Małgosia - opinia (1) polecam gorąco Małgosia Stała klientka :) (1) W solarium u Pani Basi bywam bardzo często przynajmniej 2 -3 razy w tygodniu... gosia Sopot końcówki (1) totalna klapa!!poszłam podciąc tylko końcówki a wyszłam ze schodami na... wandzia
proponuje PRL-owska wywieszke "za wykonane uslugi salon nie odpowiada" (1) Fryzjerzy mlodzi, sympatyczni z duzym potencjalem. Niestety "Pan z recepcji"... rozczarowana POLECAM (1) Byłam , sprawdziłam - jest OK . Polecam ten zakład !!! zadowolona Naprawdę polecam ! (1) Zachęcona wypowiedziami innych klientów tego Salonu postanowiłam i ja... Karina w skali szkolnej - dostateczny z plusem (1) w skali szkolnej - dostateczny z plusem G. polecam (1) polecam ten salon kosmetyczny Pani Iza rewelacyjnie przedłużyła mi paznokcie... Kasia Ceny (2) chciałabym się dowiedzieć ile kosztuje czesanie w tym salonie. Klasyczne... Alicja maryska - opinia (1) Witam, co do salonu to bez rewelacji. Ratuje go jedynie obecnosc Pana Tomka.... maryska Jestem zachwycona-polecam (1) Witam. Mój przypadek jest wyjątkowo trudny i pracy nade mną mogła się podjąć... Monika Z bezkonkurencyjny (1) Najlepszy salon w trójmieście, wyjatkowa atmosfera, doskonała - fachowa... apaszka Aneta - opinia (1) Jeśli ktoś chce zrobić sobie tatuaż to polecam to studio.Jest tam milutko a... Aneta Pani P. (1) Niewątpliwie za bardzo uwierzyła że jej talent fryzjerski zwalnia ją z... luśka Kasienko pozdrowienia zza siodmej wody:) (1) Kasienko pozdrowienia zza siodmej wody:) om Bosko (1) Cóż można więcej napisac, Julita i Karina to czarodziejki...i ta... Ewelina Nohrstedt Super (1) Właśnie wróciłam z solarium i muszę powiedzieć, że miejsce mnie wręcz... Nowa klientka :) Ewa - opinia (1) Przemiła obsługa, fachowe doradztwo. Pani Brygida ma "złote ręce". Polecam. Ewa zawiedziona.... . (1) Bylam w salonie pare dni temu...... i z przykroscia musze stwierdzic iz... Justyna strasznie brudno (1) szczerze bylam tam w weekend,zostalam beznadziejnie obsluzona do tego suknie... cherrii