Wspomógł po udarze (1) Polecam Pana Marcina. Mąż po udarze znów moze wykonywać podstawowe czynności.... Dorota Rewelacja! (1) Mam przyjemność napisać kilka dobrych słów o tym salonie. Kosmetyczka -... M.T. Polecam (1) Jedno z najlepszych solariów w jakich byłam. Bardzo czysto i estetycznie.... miki
Nie polecam (1) Na wizytę musiałam umówić się z dwutygodniowym wyprzedzeniem. Po przybyciu... Lena Jedyny w swoim rodzaju! (1) Rewelacyjny salon! Polecam wszystkim. Fachowi styliści! Super luźna... Kasia Zdecydowanie polecam (1) Zupełnie nie znając Trójmiasta musiałam znaleźć fryzjera, który zrobiłby mi... Dominika BEZ REWELACJI (1) JA NIESTETY SIĘ ROZCZAROWAŁAM, ZAPŁACIŁAM SPORO A FRYZURA MI SIĘ NIE PODOBA.... POZDRAWIAM fryzura ślubna (1) Bylam kilka razy u Pana romana i zawsze wyszlam bardzo zadowolona!Tym razem... Sandra Jestem zawsze zadowolona (1) Jestem stałą klientka Afromagi.Moimi włosami zawsze zajmuje się Pan... Karolina masakra (1) Nie wiem od czego zacząć,tyle mam zastrzeżeń.Ogólnie jestem załamana.Pani... aga ok (1) Byłam 3x, w dwóch przypadkach byłam super zadowolona, w jednym było bardzo... anja napewno wroce! (1) skorzystalam z uslugi w kwietniu, zachecona opiniami z portalu i absolutnie... maggie Bardzo zadowolona (1) Cieszę się, że trafiłam do tego salonu. Świetne ścięcie i kolor a do tego... Iza Gorąco polecam (1) Myślałam, że poszukiwania sukni ślubnej to będzie jakaś udręka. Oglądałam... Agnieszka tylko MACIEK!!!!:) (1) Polecam salon i Pana Maćka!zawsze wychodzę super ścięta i baaaaaaardzo... monika mezoterapia (1) Witam , Skorzystałam z tego zabiegu trzy razy a już jest zauważalna... Ania masaże przynoszą efekt (1) Korzystałam z masaży u pana Marcina. Masaże przyniosły zamierzony efekt.... Dorota Coś na poprawę humoru :) (1) Już kilka razy korzystałam z usług tego salonu, i za każdym razem wychodziłam... Marina salon z klasą (1) witam wszystkich:) chciałabym z Państwem podzielic się swoją opinią na temat... marzena janiak Polecam (1) Monika jest przemiła i otwarta na sugestie. Ze zdjęcia wyczarowała SUPER... Daria