BARDZO MILE ZASKOCZONY (1) SKORZYSTAŁEM Z USŁUG I MUSZĘ PRZYZNAĆ ŻE MOJA WIZYTA NA JEDNEJ SIE NIE... DAWIDOW Karolina Grabówek - opinia (1) Polecam panią Monikę. Pierwszy raz ko0rzyustałam z jej usług, i nie żaluję.... Karolina Grabówek Rewelacja (1) Jestem zachwycona jakością produktów. Robiłam żelowe paznokcie już od dawna... Agnieszka
Bardzo zadowolona:)polecam w 100% (1) Salon sukien ślubnych "Grażyna" to poprostu spełnienie marzeń pani młodej. To... Bardzo zadowolona:) polecam w 10 rewelacja (1) BYŁAM DZIS NA BALEJAGE I POWIEM WAM ZE JESTEM BARDZO ZADOWOLONA SUPER... EWCIA nigdy więcej (1) Miałam okazję skorzystać z usług tego salonu, choć wcześniej czytałam... Ala Polecam (1) Witam. Za duzo nie napiszę bo cóż tu więcej dodac jak tylko to,że POLECAM... Adam super (1) solarium faraon jest super! chyba najlepsze solarium w całym mieście. Lampy... anita Dobry udany wybor (1) Mieszkam od niedawna w Sopocie i dowiedzialam sie od kolezanki o studiu... Gosia :) (1) naprawde warto odwiedzic ten salon. bylam tam poraz pierwszy i jestem... bonia Profesjonalna usluga (1) Nie jestem z SOPOTU i nie mialam pojecia ktory salon wybrac. Padlo na APACJE... Patrycja Polecam ! a koleżanki niech zadroszczą lub też korzystają z usług MARYLI (1) Jestem stałą klientką tego Salonu. Korzystam z różnych usług i zawsze jestem... Anna Polecam! (1) Mogę polecić usługi pani Moniki, sympatyczny kontakt, profesjonalizm i... Monika Ogólna ocena (1) Solarium odwiedzam raz w tygodniu i powiem tak: zawsze jest wybór, jeżeli... sandra85 d - opinia (1) duży wybór, przystępne ceny, miła obsługa d Beata Rożek - opinia (1) Profesjonalizm i wieloletnie doświadczenie nagrodzone "Złotym Frezem" oraz... Beata Rożek super zakład (1) Tak jak pisze wyżej super zakład a Angelika staje na wysokosci zadania i... Marcin Polecam (1) Ogólne wrażenie bardzo pozytywne. Salon jest kameralny, panie sympatyczne.... Patrycja ZDECYDOWANIE TAK!! (1) polecam salon - w szczególności p. Mirka - to fryzjer, który słucha klienta i... ania nie polecam (1) W Agnes kupowałam garnitur dla Męża. obsługa była żenująca!! Praktycznie w... K.K.