:-( (1) Solarium Opolska 3 =>> 1) Pani blondynka, która tam obsługuje zachowuje się... zawiedziona klientka nareszcie to (1) tylko do pani Wiolety,ma niesamowity talent,z szarej myszki zrobila ze mnie... Monika Super! (1) Chodze tam od x lat i jest fantastycznie. Obsługa ewelacja - zwłaszcza... Aluchna
Ani - opinia (1) Piękne i klimatyczne miejsce Ani Niezadowolona (1) Odradzam wszystkim, którzy chcą ostrzyc się u K. To jakaś paranoja. Nie dość... nicole POPROSTU BOMBA I REWELKA!!!! (1) woooow, woooow i jeszcze raz woooow!! atmosfera fantastyczna, łóżka pełna... Aleksandra Depilacja u Izy to czysty relaks!!!! (1) Do tej pory depilacja ciała była dla mnie zawsze przykrym i bolesnym... Ania D. Wspanialy salon i rewelacyjny relaks (1) Mialam niewatpliwa przyjemnosc byc klientka salonu, juz na wstepie bardzo... Kasia Mrowka Profesjonalnie a jak u najlepszej przyjaciolki :) (1) Obsluga wspaniala, pelny profesjonalizm i do tego jak na babskim... Ewa Polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Super solarium! Fajne, nowoczesne łóżka! Nonstop jakieś promocje :D Niedługo... Elutka chamstwo (1) Chamstwo niespotykane Klient, który nie może dojechać z bardzo ważnych... MEg pełen profesjonalizm (1) profesjonalne usługi w przemiłej atmosferze, Pani Julita to profesjonalistka... Anna Lewkowska I oto chodzi i oto chodzi!:) (1) Witam. No wkońcu się udało wylądować na swoim!:) Znam sie z chlopakami... Bartas Świetne studio - polecam! (1) Nic dodać, nic ująć! Fachowa obsługa i świetna atmosfera! Pani Patrycja (2)... Ania Warto spróbować (1) Podczas wakacji odwiedziłam salon la grace i jestem zadowolona zarówno... Ewa la femme?? (1) rowniez spotkalismy sie z osoba podszywajaca sie pod konsultantke Waszej... gonzo Polecam (1) Po jednym moim zabiegu schudłam aż 1 kg. Polecam. świetna obsługa i... Basia supwrrrr (1) super obsługa w jednym salonie można zrobić pazórki i włosy obciąć i... laura SZCZERZE POLECAM!!! (1) Przede wszystkim dziekuje p.Asi za uratowanie mojej fryzury slubnej-byla... Asia Ola - opinia (1) A ja mam super kolczyki!!!!! :-) Oddałam się w dobre ręce i jestem zadowolona! Ola