Nie zawiodłam się. Fale radiowe to rewelacja. (2) Chodzę do OTC na zabiegi fal radiowych. Muszę przyznać że efekt jest... Mirka z Gdyni Z pewnością miejsce i zbiegi godne polecenia. (2) Muszę powiedzieć, że byłam zaskoczona komplesowością programu, kompetencją... Joanna Nowakowska Bardzo miłe miejsce! :)))) (2) Zabiegi naprawdę godne polecania!!!! ;] Już po 5 zabiegach widoczna jest... eV
super miejsce super obsługa (2) Jestem klientka tego salonu. Na uwagę załuguje przede wszystkim... Dorota wyjątkowe miejsce (2) miejsce, gdzie nic i nikt nie przeszkadza a wszystko pomaga i w wypoczynku i... kasia REWELACJA (1) Pani Aneta jest wspaniała :)))) , wyczarowała i fryzurę , która spawiła... bea rewelacja :) (1) do alternative "przyciągnął" mnie Szymon (pozdro serdeczne), do ktorego... futkerina Zdecydownie polecam :) (1) Jestem młodą dziewczyną, ale mimo to mam problemy ze zdowiem. Dzięki wizytom... Joanna 22 REWELACJA (1) Super podejście do klienta i to od pierwszej minuty. Krzysiek jest... Iza beznadziejnie i drogo (1) Zamierzałam skorzystać z tego salonu jednak podejście obsługi do klienta... lunka niezadowolona (1) Bardzo często zmieniają się tam fryzjerki,wielki minus.Bo była tam jedna pani... Karola zadowolona (1) :-) Karolina Polecam! (1) Jestem w pełni usatysfakcjonowana z punktu na Morenie. Stosuje dietę (choć... Patrycja Polecam (1) Przyjechałam po 3 latach na prawie trzy tygodniowy urlop do Polski, na którym... Monika polecam (1) ja też jestem zadowolona z usług świadczonych przez ten zakład. Szkoda tylko,... Iwona Linowska Bardzo fajny lokal (1) Super pomysł, wystrój i obsługa. Mik Maestro D.Degowski :) (1) Mialam ostatnio okazje oddac sie w rece swietnego fryzjera P.Darka... i... :)) super salon (1) bardzo konkretny salon, jestem klientem od 5 lat i zawsze fryzura była taka,... Sławek super (1) strach miał wielkie oczy... przekuwałam sobie noska :) i wszystko było... hanazibi jestem na TAK (1) W dniu dzisiejszym po raz 1szy skorzystalam z solarium i jestem b zadowolona.... Patka