Ładniutka fryzura (1) Miła,sympatyczna i rozmowna Osóbka :) Pasemka wyszly super(drobniutkie na... Angelika Very Happy (1) Powiekszylam sobie usta tu i jestem bardzo zadowolona,,, sa bardzo naturalne... Magdalena Gratulacje za efekty, klimat i obsługę! Same szóstki (2) Przyznaję, że byłam bardzo sceptycznie nastawiona do tego typu zabiegów.... Ewelina
Fantastyczna !!!! (1) Z czystym sumieniem moge polecic Pania Elzbiete , jest naprawde swietna... Dorota Aleksandra - opinia (1) rewelacja!!!!!!!!! klimat świetny fryzjerzy profesjonalni których uwielbiam... Aleksandra FRYZJER - ARTYSTA (1) Pan Tomek jest przemiłym człowiekiem i profesjonalnym fryzjerem.Zdecydowanie... MIROSŁAWA dziwnie sie poczułam... (2) Chciałam zobaczyć jaki nowy salon otworzyli w mojej okolicy. Jak przysłam... zaskoczona kinia i dominika - opinia (1) ...dziewczyny sa naprawde bardzo sympatyczne i mile. maja jednak prawo byc... kinia i dominika Polecam (1) Dzięki Pani Kasi czułam się cudownie na swoim ślubie makijaż wykonany... Ewela Fachowa Obsługa (1) Mieszkam w Gdańsku, ale do fryzjera przyjeżdzam tylko do salonu Pani Ewy.Jest... Klientka miło i przyjemnie (1) Serdecznie wszystkim poleca korzystałem zarówno z usłógi kolczykowania i... aza nie polecam (1) 30 maja wyjeżdzałam na wesele- przezornie do fryzjera umówłam sie 2 tygodnie... gabrysia Serdecznie pozdrawiam Panie z OTC! Dziękuję za pomoc. (2) Bardzo dziękuję za pomoc w znacznym zmniejszeniu moich zmarszczek. To był... Mirka R. dobra robota - polecam !!! (1) witam długo się wahałem gdzie zrobić swój pierwszy tatuaż w Trójmieście,... Krzysiek Szóstka ... (1) spory wybór, niezła jakoś ale niestety zawrotne ceny... obsługa niestety też... Anne przedluzanie wlosow (1) skorzystalam z uslugi przedluzania wlosow i jestem bardzo zadowolona.wykonuje... dominika paslek Sylwia - opinia (1) ja też nie wiem skąd się wzieły te opinie na nie!!! solarium jest dobre,... Sylwia POLECAM (2) Fajny pomysł na promocje, uczynny i miły personel, przystępne ceny i dobre... jd piercing (1) Świetne studio!!! Gorąco polecam. Zrobiłam sobie kolczyk w szyi i jestem... marta POLECAM (1) Jestem na początku ciąży, więc moje przygody z odzieza ciazowa dopiero się... Przyszła mama