:) (1) Bardzo miła,sympatyczna osoba,podejście do klienta profesjonalne potrafi... Agnieszka Praca=Pasja (1) Wystrój wnętrz fantastyczny,atmosfera wspaniała,usługi na najwyższym... zadowolona i na zawsze Wasza kli Rewelacja!!! (1) Trafiłam do tego salonu zupełnym przypadkiem ale po pierwszej stylizacji u... Karola
gabinet moich marzeń :-) (1) Do tego gabinetu trafiłam za namową koleżanki, która była niezmiernie... Iwka SUPER STUDIO I SUPER OBSLUGA (1) ROBILEM TATUAZ I JESTEM ZADOWOLONY PLANUJE NASTEPNY USLUGI WYKONUJA BARDZO... LUKASZ greg - opinia (1) zdecydowanie polecam, miła i profesjonalna obsługa greg polecam! (1) Trafiłam tu po raz pierwszy w sumie przez przypadek...czytałam opinie na... Dorota Wspaniały rehabilitant i masażysta ! (1) Polecam wszystkim Pana Marcina z Afromagi. Nie dość, że wspaniały masażysta,... Agnieszka super (1) super obsługa, Aga POLECAM!!!!!!!!! (1) Polecam laserowa depiacje!!!Jestem bardzo zadowolona ze wkoncu zdecydowalam... stala i zadowolona klienta. Nowe Solarium (1) Bylem wczoraj w tym solarium .Salon z klasą urzadzony.bardzo czysto relaxowo... Krzysztof Co tu gadać trzeba przyjśc i się odmienić.POLECAM!!! (1) Jestem klientka Madzi od 10 lat i nigdy nie byłam nie zadowolona. Czasem... Aga Jestem zrozpaczona (1) Z moich gęstych włosow po cieniowaniu, ktore mialo skrocic wlosy tylko o 1cm... Paulina depilacja owlosienia na plecach (1) od lat chcialem pozbyc sie owlosienia na plecach - dopiero teraz zdecydowalem... klient Najlepiej samej spróbować, (1) ale jeśli ktoś się waha, to zdecydowanie polecam. Pani Magda jest super, tak... Hanka pedicure (1) Polecam pedicure w aurum - profesjonalne wykonanie. Marzena EXTREMALNA METAMORFOZA - 10 lat mniej !!! (1) Dzisiaj po raz pierwszy miałam okazję skorzystać z usług tego salonu i wiem,... Anna jestem bardziej pewna siebie (1) Dzięki za zmianę kury domowej w 100 % kobietę. Nauka makijażu i wspólne... Asia brak słów (1) bardzo niemiła obsługa, szczególnie pani w krótkich blond włosach; ja... klientka Pan Roman (2) Salon jest przestronny, wystrój niezły, a przede wszystkim pracuje tam... . tankakatanka