mega spoko :) (1) pozdrawiam moja ulubiona pania w czerwonych wlosach :P Michal gośka - opinia (1) Troszke drogo. Poza tym trzeba uwazać, jak się robi paznokcie. Lakier... gośka humorzasta baba! (1) baaaardzo drogo!kobita humorzasta i robi paznokcie gdzies z cztery godziny... kkkarolcia
Mój tattoo (1) robiłam swój tatuaż i chociaż trwało to ponad 3h to znioslam to świetnie... Diablica:) Jerzy - opinia (1) Ja jestem zadowolony. Uczęszczam na zabiegi oczyszczania cery i polecam... Jerzy Zdecydowanie POLECAM wszystkim!!! (1) Byłam tam wczoraj pierwszy raz i napewno nie ostatni..... Obsługa bardzo... GosIuNia :) (1) Moim zdaniem nic dodac, nic ujac.Jednym slowem Rewelacja.Wszystkim, ktorzy... Ata ****super**** (1) satysfakcja gwarantowana!!!! bkmieciu Rewelacja!! (1) To jeden z nielicznych w Trójmieście fryzjerów, którzy potrafią dobrać... Ania Szydłowska super (1) bylam ostatnio na scieciu, i jestem bardzo bardzo zadowolona (a mnie... nat shallabi - opinia (1) Do 3 razy mile zaskoczenie! Raz- nigdy w zadnym salonie nie poswiecono mi... shallabi Polecam ;]] (1) Bardzo fajne babeczki tam pracują, a fryzury czeszą profesjonalnie ;]]... zzzzz nie polecam naprawde!!!!!! (1) wlosy tylko fryzury dla starszych pan,metody i produkty jak za 'krola... agniecha26 Chłopaki też potrafią!!! (1) No, no, no, nie spodziewałam się, że Pan Marcin to taki talent :) Moje... Betty Justynka - opinia (1) Rolletic jest super! Już po trzecim masażu zauważyłam efekty gołym okiem,... Justynka Wspaniale (1) Mozna oddac sie w rece tych fachowców. Bylam bardzo zadowolona z porady i... Ela super (1) jakosc rewelacyjna jeszcze w zyciu nie mialam zrobionego frechu w 40 min z... iwona Polecam!!!!!! (1) z czystym sumieniem polecam, profesjonalana obsluga, milo, czysto,... niusia niebo na ziemi (1) wspaniała ekipa i profesjonalna obsługa! Brawo, polecam... Maria Przemiłe trzy godziny:) (1) Dziewczyny w salonie sa przesympatyczne i przede wszystkim starają się pomóc... Oliwka