Zgadzam się w Waszymi opniami (1) Solarium jest świetne i odwiedzam je juz kilka lat mimo że ceny rzeczywiście... Ja jak najbardziej! (1) byłam dzisiaj i jestem w 100% zadowolona, na pewno tam wrócę, pani miała... tokso Profesjonalizm! (1) Zdecydowanie polecam! Bardzo miła obsługa! Dziewczyny są rewelacyjne pod... Agnieszka Lewińska
POLECAM (1) Zanim trafiłam do tego salonu obeszłam wiele innych lecz nie znalazłam tam... panna młoda martin - opinia (1) Zgadzam się z panią Moniką, obsługa jest nie uprzejma dosłownie obsługuje z... martin Polecam Panią Ewę (1) Pani Ewa- artysta fryzur i wizażu. Osoba z pasją, talentam. Jestem jej stałą... Basia Jestem piękna! (1) Dwa miesiące temu skorzystałam z zabiegu - nieoperacyjny lifting , gdyż w... Ania polecam (1) salon rewelacyjny.polecam wszystkim. mp Architektura??? (1) Niestety nie jetem zadowolona z uslug tego salonu,pani ktora mnie obslugiwala... Aniela polecam (1) Byłam po raz pierwszy,ale napewno nie po raz ostatni.Byłam u Pani Dominiki i... ela ewa - opinia (1) Odwiedziłam Laurent po raz pierwszy i zdecydowanieo nie ostatni. Wychodząc z... ewa PROFESJONALNE STRZYŻENIE (1) Jestem stałym klientem od kilku miesiecy i tak profesjolanego strzyzenia nie... MARCIN Bernadeta Stachowiak - opinia (1) pokochałam to studio od pierwszej wizyty. po 20 latach korzystania z usług... Bernadeta Stachowiak Polecam (1) Jestem bardzo miło zaskoczona salonem kosmedica. Jestem po pierwszym zabiegu... Monika leżeć (1) serdecznie polecam studio "Leżeć" w Gdyni. Atmosfera przyjazna, wykonawca... Giatta witam!:) (1) byłam po raz pierwszy w solarium. ogolnie mile mnie zaskoczylo nowoczesne... sexy-bandziorka:D Pełen profesjonalizm (1) Trafiłam z polecenia i jestem bardzo zadowolona. Pomimo ze salon nie jest do... Małgosia agulka - opinia (1) świetna obsługa!pełen profesjonalizm.POLECAM GORĄCO!!! MADZIA I ANETKA... agulka tatuaż (1) Skorzystałam z usług salonu w Gdyni i jestem bardzo zadowolona.jakis czas... aśka Mikrodermabrazja-efekty naprawdę super! (1) Chciałabym napisać kolejną pozytywną opinię dla salonu Kosmedica w Sopocie.... Ania