poprostu (1) poprostu lubię chodzić do HEAVEN BEAUTY :) Iza M fajne solarium (1) jestem stala klientka tego solarium i bardzo polecam wszystkim.jest tam... ula Beznadzieja (1) Lekceważenie klienta, rzucający się w oczy brak profesjonalizmu, niezdarność... ex-klient
Kamil i tylko Kamil (1) Raz kilka lat temu trafiłam na Kamila jak jeszcze pracował gdzie indziej,... zadowolona To jest to o co chodzi! (1) Jestem zadowolona z fryzury. Pani Monika, to bardzo sympatyczna, kontaktowa... Anna Kowalik nie polecam (1) Byłam w TRENDY 3 razy, zawsze u Pawła, za pierwszym byłam zadowolona, bo... Jagoda Słabo . . . (1) Poszłam z moim chłopakiem z zamiarem wykonania sobie wspolnie takich samych... Kasia Gorąco polecam, bo naprawdę warto ! (1) Trafiłam do p. Sylwi po przeprowadzce do Gdyni i już nie mam zamiaru szukać... Monika KONIEC Z ROZMAZANYMI OCZAMI I TUSZAMI... (1) ... patrzę w lustro i widzę duuuże oczy i taaaakie cudowne rzęsy - rewelacja... Asia polecam (1) moja ogolna ocena to 5 iwona P.Dorotka (1) polecam P.Dorotke kttora jest profesjonalistka.Przemila osoba wie co robi a... pshemko Wszystko ok poza ...... (2) Jakiś czas temu zakupiłam karte stałego klienta na Sun4YOU i coż. Przez... Młoda bardzo przyjemnie (1) Odwiedzałam kilka gabientów kosmetycznych. Muszę przyznać,że ten jest... asik masaże (1) ostatnio odwiedziłam wasze spa z czystej ciekawości i muszę przyznać iz... mary Pełen profesjonalizm (1) Polecam to studio w 100%, czysto, przystępne ceny, profesjonalna obsługa,... Kasia Beznadziejna obsługa... (1) Jestem stałą kilientką tego solarium.Kiedyś pracowały tam fajne dziewczyny... ilonka Polecam !!!! (1) Plecam usługi w tym salonie!!dojeżdżam do niego z poza 3-trójmiasta i zawsze... Kamisia Rewelacja (1) Zgadzam się z opiniami moich poprzedniczek ,Pani Monika jest przemiła osobą,... olagdy zadowolona stala klientka (1) Jestem stala klientka tego salonu.dzisiaj tez bylam i jak zawsze jestem... ola Super masaże! (1) Obsługa i komfort w trakcie zabiegu absolutnie profesjonalne. Właśnie takiej... Anna Osowska