braki, braki... (1) brak kreatywności, brak poczucia stylu i wyposażenia salonu także brak. nie... Ewa Z. Intensywna szkoła makijażu (1) Od 10czerwca jestem dyplomowaną wizażystką.Szkołę ukończyłam pod kierunkiem... Lilla Józefowicz zgadza się (1) to prawda, to bardzo dobrzy fryzjerzy. jestem starszą osobą, zawsze mogę... władysława
STRZYŻENIE MĘSKIE... (1) .... SKORZYSTAJ , ZOBACZ, PRZEKONAJ SIĘ... :)) JA CHODZĘ TAM ...NAŚCIE... DAREK PODLASEK OK! (1) Obsługa ok, studio malutkie ale z klimatem, czysto przyjemnie, urządzenia... Naomi kurs wizażu (1) odbyłam kurs wizazu polecam jak najbardziej...... bardzo miła... hania POLECAM ZA FACHOWOŚĆ I PROFESJONALIZM (1) Do Pani Basi trafiłam całkiem przypadkowo. Jest to przemiła osoba, która... Marta Polecam! (1) Z okazji Dnia Matki zabrałam moją mamę do Afromagii na seans masażu. Dzięki... Agnieszka PAZNOKCIE JAK MARZENIE (1) wczoraj wykonałam sobie u Pani Basi tym razem żel french na palcach w stóp:... stała klientka Polecam serdecznie (1) Miła obsługa,profesjonalne doradztwo,z latwoscia wybralam swoja wymarzona... Beata z Lęborka POLECAM (1) Miła obsługa, ogromny wybór sukien, dużo dodatków do kupienia. Jak dla mnie... Hania Wszystko super (1) Szczególnie polecam Panią Natalię. Naprawdę świetnie się zajmuje włosami. Marta intensywny kurs wizażu (1) Witam wszystkich. Panią Aleksandrę poznałam przez przypadek w innej... Ola IDEALNA STYLISTKA! (1) IDEALNA,ORYGINALNA,MANIACZKA KAMYCZKÓW SWAROVSKIEGO Z NIESAMOWITĄ... Magda profesjonalizm w kazdym calu (1) jestem stałą klientką, wraz z córką z niecierpliwością wyczekujemy kolejnej... jadzia vy tylko zatrzymać klienta... (1) tego się nie spodziawałam... ale rozmyślając nad opiniami jedno nasunęło mi... iwona b. Gorąco polecam ! (1) Wszystko na wysokim poziomie, suknia jest przepiękna ! Pani poradziła sobie z... Sylwia WIECZÓR PANIEŃSKI - SUPER :) (1) Wraz z przyszłą Panną młodą spędziłyśmy super wieczór panieński w tym... Asia opinia (1) Ja jestem stałą klientka tego salonu i wogóle nie rozumiem o czym Pani Ania... stała klientka Profesjonalne usługi (1) Szybko , profesjonalnie w przystępnej cenie. poleciła mi znajoma i ja również... NK