Polecam (1) Serdecznie polecam! Bardzo łatwo się uzależnić! Obsługa profesjonalna i... A. Super.... (1) nie zgadzam sie z niektorymi opiniami moim zdaniem obsługa jest... Karo-llka cena llaall (1) niskie ceny ponad 2 zlote to chyba jakia kpina lloll klaudia
Nie polecam (2) Jestem rozczarowana. Fryzura. Było prosto za łopatki, miało być do prostej... Ula Piątek w Alternative (1) Wczoraj to był mój pierwszy raz w Alternative, piątkowy wieczór w rękach... Beatka Jestem zadowolona... (1) ... jak nigdy! Dziś oddałam swoje włosy w ręce Pana Adriana i jest suuuper!... Ewa ola - opinia (1) Również uczeszczam do tego saloniku i jestem bardzo zadowolona,ceny... ola Karczoch - opinia (1) Naprawdę polecam!! :) Karczoch Polecam (1) Przez wiele lat szukałam dobrego zakładu fryzjerskigo gdzie zajęto by się... Anna P. Bardzo zadowolona (1) Korzystam z usług Pani Dorotki - kosmetyczki, jest to przesympatyczna, ciepła... Magdalena super (1) minimum czasu maximum opalenizny - to prawda, dla mnie też bardzo istotny... klaraf polecam (1) czuję się po wizycie jak młoda bogini ,piękna i młoda polecam wszystkim -... zetogda Nasza rocznica ślubu (1) Spędziliśmy z mężem naszą siudmą rocznicę ślubu w Spameedzie, były... Marta i Karol Moja opinia (1) Suknie są przepiękne, każda inna, żadna nie jest do siebie podobna!orginalne.... Agnieszka Boruc zdecydowanie polecam (1) korzystałam z porady pani kosmetolog, z zabiegu i kosmetyków Mary Cohr -... kasia Pozdrowienia dla Izki ;) (1) Jedno z niewielu miejsc, gdzie mam przyjemność doświadczyć uczucia, że moje... Asia Beata - opinia (1) Bardzo bardzo dziękuje za tak piękny makijaż,który pani wykonała mi na... Beata rewelacja :) (1) dzisiaj po raz pierwszy odwiedzilam Alterntive Club i jestem bardzo bardzo... Żaneta Roman - opinia (1) W trakcie wykonywania pracy cena wzrosła o 100procent.Nie uwzględnia... Roman Monika - opinia (1) 3 06 2008 skorzystałam z usług salonu w centrum Gdyni .Obsługa bardzo... Monika