Polecam wszystkim !! (1) Bardzo przyjemny zakład. Pani Paulina jest 100% profesjonalistką w tym co... drozdka Sama przyjemnosc (1) Moim zdaniem najwyzszej jakosci usługi oferuje fryzjerka Alicja, wszystkim... stała klientka Całkowicie polecam (1) Mieszkam na stałe w Londynie. Informację o salonie znalazłam w internecie.... Marta Pierce
karolina - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejscie do klienta, niby tylko paznokcie a czułam się... karolina zadowolona - opinia (1) bardzo polecam. sukienki bardzo ładne. bardzo duzy wybór od sukienek krótkich... zadowolona super salon (1) takich salonów jak ten w tym kraju praktycznie nie ma. Tak fachowa i... AlisonH ups - opinia (1) ZDE4CYDOWANE NIE!!! NIE POLECAM skorzystania z usług w tym "saloonie", jedna... ups Gorąco Polecam! (1) Gorąco polecam to miejsce wszystkim osobom, które cenią sobie indywidualne... Weronika Atena338 - opinia (1) Rewelacja!To prawda ze Aneta robi najlepsze brewki:)a z Madzi uslug nie... Atena338 POLECAM (2) Pani Iza zapewnila mi mile spedzenie czasu w cieplej i milej atmosferze.Sluzy... Sylwia SUPER!!! (1) Polecam ten salon, jest naprawde wspaniały, fryzjerki znają sie na tym co... Kasia Leszek - opinia (1) Polecam wszystkim, korzystam z usług już kilkanaście lat. Bardzo miła... Leszek :) (1) bardzo profesjonalna obsługa, korzystałam z salonów paznokci w różnych... anka POMYŁKA!!!!!!!! (1) BEZNADZIEJNA obsługa! Pani M... "Ruda piękność salonu" -co to ma być -... olek Polecam!!! (1) Gorąco polecam wszystkim przyszłym i nowym mamom Polecam wszystkim przyszłym... Iza POLECAM!! (1) Odpowiednie miejsce dla tych, którzy chcą zadbać o swój wygląd i... Magda Ada - opinia (1) miła obsługa i wysoka jakość usług polecam :) Ada POLECAM!!!!! (1) POLECAM!!!!! Marta MAXX :) (1) W końcu po długim czasie poszukiwań znalazlam.. a łatwo nie jest w moim... sylvja MAGIA (1) MAGIA-OBIE PANIE WIEDZĄ CO TO FACH-ZŁOTE RĄCZKI I U FRYZJERA I... SABINA KOŁOMYJEC