Naprawde rewelacyjny efekt rzęs (1) Jestem po aplikacji rzęs . Poszłam pełna obaw jak to bedzie wygladać ponieważ... Ewcia Prawdziwi profesjonaliści :) (1) Polecam wszystkim ten salon ze względu na jakość usług i przemiła atmosferę... Bartek super (1) polecam wszystkim swoim znajomym justyna
coraz bardziej zdziwiona (1) Nie wierze własnym oczom , jestem codziennie w studio i nie przypominam... Ewa Werdenowska Karina - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa i jakość usług :) Polecam z czystym sumieniem:) Karina Fantastyczny relaks dla zemczonej przyszlej mamy (1) Bardzo udana wizyta. Kolejny raz jestem zadowolona. Wczesniej korzystalam z... mama 27 dziękuję wam (1) że zamieściłyście swe opinie i mogłam pod ich wpływem trafić do tego salonu.... weronika Zawsze wspaniałe włosy! (1) Od ponad 10 lat Asia Zaleska dba o moje włosy,fryzury są zawsze rewelacyjne,a... Kamila Ewelina z Niemiec - opinia (1) Podziekowania dla Pani Alicji dziekuje za piekny kolor i swietna fryzure... Ewelina z Niemiec dziękuję Pani Dorotce Przygoda (1) Pani Dorotko dziękuję, że mnie Pani przekonała do zmiany koloru włosów.... Monika dylemat (1) poszłam kilka razy, w sumie byłam zadowolona, pierwszy raz zapłaciłam około... pp Mezoterapia (1) Polecam. Miałam dotychczas wykonane 3 zabiegi mezoterapii. Moja skóra nieco... Maria cudowne polecem wszystkim (1) jest to miejsce gdzie wspaniale zaopiekowano sie mna i moimi wlosami. pani... emi PROFESJONALNIIE (1) GORACO POLECAM GABINET BELLEZZA W PELNI PROFESJONALNE PODEJSCIE DO KLIENTA I... magda extra (1) nigdy nie mialam "swojego" salonu fryzjerskiego z ktorego bylabym super... magda Nie zawiodłam się. Fale radiowe to rewelacja. (2) Chodzę do OTC na zabiegi fal radiowych. Muszę przyznać że efekt jest... Mirka z Gdyni Z pewnością miejsce i zbiegi godne polecenia. (2) Muszę powiedzieć, że byłam zaskoczona komplesowością programu, kompetencją... Joanna Nowakowska Bardzo miłe miejsce! :)))) (2) Zabiegi naprawdę godne polecania!!!! ;] Już po 5 zabiegach widoczna jest... eV super miejsce super obsługa (2) Jestem klientka tego salonu. Na uwagę załuguje przede wszystkim... Dorota wyjątkowe miejsce (2) miejsce, gdzie nic i nikt nie przeszkadza a wszystko pomaga i w wypoczynku i... kasia