POLECAM (1) Jest to studio dla osób, które cenią sobie sterylność, higienę. Prócz tego... Patrycja Super !! !! !! (1) Po wielu poszukiwaniach odpowiedniego studia, aby przekłuć język, postawiłam... Adriana KOCHANI!!! Zachęcam i polecam gorąco!!koniecznie musicie poznać STUDIO ISABELL!!! (2) Pozwól sobie na chwilę zapomnienia...Zafunduj sobie relaks i oddaj się w ręce... S. W.
Hanna - opinia (1) Profesjinalna i sympatyczna obsługa.Ciekawy wystroj,przyjemna atmosfera.Ceny... Hanna szok (1) Po wielu wizytach w przeróżnych salonach zostałam utweirdzona w przekonaniu,... syria Naprawdę warto! (1) Piękno i uroda jest naszym atutem.Polecam oddać się w ręce specjalistek tego... Agnieszka Nitka to się nazywa profesjonalizm (1) Dziewczyby rewelacja.Juz jakis czas chodze do salonu Oriana, najpierw... Magda Mr Pan Maciek "z Krewetki" is miszcz... (1) I want to say że Pan Maciek cuts baardzo nice i is baardzo friendly... ..I... Andżelika and czesio zdecydowanie nie polecam (1) bylam na scinaniu. cena wyskoka a rownie dobrze moglam isc do osiedlowego... a pozdrawiam (1) super klient rewelka (1) Super obsluga, solarium bez zarzutu, a pani Magda dba o dobra muzyke. Dalem... Baz Polecam P. Magdę - kosmetyczkę (1) Świetnie wykonuje zabiegi, udziela fachowych porad, a przy tym jest bardzo... Justyna maelynn - opinia (1) korzystalam z uslug fryzjerskich- rewelacja!! zarowno balejaz jak i... maelynn Beata - opinia (1) nie ma sie co rozpisywac SUPER SALON!!! I LIGA!!!!!! atmosfera jak nigdzie... Beata polecam (1) Bardzo miłą obsługa, duży profesjonalizm. Ceny wysokie ale materiały i... Monika :) (1) naparwde fajne sloarium, szczegolnie pan ktory mnie czasem obsługuje:) hmmm,... D. magda - opinia (1) zgadzam sie ze jest tam najlepsza obsluga na swiecie:)w tym salonie... magda Polecam (1) Znalazłam adres salonu Dalia na portalu Trójmiasto. Skorzystałam z jego... Ilona aga - opinia (1) po przeczytaniu b.dobrych ocen oww.zakładzie poszłam aby się ostrzyc i... aga joanna - opinia (1) mimo to ze jestem starsza kobieto p.Monika ktora tam od niedawna pracuje... joanna