dlugo szukalam az w koncu znalazlam (1) Zjezdzilam wiele salonów w Gdańsku ale w tym już pozostane. Super atmosfera i... Kamila M. Rewelacja (1) Jestem bardzo zadowolona z uslug (robilam wloski i paznokietki). Przylacze... Asia super opalenizna!!! (1) rewelacyjny wystrój - wchodzisz i czujesz się jak w innym świecie. bardzo... marzena
Ania - opinia (2) profesjonalnie i sympatycznie Ania polecam (1) polecam jak najbardziej!!!!!!!!!!! z*******e pomysły.... no i wyszedłem z... Versus Bez rewelacji niestety. (2) Można dużo wydać a efekt będzie odwrotnie proporcjonalny...nie polecam. Anna nowe łóżko (1) testowałem nowe łóżko prestige 990, bardzo ciekawe, klimatyzacja, opalanie... scylla o. - opinia (1) rewelacja. nikt nigdy ie ostrzygl nie tak jak p.ZByszek. mistrz po prostu.... o. Poprostu super! (1) Rewelacyjne studio, nowoczesne, czyste zadbane lozka, przemila obsluga.... Satly zadowolony klient Profesjonalnie!!! Elegancko!!! Przyjemnie !!! (1) Wszystkim osobą ceniącym sobie profesjonalizm, komfort oraz przystępne ceny... Opalona i Zadowolona !!!! :-) tak sobie (1) opalanie takie sobie chyba lampy do wymiany , obsluga niezbyt zainteresowana... sun devil Pani Anita - polecam (1) Za pierwszym razem trafiłem w ręce fryzjerki, która poszła na łatwiznę -... Grzesiek fell like in heaven (1) podczas mojej pierwszej wizyty w salonie heaven beauty faktycznie poczułem... mr boombastic BRĄZ JAK Z JAMAJKI !!!!! (1) Byłam w SUN4YOU dopiero 3 krotnie a już mam odcień skóry, który mi w... Magda Anna - opinia (1) Często chodzę na profesjonalne makijaże przed imprezą i Pani Ania mimo... Anna Profesjonalizm i miła atmosfera w jednym (1) Kurs wizażu poprowadzony przez Elę był rewelacyjny! Jej rady są bardzo... Ola Super miła obsługa (1) Miejsce godne polecenia i zaufania. Rewelacyjna obsługa i bardzo atrakcyjne ceny Magda Uleczka - opinia (1) Pani Lucyna potrafi dobrać fryzurę odpowiednią do urody i charakteru osoby.... Uleczka Agata - opinia (1) Bardzo fajny salonik, miła obsługa, przyjemny klimat. Gorąco polecam! Agata oaza spokoju i pelen profesjonalizm (1) rewelacyjny klimat.miejsce do ktorego chce sie wracac.bardzo sympatyczna i... maika