Angelika jest świetna (1) Korzystałam z usług salonu już kilka razy. W każdym przypadku byłam bardzo... zdowolona klientka POLECAM (1) Korzystałam z tego solarium klikakrotnie , obsługa bardzo miła i zawsze... Ania Średnio na jeża... (1) Mogłam przymierzyć tylko 4 sukienki i zmieścić się w określonym czasie. Ten... Magda
;-) (2) polecam te solarium chjodze tam okolo roku,lamki sa ok w szczegolnosci na... monik POLECAM WSZYSTKIM !!! (1) Zrobiłem u Krzyśka biomechanike, no i powiem szczerze, że nie spodziewałem... JAR mariano - opinia (1) Witam! wszystkim polecam Gosię. Bardzo miła sympatyczna osóbka. Za każdym... mariano Życzenia noworoczne (1) Najlepsze życzenia noworoczne dla kierownictwa Anety i Gosi oraz personelu... Wiesia Włosy w fatalnym stanie - kolor i kondycja - włosy suche i połamane, brak delikatności, piekąca skóra głowy po zabiegu... (1) Z usług Calmii korzystałam wcześniej 3 razy, zawsze była to koloryzacja plus... niezadowolona klientka Sylwestrowe upięcię (1) W Sylwestra byłam w "Poincie" i dziękuje "szefowej" pani Asi za szałową... Katarzyna NIE POLECAM!!! (1) Skorzystałem z usług salonu Alternative przed sylwestrem i z przykrością... DV z przyjemnością polecam każdemu (1) korzystałam z wielu usług: dermatologicznych (pozbyłam się brzydkich bruzd i... Iwona Super !! :) (1) Najlepsze solarium w trójmieście, nie posiadające chyba żadnych wad. No może... iwona polecam w 100% (1) skorzystaliśmy dziś z usług tej firmy ja wybrałem dla siebie masaż... Basia i Piotr Profesjonalni. Pan Piotr. (1) Byłam w salonie po raz pierwszy, zachęcona opiniami klientów salonu na... Ilona polecam zabiegi dermomassagerem (1) polecam zabiegi dermomasagerem , musze powiedziec ze po kilkukrotnym... f.x. p Robert to mistrz!! (1) Do wizyty u p Roberta namowila mnie kolezanka, ktora wrocila z przepieknie... magda Wrzeszcz (1) Hawana jest najlepsza i nie ma co ukrywać Macias KristO - opinia (1) Wszystko wporzdku naprawde Wiedzą Co robią ! Pozdrawiam ! ;0 ;) Klimat. KristO polecam! (1) Bardzo miła i sympatyczna osoba, a do tego doskonały fachowiec. Serdecznie... Iza Polecam Pawła ;) (1) Salon TRENDY poleciła mi moja przyjaciółka,długo musiała mnie namawiac żebym... anika