dzisiaj po praz pierwszy odwiedzilam salon i wykonalam zabieg... Sylwia SUPER (1) mila obsluga bywalam tam nie raz ale nowa kosmetyczka pani Ola jest poprostu... Agnieszka Polecam gorąco! (1) Kosmetyczka Maryla jest osobą bardzo sympatyczną, przepięknie wykonuje... Basia POLECAM (1) Jestem mile zaskoczony z jakosci usług wykonywanych w tym zakładzie:) Dzis... Maciek Super! (1) Jestem bardzo zadowolona przede wszystkim z pań, które obsługują, zawsze... Mirka :) (1) Najlepsze solarium na jakim byłam :) Moni Ada - opinia (1) Profesjonalne podejscie do klienta, w koncu miejsce gdzie klient czuje sie... Ada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Super obsługa, wszystko z*******e , kto byl to wie, kto nie był niech idzie... orzecho bardzo fajny salon (1) mila obsluga - fachowa przede wszystkim!!! od kilku miesiecy korzysystam z... grazyna JEDYNE W SWOIM RODZAJU (1) w wielu solariach już bywałam ,ale w żadnym nie jest tak rewelacyjnie jak tam... JOANNA :) (1) bardzo fajny salon, miła obsługa, która faktycznie doradza ale nie narzuca... nela XXX (1) Rewelacja, rewelacja, rewelacja. Polecam to studio każdemu. Zdecydowanie... XXX fryzjerka z powołania (1) Znalazłam salon Boetcher właśnie na tej stronie i postanowiłam zaryzykować -... marta ewa - opinia (1) byłam już kilka razy, polecam wszystkim by spróbować...naprawdę rewelacja i... ewa salon damski - rewelacja (1) Szczególnie polecam młodego chłopaka, zna się na rzeczy. Umie zrobic cos z... zadowolona NAJLEPSZE SOLARIUM W TRÓJMIEŚCIE (1) CO TU DUŻO PISAĆ... POPROSTU TAK JAK SIĘ REKLAMUJĄ...MINIMUM CZASU OPALANIA... MŁODY