POLECAM :) (1) Zrobiłam w Leżeć swoj pierwszy tattoo i polecam wszystkim. Świetne... MaRrtyna Wszystko dla małych w jednym miejscu. (1) Bardzo mnie to cieszy ze w końcu w pobliżu domu powstał taki sklep w którym... Sylwia B. Najlepszy salon dla młodych profesjonalistów (1) Bardzo polecam salon Dariusza Degowskiego. Fajna, luźna atmosfera oraz... JW23
Znalazłam idealny zakład fryzjerski (1) Chodzę do Szymona od kilku lat. Chodzi do niego również moja mama (po 70tce).... Iwona Polecam :) (1) ogolnie to polecam ...super klimat tam panuje...zawsze doradza... zadowolona Krzysiu wielllkie dzieki!!!! (1) boze to co mialam na ramieniu nie granuczylo z ludzka wyobraznia jak moze... mariola Polecam dla wszystkich chcących pozbyc sie definitywnie owłosienia (1) Mogę potwierdzić że metoda laserowa działa. Już po pierwszej wizycie widać... Ona Solarium Cancun- rewelacyjne :) (1) Polecam Solarium Cancun. Jest najlepsze w Trójmieście.... Karina :) (1) jestem pod wrażeniem magii ŚWIOSTA; to nie tylko "studio tatuażu", to miejsce... cioroch Profesjonalizm na światowym poziomie. (1) Za namową znajomej umówiłam sie na wizytę w tym salonie. No i się nie... Gertruda to jest salon godny polecenia (1) Jestem klientką pani Izy . Jest świetna potrafi podejść do klienta. jest miła... maria Krzysiowi i Przemkowi można zaufać.. (1) Osobiście korzystałam ze strzyżenia.. można powiedzieć ze z "niczego" zostało... J. Polecam (1) Jeżeli ktoś myśli o trwałym usunięciu włosów to naprawdę szczerzę polecam... Anna :) (1) Profesjonalnie, bardzo fajny klimat, fajni ludzie z wyobraźnią i... Ja:) jestem bardzo zadowolona (1) z tatuażu jestem bardzo zadowolona ;) tak samo jak z obsługi ;) przemili... Kamila ( z kwiatkiem na stópce ) Właścicielce przydałby się zimny prysznic z sanepidu!!!!!!!!!!!!!! (1) Tam byłam 2 razy i za każdym razem zlali mnie lodowatą wodą! Pierwszy raz... Daria Agusia0512 - opinia (1) Świetna obsługa. Jestem bardzo zadowolona. Agusia0512 rewelacja (1) rewelacja Agata Marta - opinia (1) Jakosc usług na najwyzszym poziomie,Bardzo miła obsługa i Pełen... Marta Bardzo dobra (1) Sklep bardzo dobry. Dużo towaru dobrej jakości. Miła obsługa. Gosia