Moja ocena (1) Obsluga niezbyt zainteresowana klientem. Tym bardziej, ze bylam umowiona. Nie... Justyna janeczka - opinia (1) Zazwyczaj kiedy wychodzę od fryzjera jestem niezadowolona, ale kiedy... janeczka :) (1) WITAM.BYŁAM PRZEDWCZORAJ KLIENTKĄ PANA MARCINA.ŚWIETNY FRYZJER KTÓRY W 100%... ZADOWOLONA
kasa (1) masz placic 177zł a po usludze biora od ciebie 240 (tyle płacę za wynajem... bronka NIKOMU NIE POLECAM!!!! (1) DwaRazyByłam wTymZakładzieFryzjerskimObcinałaMnieSzef... Agata świetne miejsce (1) Przesympatyczne miejsce na relaks. Sauna rewelacja solarium też szczególnie... Dorota :)) (1) Decydując się na tatuaż postanowiłam zrobic go w studiu Lezec, bo wiedzialam... ~paula~ Tomi - opinia (1) super salonik,super opalanie,super obsługa...:):* Tomi Polecam (1) Polecam, jestem bardzom zadowolona z obsługo. Ona23 vv - opinia (1) co tu duzo mowic-z****iscie/najlepsi vv cieszę się, że tam trafiłam :o))) (1) trafiłam do ŚWIOSTa szukając studia gdzie ktoś w końciu zrozumie jak ma... Iwona SUPER, SUPER I JESZCZE RAZ SUPER !!! (1) Gorąco polecam... Wystrój bomba, niepowtarzalny i bardzo oryginalny. W ogóle... Czarna Eugenia - opinia (1) Bardzo duża pochwała dla Pani Gabrysi,jest wspaniała .talent i serce włozone... Eugenia Brak słów (1) Atmosfera panująca w tym salonie to po prostu istna tragedia. Fryzjerki... Monika niska jakosc obslugi (1) Kierowana wieloma licznymi dobrymi opiniami na internecie pokusilam sie o... kasia Polecam (1) Bardzo dobrze opala polecam! i bardzo miła obsługa ! cream super:) (1) profesjonala, bardzo miła obsługa, polecam rollmasaż, vacu,... Asia a ja się z negatywnymi komentarzami nie zgodzę! :) (1) od jakiegoś czasu jestem tam bardzo często. I nigdy nie narzekałam. Pani... Basiek solarium (1) solarium swietne nowe łóżko super lampy super obsluga polecam!!! kasiunia Nie dziwię się tylu pozytywnym opiniom ;) (1) Super solarium. Na pewno będę korzystała z niego częściej ;) Bea