Brak szacunku dla stalych klientow. (1) Zalegla opinia: Fochy, terminy dwutygodniowe, wysokie ceny, arogancja i... Michał RE:)) (1) Najlepsze solarium w Trójmieście:))A co do obsługi rewelacja:))Gorąco polecam... ANIOŁ bardzo polecam (1) Wysokiej jakości usługi, bardzo profesjonalne podejście do klienta. Już po... Jazika
GORĄCO POLECAM!!! (1) Przemiła i bardzo profesjonalna obsługa i sprzęt, świetne kosmetyki i cudowny... Lena Rewelacja !!! (1) W tym roku zrobiłam już dwa tatuaże w tym studio, jestem bardzo zadowolona.... silverka79 Najlepszy ocena obowiazkowa!!! (1) Trzeba przyznać, że salon pierwsza klasa!!! Ostatnio byłam u Pani Magdy. I... Asia Najlepszy salon fryzjerski (1) Korzystalam,korzystam i korzystać będę z fachowej ręki Julci. Jest bombowa w... Julita to nie byle jaki sklep ale prawie KPK- klub przyjaciół kobiet... (1) Każdej pani zmuszonej do noszenia peruki polecam przyjść do Pani Ostrowski.... małgorzata mostowska najlepszy salon w trójmieście (1) Piękne suknie, jakość materiałów i ich wykonanie bez porównania z innymi... betina Wizyta w lutym (1) Kilkakrotnie chodziłam do p. Mirka. Za pierwszym i drugim razem byłam bardzo... Anija Super! (1) Fachowo ..jestem bardzo zadowolona Polecam ! Beata kasia sadocha - opinia (1) Pani Ewa bardzo mila, poszlam w kiepskim nastroju, wracalam z "glowa do... kasia sadocha super (1) Polecam serdecznie, rece ktore lecza Ewa Jak się ścinać to tylko u Pani Malwiny! (1) Mogę z czystym sumieniem polecić usługi Pani Malwiny, jako osoby w 100%... zadowolona klientka SUPER SALON (1) POLECAM TEN SALON.MIŁA RODZINNA ATMOSWERA MOŻNA NAPIC SIĘ KAWKI ZAPISY NA... Gosia akai - opinia (1) skorzystałem z usług tak zachwalonego fryzjera pana Damiana,okazało się że... akai SUUUUUPER (1) Tak szczerze, to Kava Kava, to najlepsze solarium na jakim bylam. moze i ceny... maja Brawo Pani Dorota :-) (1) Od niedawna w Salonie pracuje Pani Dorota-osoba przesympatyczna, mająca... KG Rewelacja:) (1) PANI GOSIU:)) BARDZO DZIEKUJE ZA SUPER FRYZURE!! JEST PANI NAJLEPSZA... Kasia Polecam.! (1) polecam wszystkim ten salon. świetny wystrój, miła obsługa i extra lampy:) Abri