Ania - opinia (1) Korzystam z usług pani Izy od paru miesięcy i zawsze jestem... Ania nicola - opinia (1) profesjonalna obsługa i na prawdę fachowe ostrzyżenie można uzyskać... nicola zadzwonilam i zostałam potraktowana opryskiliwie ! (2) Pani która odebrała telefon wymądrzała się i pouczała mnie, to nie... niedoszła klientka
najlepszy fryzjer jakiego spotkałam!!!!!!!!!!!! (1) polecam p. Tomka , ma genialne poczucie formy ,koloru, wspaniały warsztat... edi Zadowlona (1) Po długich poszukiwaniach salonu, gdzie mogłabym z dnia na dzień przedłużyć... Olis Od dawna i na zawsze... (1) Dołączam się do WSZYSTKICH pozytywnych opinii. Salon Pani Lucyny odwiedzam... ASIA fajnie (1) a mi się bardzo podoba ten salon.kupiłam niedawno sukienkę i gościom również... martyna Siema (1) nie jestem wylewny. Napisze krótko, obsługa miła, fachowa, znajaca sie na... Klient MIREK - opinia (1) MIŁE SYMPAYCZNE PANIE. WŁAŚCICIELKA BARDZO FAJNA. ZACHWALAJĄ ŻE MAJĄ BARDZO... MIREK POLECAM WSZYSTKIM TEN SOLON! (1) JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z USŁUGI I NAPEWNO TAM WRÓCĘ! MILENA nieuczciwosc i nierzetelnosc (1) Podpisalam z wlascicielka tegoz komisu kilka umow sprzedazy. Z zadnej z nich... swinka pepa Paznokcie żelowe (1) beznadzieja, masakra nawet bym powiedziała, wykonanie niedbałe, wzorek... Lena POGOTOWIE S.O.S. dla wadliwie zaaplikowanych rzęs (1) niniejszym dziękuję P. Tatianie za uratowanie moich zniszczonych rzęs przez... beti POLECAM!!! (1) Byłam w tym salonie juz wiele razy i musze przyznac,ze zawsze wychodze bardzo... Justyna Salon godny polecenia (1) Sprawdziłam bardzo dużo salonów w trójmieście i muszę szczerze przyznać ,że... Kasia Wspaniałe miejsce, jestem zadowolona. (1) Polecam wszystkim to centrum. Miło, czysto, intymnie i bardzo profesjonalnie.... Marta K. Morena (1) Bardzo miła obsuga na morenie , gorac polecam. We wrzeszczu beznadziejna... MAGDA GINO SUPER (1) JAK ZAWSZE SUPER, CHODZĘ ZAWSZE DO PANI MARIOLKI,JEST REWELACYJNA. ZAWSZE NA... MADZIA bardzo polecam - opinia (1) w salonie bylam kilkakrotnie bardzo profesionalna obsluga przedewszystkim co... bardzo polecam Polecam (1) Bardzo dobre solarium i do tego bardzo miła obsługa, która potrafi doradzić... e1406