Gorąco polecam (1) Rewelacyjne miejsce, paznokcie super. Polecam wszystkim ew Zobaczcie sami!!!!! (1) Chodzę od połowy sierpnia na masaże. Najchętniej pokazałabym wam wyniki jakie... Aga monia - opinia (1) fajne solarium duzy wybór łózek sympatyczna obsługa monia
POLECAM (1) Paweł ma głowe pełną pomysłów, świetnie doradza no i zna sie na rzeczy.... azmii.digart.pl Yes!Yes!Yes! (1) bardzo fajny lokal,miła obsługa,ja trafiłam w ręce pani Asi,bez zbędnych... Emilka masakra (1) ja tez czekalam bardzo dlugo pomimo umowinionej godziny ...kiedys jak byli... klientka Polecam (1) klimatyczny,przemiły, mały salon ze świetną,uroczą obsługą.A przede wszystkim... Miśka Magda - opinia (1) Bywam tam od okresowo lat pięciu bodajże. Przesympatyczna obsługa, stosunkowo... Magda Nieporozumienie (1) Niestety nie zgadzam się absolutnie z opinia poprzedniczek w kwestii cięcia i... Oburzona Najlepszy Salon W Trojmieście (1) Obsługa w salonie rewelacyjna,wszystko na wysokim poziomie. Gwarantowana... Ada magdusia - opinia (1) mili państwo na początek wielkie podziękowania za moje przeurocze plecy i... magdusia Polecam wszystkim !!! (1) Jestem bardzo zadowolona z zabiegu.:) Był bezbolesny i przeprowadzony w... paulina:) zadowolona (1) Polecam kobietom ceniącym swój czas!!!Obsługa miła i sympatyczna. W tym... Kasia W tym gabinecie jest super! (1) Gabinet nowoczesny,bardzo miła atmosfera, kosmetyczka bardzo miła,... mariolasyl Tego trzeba było :) (1) Pierwsze co to gratulacje dla Pani Alicji za umiejetności i super salon.... Mateusz Dagmara - opinia (1) Bardzo miłe miejsce, gdzie można się czuć komfortowo. Sympatyczna i... Dagmara Marta - opinia (1) Jestem stałą klientką pani Kasi, jestem zawsze zadowolona z rezultatu.Sam... Marta Polecam w 100%! (1) Byłam w tym salonie nie pierwszy raz, i tak jak za pierwszym razem jestem... GoSiUnIa mlody - opinia (1) wspanialy efekt opalania ,polecam,raz a porzadnie mlody szczerze polecam! (1) Szczerze polecam ten gabinet Depilowałam paszki i wąsik. Gabinet jeszcze... HaniaG37