pełen profesionalizm (1) miła i profesjonalna obsługa najtańsze kolczykowanie w trójmieście. Naprawdę... zadowolony klijęt Istotka - opinia (1) Bardzo podoba mi się podejście tej Pani. Kiedyś przedłużałam włosy w salonie... Istotka już nie chodzę do innego fryzjera (1) Pani Kasia jest moją stałą fryzjerką. Odkąd uratowała mi fryzurę po... neania
super (1) mi sie tam podoba najlepsza jest obsluga zawszemozna pogadac milo rewelacja... kasia ? (1) byłam u pana, ale nie wiem u którego ;) u wyższego: to paweł czy adrian???... jolka Polecam! (1) Strzyge sie tam od 2 lat i jestem bardzo zadowolona. Na poczatku strzygl... Nina SKANDAL I ŻENADA!!!!!! (1) Gorąco ODRADZAM wizytę w tym salonie. Chamska obsługa i jawna ignorancja... Anna Dorocińska mayday - opinia (1) Salon ogólnie wygląda bardzo żle!! Korzystałem z usłu działu męskiego i tak... mayday Monia i Piotr - opinia (1) Po dokonaniu rekonesansu kilku studiow tatuaży pomimo wyzszych cen usług... Monia i Piotr do "Goni" (1) "klijetka" Twoja ocena jest jak Twoja ortografia, daj sobie spokój w... Herbert jestem zadowolona (1) Dwa kolczyki i jeden tatuaż. Nie było się do czego przyczepić. Obsługa... Joanna C. małgonia - opinia (1) Korzystam z usług salonu od wielu lat i nie zamierzam go zmieniac!!!... małgonia Polecam (1) Chodzę do "Bogny" już ok 2 lata i gorąco polecam. Może nie jest najtaniej,... Aga karola - opinia (1) zakład jak zakład. Najbardziej wkurzające jest to ze gdy siedze na fotelu i... karola kacha - opinia (1) Świetny klimat i uprzejma obsługa. Godne polecenia! kacha Jestem w szoku... (1) Wprost nie moge uwierzyc z to co czytam negatywnego ponizej. Wczoraj po raz... Anita Nzjlepszy salom kosmetyczny (1) TO najleszpy salon kosmetyczny w jakim byłam. Panie sa miłe, potrafią... Marlla Natalia - opinia (1) Poleca-chyba wystarczy!!!Korzystam od 2lat i nie wyszlam jeszcze z tego... Natalia tatuaż (1) witam,właśnie zrobiłem sobie pierwszy tatuaż i musze powiedziec a raczej chce... zyga AC MILAN !!! (1) Polecam jak najbardziej to wspaniałe studio, miła obsługa zapewni mam... sawczen