Polecam!!!! (1) Profesjonalizm w każdym calu, trwały makijaż, jestem bardzo zadowolona! Ania gorąco polecam! (1) bardzo polecam panią Anię, chciałabym jej podziękować za prześliczny makijaż... aga POLECAM. (1) Bardzo miła i sympatyczna obsługa ( kawka, herbatka czy woda). Pani... Aleksandra
:) (1) stale, niskie ceny i mila, profesjonalna obsluga. polecam wszystkim z Moreny... Logan czy zmienia lampy (2) chodzilam na te solarium bardzo dlugo ale ostatnio zauwazylam ze lampy... klaudia trwała prostująca (1) Usługa kosztowała 140 zł, w ogóle nie została dopełniona. Po nałozeniu... niezadowolona klientka REWELACJA!! (1) Szczerze mówiąc to jestem serdecznie zdziwiony poniższą opinią o salonie... Z... Elvisu super (1) Bylem wczoraj w tym solarium .Salon z klasą urzadzony.czysto w kabinach jak... dawid : ) (1) Poprawiałam tatuaż na kostce...z pewnymi dodatkami...oczywiście jestem... Kasia super (1) Bardzo przyjemny klimat, obsługa na bardzo wysokim poziomie, bardzo wysoki... Wiola Rafik - opinia (1) profesjonalne, szybko, obsługa spoko polecam! i pozdrawiam Rafik Super! (1) Chciałabym polecić wszystkim Pana Piotra, doslownie uratował moją głowe :)... Aleksandra dorota mitroszonek - opinia (1) ja stracilam w ciagu 1,5 tygodnia 3 kg jestem zadowolona z osiegnietego... dorota mitroszonek maggic - opinia (2) a ja powiem tak: jeśli powierzyć komuś swoje włosy, to Pani Oli! :-)) maggic Super! (1) Obsługa, jakość, cena - wszystko co najważniejsze. Atmosfera super, tatuaz... ja Marzena - opinia (2) No ja niestety trochę negatywnie.Trafiłam do Alternative z takim niemodnym... Marzena Polecam (1) Ze spokojnym sumieniem polecam TRENDY i pracujących tam Fryzjerów :)... Duże Oczy :] KLIENT (1) Profesjonalna i zarazem mila obsluga ,pracujaca na bardzo dobrych produktach... PATRYK Polecam paznokcie (1) Polecam wszystkim manicure. Chodzę tam na paznokcie i każde moje życzenie z... m... Polecam (1) Bardzo fajne miejsce, super klimat i świetna obsługa. Profesjonalnie ścięto... Aneta