Jak dla mnie rewelacja! : ) (1) Jestem stałą klientką Państwa Lademanów. Uważam, że są profesjonalistami w... Sonia Wesołowska Wspaniały relaks z manicurem w tle (1) Wykonywałam w gabinecie manicure i korekcję brwi. Lakier na paznokciach bez... dziewczynka Super!!! (1) Jestem zagorzałą fanką p.Romana. To niesamowity fryzjer, z talentem, wizją,... Asia
Małgorzata ID 2160 - opinia (1) świetna metoda umożliwiająca stała kontrolę nad figurą, poprawiająca napięcie... Małgorzata ID 2160 Bardzo polecam! (2) Miałam problem z cerą, po zabiegu RF z mezoterapią jest widoczna poprawa.... Ewa Rewelacja ;) (1) Przekłuwałam sobie pępek i wszystko poszło po prostu wspaniale. :) Pan Rafał... Magdalena super!!!!! (1) Krzysiu - fryzjer - REWELACJA Aga - kosmetyczka - SUPER Iwonka - pazury -... OLA Superrr (1) jestem stałą klientką od 3 lat na paznokcie. Rewelacja, polecam szczerze... Miśkaaa polecam (1) Szczególnie polecam Panią Mariolę, chociaż z tego co się orientuję wszystkie... Ewelina Superrrr (1) Dzisiaj byłam w Salonie p. Marioli pierwszy raz po 5 latach przerwy :)... Monika pełnia zadowolenia (1) kierowana opiniami na tym portalu postanowiłam umówić się do tego salonu. Mam... zadowolona klientka Asia co kocha fiolet :) - opinia (1) Madzia - jestem jej wierna juz 7 rok. Dla mnie zaden inny fryzjer nie... Asia co kocha fiolet :) Rewelacja! (1) Polecam każdemu! Mężczyznom, też. Ale oni mogą tylko nam kobietom... Longina Czajor Wiosenna metamorfoza (1) Trafiłam do salonu Bailine 3 tygodnie temu na bezpłatny zabieg próbny i... Maja4128 STUDIO SZYMON - POLECAM !!!!! (1) Jestem stałą klientką salonu Pana Szymona. Nigdy nie spotkałam się z... bogna WITAM SERDECZNIE! (1) OD DAWNA KORZYSTAM Z USŁUG TEGO SALONU I JESTEM BARDZO ZADOWOLONA! DZISIAJ... MARZENA Wspaniałe! (1) Polecam wszystkim! Co najważniejsze - są efekty, a obsługa w gdańskim... Agnieszka 4117/3850 BYŁAM BLONDYNKĄ WYSZŁAM RUDA!!! (2) i wcale nie jestem żadną konkurencją!na szczęście mam kochanego męża,który... BAAARDZO ZAWIEDZIONA Polecam! (1) Fryzjerstwo godne polecenia.Od dawna szukałam fryzjera,którego można nazwać... Kasia Pobyt w salonie - super prezentem dla??? (1) No właśnie - ze względu na przystępne ceny, jakość wykonywanej usługi, ilość... Ania