MORENA (1) Polecam wszystkim HAWANE na Morenie...w prawdzie jest niekiedy "tłoczek", ale... KLIENTKA polecam (1) zrobiłam swój pierwszy tattoo i polecam wszystkim to studio.Pełem... Magda :) (1) Bardzo pozytywnie oceniam ten salon. Mają bardzo niskie ceny dla studentów.... Łukasz
Bardzo wysokie ceny!!! (1) Miła obsługa i ogólnie ok, tylko ceny makabryczne. Zakupiłem grę CLUEDO za... Andrzej polecam!!! (1) Spędziłam tam 4 godziny i było super.Obsługa studia profesjonalna, na... zaerienne Pan Robert jest rewelacyjny!!! (1) Byłam na manicure i malowaniu u Pana Roberta.. Malowanie nie ot takie sobie,... Lilka Polecam (1) Jestem kolejną zadowoloną klientką Pani Moniki, jest to bardzo punktualna i... Ania POLECAM!!!!!!!!!!! (1) Jestem bardzo zadowolony ze strzyzenia ;) atmosfera w salonie rewelacyjna;)... grrr Było super (1) Witajcie, byłem tu w tym tygodniu. Zabieg na ciało czyli masaż genialny i... Sławek Profesjonalizm w 100%!!!! (1) Ja od pierwszej wizyty w tym salonie wiedziałam, że zostanę jego stałą... Karolina Świetnie!!!!!!!!!! (1) Byłam w salonie po raz pierwszy,i na pewno nie ostatni:) Zostałam świetnie... lolipop Marta - opinia (1) Zadowolic mnie fryzjersko nie jest łatwo ;p, ale Honoracie udalo s ie to... Marta REWELACJA!!! (2) Pani Iza jest niesamowita, delikatna, bardzo sympatyczna, chętnie udziela... Małgosia Polecam (1) Uważam że to bardzo dobry salon fryzjerski , ceny są OK teraz mało jest tak... Suzi znakomity salon ipełnia zadowolenia (1) byłam w tym salonie po raz kolejny, po długiej jednak przerwie. W słusznosci... anna Miasto Piekna (1) Mila domowa atmosfera, profesjonalna obsługa, opieka którą otoczony jest... Magda EGZOTYCZNY salon masażu (1) Byłam wraz z przyjaciółką. Ja wzięłam sobie masaż tajski ona relaksacyjny,... Justyna Polecam (1) Polecam wszystkim to solarium. Korzystałam z niego 3 razy. 2 razy z łóżka nr... Ewa POLECAM (1) Ten sklepik jest godny polecenia, duży wybór i przystępne ceny w porównaniu z... Nika POMYŁKA (1) Sklep samym wystrojem i zapachem nie zacheca do zakupów, wybór bardzo mały i... Nika