miło poczytać komentarze ;) (1) Kiedyś byłam tutaj ,,stałą klientką,, ;) Z doświadczenia wiem,że... KOSHAA Super (1) Mila obsluga, super relax. Halina polecam wszyscy moi znajomi są bardzo zadowoleni (1) polecam osobą które mają problem ze znalezieniem odpowiedniego fryzjera by... marcin
:) (1) Pani Gosia dzisiaj mnie strzygła, namówiła na znaczne skrócenie włosów i... klientka Rewelacja! (2) Pani Iza jest po prostu świetna, profesjonalistka w 100% :) Wczoraj byłam po... Dominika POLECAM!! (1) jestem bardzo zadowolona :) byłam u Dominiki, świetnie mnie obcięła co... ewi :)))) (1) potwierdzam wszystkie opinie,mam tatuaż między łopatkami już cały tydzień... Marta P rewelka!!!! (1) bylam u kazdej z dziewczyn i jestem bardzo zadowolona z uslug tak wiec... zuzanna Gorąco polecam !!! (1) Moje przygotowania do ślubu trwały zaledwie 2 miesiące - większość salonów... Aldona Nic specjalnego! (1) Skożystałam z salonu ponieważ wszędzie były zajęte terminy a w tym salonie... zawiedziona klientka 100% Satysfakcji !! (1) Do Pani Edytki !!!! Zawsze i na zawsze ... polecam serdecznie, żadna Kobieta... Yoozia PEŁEN PROFESJONALIZM !!! (1) Mam już wiele tatuaży,które robiłem w różnych studiach...ale dopiero w... ADAM POLECAM!!! (1) Gość jest niesamowity!!!Najlepsze studio w trójmieście!!!Polecam!!! elka Polecam! (1) Jestem jednym z pierwszych klientow pani Dominiki i juz od samego poczatku... pan Krzys, stary dobry klient Ilość czy jakość? (1) W ocenianym przeze mnie salonie (nawiązując do odp.P.Julity) na jedną godzinę... Gonia Szczerze POLECAM!!!! (1) Do salonu Trendy poszłam zachęcona opiniami dziewczyn z Weselnika,... asia Rewelka (1) Zrobiłem sobie mój drugi tatuaż właśnie w Saveetat - kiedy zobaczyłem jakie... Alex pochwała (1) naprawde salon godny polecenia Teresa Fryzjerstwo to zbyt dużo (1) Byłem tam raz przez przypadek, w sumie dzieki portalowi trojmiasto.pl i nigdy... Łukasz Nie polecam (1) Witam serdecznie, Niestety nie polecam ze względu na brak zainteresowania... Katarzyna