polecam (1) Serdecznie polecam ten salon, obsługiwała mnie Pani w długich ciemnych... Julia Opolska (1) Jest to najfajniejsze solarium na którym byłem, łóżeczka bardzo czyste... Tom Polecam! (1) W tym studiu zrobilam sobie juz 2 tatuaze z ktorych jestem w 200 %... Natalka
Nice! (1) Bylismy tu z nazeczonym na pare dni rok temu na Sylwestra i w pakiecie... P+D lili merle - opinia (1) Na stanowiskach fryzjerskich dość brudno.Na grzebieniach włosy po poprzednich... lili merle Polecam ! (1) Już od dłuższego czasu zamierzałem zrobić tatuaż. Po dokładnym rozeznaniu... bodaq nie polecam (1) nie polecam, bylam zrobic tam sobie wlosy, pani ogolnie bardzo mila niestety... Aga POLECAM (1) Zachęcona opiniami na Trójmieście postanowiłam udać się do p.Grzegorza i... Marta Polecam (1) Świetne solarium, miła obsługa i usługi wykonywane w dobrym stylu. Można się... Aneta Rewelacja! (1) Pani Kasia jest rewelacyjna! Doradzi, pomacha szybko i sprawnie nożyczkami i... bea mia - opinia (1) mnie jest po prostu brak słow...koszmar i to chyba wszsytko tłumaczy mia ...aż drżały mi nogi... (1) Dlaczego zapukałam do Alternative'u, odpowiedź jest prozaiczna - AWANGARDA... ZADowolona CZErwona... :-) polecam (1) Byłam w salonie wczoraj, po raz pierwszy. Wyposażenie salonu nie powaliło... agnes :) (1) Salon super, ceny przestepne. Korzystalam z fryzjera, depilacji, rolleticu,... Kasia Musicie odwiedzić to miejsce (1) Nic dodać nic ująć. To po prostu rewelacyjne miejsce. Panie przesympatyczne... Marlena POLECAM!!! (1) Bardzo polecam salon Maryla sama korzystam kompleksowo z usług.i jestem... nina W pełni udana wizyta! (1) Pierwsza wizyta i jest...super!w moim przypadku: strzyżenie u p. Krzysztofa.... Gosia anetta - opinia (1) Wspaniałe miejsce, fantastyczna jakość usług za niewielkie pieniądze,... anetta warto (1) ten czlowiek ktory jest szefem jest niesamowitym fryzjerem wrecz... piotr POLECAM (1) Z usług tego salonu korzystam od dawna i zawsze jestem zadowolona. Do tej... Monika